Nie urośniemy, bo jesteśmy na głównym. Tu wycenia się spółki poprzez pryzmat zysków.
Spadamy, bo byliśmy na NC. Sporo obecnych akcjonariuszy wciąż tam inwestuje przede wszystkim. Hossa na spółkach NC tylko nam zaszkodzi, poprzez przenoszenie udziałów ( zresztą zupełnie zrozumiałe ).
EUI musi dojrzeć do swojego indywidualnego trendu.
Zapewniam , że już dojrzewa. Przykład spółki Cormay jest dość świeży, każdy może sprawdzić. Myślę, że to może tak wyglądać. A kiedy... Sądzę, że szybciej niż się wanadowi wydaje.
A co tu porównywać Cormaya z Euroimplantem? Cormay ma dużą i rosnącą sprzedaż, zyski, do tego ekspansja zagraniczna... A Euroimplant? Śmiechu warte- 5 lat działalności i sprzedaż roczna na poziomie kilkuset tysięcy (produktu, z którego się wycofali), ciągle straty... Nie ma żadnej pewności, że w nowych laboratoriach będzie co produkować i sprzedawać...
wszedłem za wcześnie 44 gr średnio ale jeszcze w maju skasuję tu z 15% zysku. (liczę na min. 50 gr). budowa laboratorium, nieługo rynek się obudzi. no i głowni akcjonariusze nie będą się gapić jak im topnieje portfel. moment odwrotu bliski
Moim zdaniem sypią ci, którzy przerzucają się na maluchy z NC.
Zamilkł Mechaty, który obszczekiwał tu pod kilkoma nickami, a na Veno produkujeterez jeden post co minutę. To o czymś świadczy.
Ps. Moim zdaniem również, zaliczamy dołek. Obstawiłem 39 groszy, ale o ten grosik wykłócać się nie będę :)