wchodzić... najpierw poczytać wskaźniki raport zastanowić się i zdecydować... Widać że ktoś duży wchodzi w akcje ładnie skupuje ale duży może się mylić.. ja tam wchodzę bo myślę że warto.
Powoli przychodzi pora na spolki budowlane ktore dotychczas nie braly udzialu w hossie warto kupic poki jeszcze dolki na wykresach i promocja wiosna lato rozgrzeje koninkture juz jest duzo lepiej duzo zamowien (wiem mam mala kilkuosobowa firme budowlana i zaczyna sie podobnie jak w 2005 klietow coraz wiecej i terminy zaczynaja gonic poza tym budowlancow znowu zaczyna brakowac z powodu wyjazdow do niemiec i austri) BEDZIE DOBRZE PAKOWAC SIE KTO MA WOLNA KASE BO MOZE ZA KILKA TYGODNI BYC JUZ ZAPOZNO
No ciekawe 2 lata konsolidacji sprzyja mocnemu wybici a jeszcze te zaskakujaco dobre wyniki , i wskazniki oraz AT wszystko przemawia za wzrostem wchodze w to dzis Panowie i mysle ze bedzie to moja kolejna
(po Befsanie k -0.32 i Optimusie k -1.60 i Kgkm k- 45)dobra inwestycja.POZDRAWIAM
Jak było po 8 zl to też nie chcieli sprzedawac ,a jak zaczelo pikowac na 3 i 2 zł to hurtowo sypali, a w bessie to nawet po 78 gr. nie chcieli kupować.
Tak czy siak na powrót w okolice 10 zl trzeba bedzie poczekać ,a tylko przypomne, że jak po 10 zl byly te akcje to na forum pisano ,że to bankrut a jak przynosi zyski to nie ma chętnych na akcje.Jak widać na giełdzie logika nie istnieje tylko pęd owczy.,
czy wy panowie macie dostęp do arkusza zleceń?
Bo jak się Was czyta to mam wrażenie że trochę zbyt mocno popuściliście wodze fantazji. Nie zapominajcie, że obecna hossa trwa już ponad dwa lata?
powodzenia
Niby tak ,ale do 3800 pkt.na wigu 20 jeszcze brakuje ok.30% więc hossa jeszcze trochę potrwa, a Budkowi do szczytów brakuje aż ok.ponad 800%.Kghm odrobił tyle od dołka a my tylko niecale 100%.
Na giełdzie wszystko jest mozliwe.Kiedys analitycy itd.też mowili ,że wig 20 nigdy nie spadnie nizej niż 3 tys.pkt .jak wynosił 3.800 pkt, a jak Kghm spadl ze 140 zł na 23 zł to pisali ,ze spadnie na 10 - 5 zł.Jak widać na gieldzie nikt nie ma nigdy racji , bo nic sie nie spełnilo.
dobrze ze pozbylem sie tego , na innych spoleczkach mozna zarobic 50-100 % i to w relatywnie krotkim czasie !!! Zycze powodzenia tym co to dalej trzymaja !!!
"dobrze ze pozbylem sie tego , na innych spoleczkach mozna zarobic 50-100 % i to w relatywnie krotkim czasie !!! Zycze powodzenia tym co to dalej trzymaja !!! "
Żebyś wiedział jak tyle zarobić w relatywnie krótkim czasie to by Cie tu nie było, nie pisałbyś na tym forum i nie chwalił się tym że sprzedałeś:)
Jak Budopol byl po 10 zł na wiosne 2007r.to wielu kupowalo w tej cenie i pisalo ,że poleci na 20 zł w krotkim czasie a do końca 2008 będzie po 100 zl jak Gant.Wszystko wtedy polecialo , ale na leb na szyje oczywiscie jak zawsze winne były Usa.
Dam Ci jedną dobrą radę. Jak na tym forum mówią sprzedaj to kup. Jak mówią kup to sprzedaj. Tyle. Jak jesteś w miarę rozgarnięty to sam to pewnie zauważyłem. Teraz nastroje są takie że mówią że sprzedali, żeby sprzedać, że spadnie to pewnie w przyszłym tygodniu będzie na plus:)
Tylko teraz jak zinterpretować moją wypowiedź, nie:))? Czy kłamca jak mówi że kłamie to kłamie czy mówi prawdę:)
Ha ha ha:)
Pozdrawiam!
Spoko.Jak było po 10 zl to kupowali Pkc, a jak bylo p o80 gr to sprzedawali Pkc.Giełda tak dziala na psychikę, bo giełda to tylko pęd owczy.Tu rządzą tylko zachowania stadne czyli jak tanio to nikt nie chce akcji a jak drogo to wszyscy chcą.
Na tej spółeczce juz byl czas jak z kilkudziesięciu gr.ruszyła na 10 zł , a ze potem spadla to nic nowego.Kghm tez spadł wtedy swego czasu za 140 zl na 20 kilka zł i w następnej bessie też spadnie na łeb bo w na tym polega giełda.
Nie wiem.Analitycy mówili w połowie 2007r.,że wig 20 poleci na 6 tys.pkt , a niżej niż 3 tys.pkt.nigdy nie spadnie.jak widac giełdy są nieobliczalne.W bessie wszystko parzy.Nawet jak darmo , a w hossie wszystkim smakują " gorące kartofle ".