blokuje bo mu nie na reke ze rosnie... lepiej czekac az zniecierpliwieni beda sypac no niestety tez mnie to wkur...ale co zrobie takiemu gonzowi . trzeba czekac .... kazdt tu dobrze wie ze jak ruszy bo bedzie kilkaset% dlatego przytrzymuja zeby nazbierac ja najwiecej, wiecej zbiora tym papier lzejszy i jeszcze wyzej sobie wycenia...
ja tam nie widzę zbierania- ktoś wywala i to jest ból -mam nadzieje że wywala dlatego że kupił po 70gr i brakuje mu cierpliwości a nie dlatego że będzie zwała po wynikach... ja tam swoje trzymam
w sumie to I i II kwartal dla tej branzy niby sa najgorsze? wiec moze byc do bani a jak bedzie na plus to II IiV powinny byc super w takim razie? nie wiem co to bedzie...
widac ze blokuja skoro nawet taki osiol jak ja to widzi... ide trzymajcie sie cieplo zestarzejemy sie tu i tyle, nie wiem jak wytzrymacie ze mna... dzisiaj juz nic nie bedzie
Dnia 2011-05-10 o godz. 09:47 ~mis malinowy napisał(a):
> widac ze blokuja skoro nawet taki osiol jak ja to widzi...
> ide trzymajcie sie cieplo zestarzejemy sie tu i tyle, nie
> wiem jak wytzrymacie ze mna... dzisiaj juz nic nie bedzie
jeszcze raz wam napisze że tu nikt nie blokuje!!!! tu po prostu nie ma popytu!
malinowy misiu przecież twierdzisz że jest tanio - to czemu nikt nie kupuje tych tanich akcji!!!!! leżą akcyjki i nikt ich nie chce! brak informacji o działalności sp-jest tym co mnie najbardziej denerwuje tu żadnego wywiadu z prezesem nie ma który by przedstawił wizje firmy- tyle tylko co w raporcie było. zostało 6 dni do kwartalnych wynikow jak bedzie dobrze to pojedziemy pewnie do góry a jak kiepsko to wiecie co będzie.......
a co tam może być... regon, stanowiska, siedziba, nazwa firmy, członkowie, zarząd, etc etc.. koleś od roku nakręca na spadki i gada że będzie zwała przy kazdym raporcie do 60groszy..
to wyglada jakby ktos nabral amunicji np po 1,05 a teraz zarybia zeby papier nie odlecial nigdzie...nie wiem czuje sie jak dziecko we mgle 16 maja to bede musial sobie lyknac z cztery ku spokojnosci i tyle...