Papier stracił impet....można to tłumaczyć piątkiem lub nadchodzącym weekendem. Przydałoby się nieco większe zainteresowanie, bo potencjał jest. Wolnej kasy brak, wszystko mam w Cormay, Tromedia i Makora. Przeanalizujcie sobie Tromedię, w pierwszej kolejności raporty finansowe to zobaczycie co powinno a nie jest perełką NC.
Dziwna ta giełda, bywa że rośnie spółka śmieciowa, a taka tromedia buja się na jakiś śmiesznych poziomach.
Pozdrawiam wytrwałych :)
Moim zdaniem zmierzamy w dobrym kierunku. Dobrze, że mamy trend wzrostowy i poparcie INVESTconu i tego powinnyśmy się trzymać. Spółka pokaże jeszcze co potrafi a tymczasem cierpliwość się przyda. Ja mam tutaj już ponad 50% zysku i nie narzekam. Pozdrawiam młodych i wytrwałych!! :)
mnie nic nie goni i równiez jak wszczesniej pisałem czekam z założonymi stopami. Wyżeżdzam na 4 dni i czuje dreszczyk emocji co się może wydarzyć. Na pewno będę doglądał moje owieczki ale nie będę miał dostępu online. Może w piątek dopadne kompa i okaże sie że.... no właśnie.
Dobra,koniec fantazji :)
Jeśli ktoś miał jaja i zainwestował np w smokeshop 10000zł to teraz ma 250000zł.
Tak się moi drodzy robi kasę, śmieszą mnie tranzakcie tzw. na waciki :)
Życzę wszystkim jaj i twardego tyłka.
Pozdrawiam
W poniedziałek próba dojścia do 58 groszy ostatecznie zostało na 54 groszach to tylko 10 groszy od debiutu a patrząc na NC i ostatnie debiuty to można mieć nadzieję, że my też poszybujemy wysoko z tą zasadniczą różnicą, że wolniej i stabilniej.