No akurat w tym względzie nie doszukiwałbym się jakiejś miłej niespodzianki... Zysk netto jeśli będzie (mam co do tego wątpliwości) to jakiś marginalny, obawiam się że ciągły wzrost surowców będzie źle wpływał na wyniki.
Przychody pewnie większe będą, ale co z tego, czekamy aż Jaśnie Wielmożny Pan Prezes napisze coś w sprawie tego Curvera, bo jak na razie to cisza jak makiem zasiał
nooo kicha
jak nastal nowy prezio to w 2 tydnie mial byc plan rozwoju ogloszony - cisza
do konca kwietnia mial byc przedstawiony plan dyskusji ewentualnej sprzedazy czesci udzialow ukrainy- cisza
To jak to z tą ukrainą? Bo już sam nie wiem, wszytko chcą kupić czy tylko część??? A z tego co pamiętam to prezes mówił że daje sobie minim 2 tygodnie na zapoznanie z firmą, strategię to podadzą pewnie z wynikami, jak ostatnio:)
Jakim Ukraińcom?:) Ja pindolę, ukraińcy aby czekają żeby ich Pan M. wydymał:) Skończta już te teorie spiskowe, pamiętacie że kiedyś Pan Krzysiu coś nabąknął o połączeniu plastka i lenteksu?
jak narazie to ciagna ten woz
i nuda i brak checi i brak wiary ...
mial byc graboplast w lenteksie a go nie ma
tego gamrata cos nie moga dokonczyc
KM mowil ze ta swoja firemke wprowadzi na gielde
ze moze polacza plastka z leniem
wszystko kicha
a czas biegnie ...
i co do cholerci z tym Curverem
a i jeszcze jedno cos mialo byc
KM cos brzdakal o jakims amerykanskim i europejskim koncernie zainteresowanym wspolpraca z plastkiem ...