Jakie przemyślenia i przewidywania na przyszłość?
Słyszałam sugestie, że rozpoczęcie inwestycji w budownictwie będzie wymagało emisji nowych akcji. Myślę, że nowa emisja będzie skierowana do jakiejś firmy deweloperskiej, która zaangażuje się kapitałowo lub będzie nowa, tania emisja dla dotychczasowych akcjinariuszy z prawem poboru, na której można będzie dobrze zarobić. Podobnie jak wspominana z sentymentem tania emisja z pp na Polnej. (patrz wykres).
Co Wy na to?
nie sadze .emisji nie bedzie -z prostego powodu-spolka ma juz srodki z ipo sprzed kilku lat na procencie u fasinga.po oddaniu spokojnie ich stac na uzbrojenie tych 4 ha.wg mnie to dobry pomysl co w tym roku dzwignie kurs/pozdro
wg mnie to marazm całkowity i tyle nikt tu nie chce siedzieć, bo ile można czekać, akcje tanie , perspektywy są a nikt nie chce kupować to mi powiedzcie dlaczego?
Kto już gra parę lat na giełdzie, powiniem widzieć, że nie warto kopać się z koniem. Jak coś stoi, to może jeszcze latami stać i żaden przeciętniak z dziesiątkami, czy nawet setkami tysięcy nic tu nie zrobi. Dlatego nic nie będzie się działo, dopóki ktoś nie wpakuje tu paru milionów i nie rozrusza spólki. Do tego czasu należy jej unikać.
Dzieki za radę. Tu są ludzie co kupowali za 5-4 zł. To już końcówka poczekalni. za dużo naganiaczy na spadki i siejących defetyzm.
Ale jak chcesz to sprzedawaj, chetnie jeszcze dokupię w tej cenie.