• PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~Ulebule [83.17.253.*]
    Uwaga! To tylko moje wymysły :)
    Teza :) Gdy raport jest dobry spółki starają się o publikacje jak najszybciej, gdy jest zły zwlekają jak najdłużej
    Postawiłem pytanie - Czemu spółka przyspieszyła raport z szesnastego na dzień WZA ?
    odp1. Bo są obawy jaki przebieg będzie miało WZA a raport jest rewelacją więc trochę ostudzi emocje inwestorów
    odp2. Bo bez obaw Zarząd chce się wykazać przed WZA ( w tej sytuacji raport będzie przed jedenastą )
    odp.3 Obydwie odpowiedzi są poprawne
    odp.4 Zupełnie nie o to chodzi :)

trochę AT :)
    Najpierw moja teoria :) Należy pamiętać że jak fundament dobry to i matematyka ok. Trzeba wiedzieć że często matematyka wyprzedza fundamenty a dlaczego? Bo niektórzy wiedzą więcej od innych i wykonują pewne ruchy na giełdzie co widać w słupkach, wykresach i statystykach AT :)

Co ja widzę?
    Ostatnio słabną obroty, (jesteśmy w granicach 1,1 do 1,2 )
    Wskaźniki stają się w ten sposób dość czułe gdy obroty wzrastają.
    Na interwałach czasowych 15, 20,30, 60 minut sygnały S (krótszych nie biorę pod uwagę bo za mało ruchu)
    Na dłuższych dziennym i tygodniowym -(Uwaga historycznie) ta firma często utrzymywała wzrost na sygnałach S. Za chwilę ,dzień, dwa mogą pojawić się sygnały K na wykresach (mogą, nie oznacza że się pojawią ale to by się zgadzało z datą WZA i raportem)
    DMI stabilne
    RSI silne
    MACD jest tylko za wysoko ale on kłamie :) , patrzymy więc na ROC i POS a tam za chwilę sygnały K
    i jeszcze parę innych typu STS czy %R - Williams

Moja przepowiednia :) dla PEPEES:) (matematyczna nie fundamentalna )
    Jak przekroczy 1,35 - 1,37 będzie skok pod 2 zł może 1,7 minimum
    Jak zacznie schodzić poniżej 1,1 - 1,08 i nie wróci zjazd murowany do 0,7 minimum 0,8
    Najmniej prawdopodobne jest utrzymanie poziomu 1,1 - 1,2 na dłuższy czas

ps. Czasem warto zaryzykować przed czasem a czasem wręcz odwrotnie :)

Wasz Uwielbiany Ulebule nie może wam nic więcej zdradzić , Żegnajcie :)
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~Wiesiek_PLN [80.72.40.*]
    Fundamentalnie nie widzę możliwości zjazdu do 0,7-0,8, zwłaszcza po Raporcie, no i jesli Walne będzie (a pewnie będzie) po myśli obecnego zarządu.
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~MLODY79 [86.184.196.*]
    TEZ ZASTANAWIAŁEMSIE DLACZEGO WYNIKI PUBLIKUJA WCZESNIEJ I OBSTAWIAM ZE BEDA REWELACYJNE >8 MLN MINIMUM. CO DO WALNEGO JESTEM PEWIEN ZE ZNOWU KONFLIKT CZYLI TO CO PARKIET OPISAL NIEDAWNO , NIE UZNAJA GLOSOW Z AKCJI CYPRYJSKIEJ SPOLKI,,,I KONFLIKT BEDZIE TRWAL DALEJ WIEC OBSTAWIAM TWÓJ PUNKT 1
    POWTARZAM ZE NA WALNYM NIC NIE UCHWALA A JAK UCHWALA TO MIDSTONE WSZYSTGKO ZASKARZY I ZABAWA BEDZIE TRWAC DALEJ ..TAK TO WIDZE

PS
    KRESKI MI PODPOWIADAJA ZE ROBIMI FLAGE ALE CO BEDZIE TO ZOBACZYMY..
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~kaktus [79.186.238.*]
    i tak nic nie przeglosuja ....tak to widze
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~solo1 [80.240.166.*]
    Dlaczego ŻEGNAJCIE?

Sprzedałeś?

Obstawiasz czarny scenariusz?
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~Ulebule [83.17.253.*]
    solo1!
    Jak dla mnie to zbyt dużo pytań na raz :)

Nie liczysz chyba że napiszę " kupuj teraz" , a następnie "a teraz sprzedaj" :)
    Dobrze!
    Odpowiem na pierwsze pytanie:)
    Napisałem to co miałem do napisania
    Nic więcej nie mam do powiedzenia
    Dlatego żegnajcie.

ps. Jak będę miał coś do powiedzenia napiszę - Witajcie :), to będzie gdzieś tak w okolicy siedemdziesiąt groszy, lub w okolicy dwa złote :)

Wasz Ulebule :)
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~as [79.191.57.*]
    He he, Ulebule dobry naganiacz :) chce zeby sprzedawac bo wie ze dojdzie powyzej 1,21 :)
  • Re: PEPEES - Uwaga! To tylko moje wymysły :) Autor: ~mietunek [213.172.178.*]
    dokupiłem po 1,18 uśredniłem, nie powiem ile mam.
[x]
PEPEES -0,59% 0,84 2026-03-25 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.