takka jest prawda i bez rozczulania i rozbudzonych nadziei bo tu tylko bankructwo sie szykuje i irek nie przesadza,
...ale to wasza kasa lepiej przepijcie ją na wakacjach i zostawcie na,,lody ,,dziewczynkom
znam firme znam wlasciciela, spekulacja itd. nie mam akcji juz je wyrzuciełem, ale korekta bedzie mocna. duze ryzyko. Spółka sama w sobie nie ma przyszłosci
- sorry, ale od dołka to kurs urósł ponad 34%
- a co do taczek, to niestety zgadzam się z przedmówcą. Zarząd do dnia dzisiejszego nie przekazał żadnych informacji co takiego stało się w firmie, że musieli pozbywać się akcji za bezcen. Brak rzetelnych komunikatów ze spółki i doprowadzenie firmy JAGO w krótkim czasie do takiej katastrofalnej sytuacji dowodzi, że w zarządzie nie ma żadnego profesjonalisty.
A MN stał się pośmiewiskiem w środowisku inwestorów.
Niestety okazało się, że to Irek miał rację, gdy pisał od dawna do jakich cen będzie spadał kurs JAGO. Jedynie dziwię się, że Irek tak duzo czasu przeznaczał na te wszystkie wpisy, może to robi w ramach swoich obowiązków zawodowych, na czyjeś zlecenie. Ale dzięki mu za ostrzeżenie.
pozdrawiam wszystkich oszukanych przez zarząd tej firmy
iza a ja sie pytam gdzie jest granica glupoty ???
i co jeszcze mozna napisac zeby dowalic komus za swoje bledy ,niewiedze pazernosc i nieudolnosc zyciowa-)))
buahahaha! Ja nie mam akcji od tygodnia pzrówo, pisałem Ci przecież, że poleci na dół, ale Ty jesteś jak zwykle mądrzejszy. Od 60-55 zbieram. Pa Kolego
wev jesteś idiotą ponad baranami,jak ci głupio mnie oczerniać ? dzisiaj to jest preludium do zwały na 0,3 i że takich jak ty matka natura żywi,smacznego z mrożonkami jago życzę ///pozdrawiam
Na dziennym mamy opór na 86gr. Póki nie ma przebicia 76-79gr narazie trend kontynuowany. Tak naprawde przy takim spuszczeniu kursu to nie wiadomo co teraz się wydarzy.
firma z branży pink róż informuje iż jest skłonna do zawarcia aliansu i proponuję swoją najlepszą ,urodziwą Jagodę w zamian za dobre lody.
wamp 04052011