• Przewidywania Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Jakie przemyślenia i przewidywania na przyszłość?
    Słyszałam sugestie, że rozpoczęcie inwestycji w budownictwie będzie wymagało emisji nowych akcji. Myślę, że nowa emisja będzie skierowana do jakiejś firmy deweloperskiej, która zaangażuje się kapitałowo lub będzie nowa, tania emisja dla dotychczasowych akcjinariuszy z prawem poboru, na której można będzie dobrze zarobić. Podobnie jak wspominana z sentymentem tania emisja z pp na Polnej. (patrz wykres).
    Co Wy na to?
  • Re: Przewidywania Autor: ~kris b [83.9.112.*]
    nie sadze .emisji nie bedzie -z prostego powodu-spolka ma juz srodki z ipo sprzed kilku lat na procencie u fasinga.po oddaniu spokojnie ich stac na uzbrojenie tych 4 ha.wg mnie to dobry pomysl co w tym roku dzwignie kurs/pozdro
  • Re: Przewidywania Autor: ~ola [87.205.130.*]
    wg mnie to marazm całkowity i tyle nikt tu nie chce siedzieć, bo ile można czekać, akcje tanie , perspektywy są a nikt nie chce kupować to mi powiedzcie dlaczego?
  • Re: Przewidywania Autor: ~lombard [83.2.158.*]
    Kto już gra parę lat na giełdzie, powiniem widzieć, że nie warto kopać się z koniem. Jak coś stoi, to może jeszcze latami stać i żaden przeciętniak z dziesiątkami, czy nawet setkami tysięcy nic tu nie zrobi. Dlatego nic nie będzie się działo, dopóki ktoś nie wpakuje tu paru milionów i nie rozrusza spólki. Do tego czasu należy jej unikać.
  • Re: Przewidywania Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Dzieki za radę. Tu są ludzie co kupowali za 5-4 zł. To już końcówka poczekalni. za dużo naganiaczy na spadki i siejących defetyzm.
    Ale jak chcesz to sprzedawaj, chetnie jeszcze dokupię w tej cenie.
[x]
MOJ 4,26% 1,47 2025-12-11 12:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.