• AS puchnie z dumy Autor: ~wanad [83.27.9.*]
    Zasłużone gratulacje.

Kurs EUI jednak nie spadłby, gdyby była to poważna spółka.
    Nie wystarczy mieszać kolagen w wiaderku - rynek nie wyceni tego mieszadła na kilkadziesiąt milionów.

Myślę, że nawet AS przecenia wartość tego bajzlu.
    Ta spółka nie posiada kompletnie niczego.
    Ich produkty NIE DZIAŁAJĄ.

Ps. Wiem, że zwali się teraz na mnie lawina inwektyw.
    Ale cóż, może najpierw przetestujcie sobie jedyny wyrób EUI
    Gwarantuję : ŻADNYCH rezultatów !!!
    Możecie zastosować dziesięć kuracji, a wynik będzie ten sam : NIC, ZERO.

• Re: AS puchnie z dumy Autor: ~nostra [88.156.141.*]
    Nie stosowałam produktów EUI ,a który to kosmetyk nawet ten z najwyższej półki daje natychmiastowe efekty ,postosuj m-c i wtedy oceń.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~wanad [83.27.9.*]
    Pomijam obietnice, że efekt ma być natychmiastowy.
    Testuję płatki od 2 miesięcy.
    5 serii zabiegów.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~retinol [94.230.26.*]
    "w dniu 24.01.2011 ColldeVie - regeneracyjne płatki pod oczy, otrzymały nagrodę w prestiżowym Konkursie " Najlepsze dla Urody Beauty Expert 2010 ".
    Konkurs " Najlepsze dla Urody Beauty Expert 2010 " organizowany jest od dziewięciu lat przez Edipresse Polska S.A., wydawcę miesięcznika URODA. W skład jury konkursu weszło 10 kobiet wśród nich eksperci od urody : dermatolodzy, kosmetolodzy, redaktorzy naczelni czasopism "Uroda" i "Viva!" oraz celebryci. Do konkursu zgłoszono kilkaset kosmetyków, nagrodzono tylko 20 najlepszych.
    Płatki ColldeVie okazały się bezkonkurencyjne i zostały nagrodzone w kategorii "Pielęgnacja twarzy i ciała" gdzie towarzyszą im same uznane marki. "

Recenzja dosyć aktywnego użytkownika nt. Yosemiko:
    http://www.bangla.pl/opinia-yosemiko-dermo-cosmetic-regenerating-eye-pads-regeneracyjne-platki-pod-oczy-r23536.htm
    Być może efekt nawilżenia zadowala kupujących.
    Jednak myślę, że podstawowym, oczekiwanym aspektem, jest przeciwdziałanie zmarszczkom.
    A tu brak jakichkolwiek miarodajnych opinii.

Ps. Gdyby płatki działały, ten kurs byłby za jikiś czas, tylko przykrym, okresowym przeżyciem.
    Ale jeśli EUI jest kolejną firmą, która pozyskuje kolagen z bezwartościowych resztek zwierzęcych, to trzeba tu rozważyć sensowność inwestowania od podstaw.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~~basia [213.199.222.*]
    nie pisz głupot ! stosowałam ja i moje koleżanki z pracy. Efekt widoczny juz po trzecim zabiegu i trwały. Ale jezeli wyglądasz jak zoombie to nawet cudowne płatki nie pomogą..
    Nikt, kto wygląda znakomicie, nie kupi takiego drogiego produktu.
    Dla mnie to oczywiste.

Ps. Nie stosowałem płatków na sobie.
    Zresztą tej męskiej serii nie ma w sprzedaży.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.110.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    sena, jesteś żałosnym trollem.

Nie napisałeś ani jednego postu, który miałby sens albo zwierał ziarno prawdy.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Nie wiem czy działają czy nie, nie używam. Zresztą EUI nie rozpoczął jeszcze normalnej działalności, bo nie można za to uznać produkcji jakichś tam kosmetyków. Ale wiem jedno - to są ostatnie podrygi podaży. Oczywiście nie jestem nieomylny, ale osobiście tak uważam. Zobaczymy kto miał rację.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    Wanad ja jestem spekulantem a wy cały czas piszecie to samo:) pomyśl i zmień majtki:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.9.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)

> Wanad ja jestem spekulantem a wy cały czas piszecie to
    > samo

I SPRAWDZA SIĘ WSZYSTKO, O CZYM PISZEMY.

Ps. Od kiedy bycie spekulantem, polega na kupnie na górce, trzymaniu i wywalaniu swoich frustracji na forum.
    Zresztą ... wkrótce sprzedasz te swoje lawe akcje - depozyt trzeba uzupełniać.

Ps. Jesteś tylko żałosnym trollem sena.
    Wanad, ale górka była gdzieś w okolicy 1,60 a ja mam srednią ok 70 gr, i wcale sie nie frustruje, to ty masz pięty do mycia:)
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~Mike [194.156.44.*]
    to co się stało z kursem po debiucie nie jest spowodowane tym czy płatki działają czy nie, czy brakuje kasy na dokończenie laba... czy jaki jest AT...Cypr też nie sypie... ta paczka pewnie czeka na inwestora, tak to by wyszedł spory podatek do zapłacenia a tak to jest jak znalazł...swoją drogą ciekawe jak to rozegrają...

Część inwestorów zagrała pod debiut i jak nie było popytu i żadnych ciekawych informacji w spółce to sypnęli... teraz nie sypią już niecierpliwi tylko Ci przestraszeni, oczywiście widać, że z pomocą oraz Ci którzy liczą na tańszy odkup...ciekawe ile poszło z kieszeni do kieszeni a ile zebrał rynek...

..teraz czeka nas kilka lub kilkanaście tygodni mielenia na tych lub niższych poziomach i potem zobaczymy, nikt bez celu tak nie podgrywa... Ci którzy teraz mogą zbierać to mają promocję i tyle... a nawet jak jeszcze kurs spadnie to poprostu będą mieć wyższą średnią a i tak zdecydowanie niższą niż połowa rynku...

tutaj na razie nie liczą się fundamenty i gruby rozegra to jak będze chciał...

niech się mieli...

Akcje cypryjskie nie czekają na inwestora - przestańcie mącić.
    W ogóle nie ma żadnego inwestora - i niekoniecznie będzie.

Ps. Trzeba być ... :)) ... żeby mieć średnią 70 groszy. Nie dziwię się, że tak się wkurzasz :))
    jak dobrze pamiętam to jestes podobnie ubrany:)
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~~basia [213.199.222.*]
    takich tu mamy inwestorów ..jak ty masz średnią 70 gr to jesteś ubrany leszcz ale że on ma średnią 90gr to juz tego nie powie tylko straszy naiwnych aby jak najtaniej dobrać..skoro spółka bez perspektyw i kurs ma spadać to po co trzyma akcje? niech wywali i zbieże za jakis czas drugie tyle...
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~Wanad [83.27.10.*]
    ~~basia napisała:
    > niech wywali i zbieże za jakis czas

Robię tak cały czas.
    Więc udało mi się obniżyć moją średnią o kilkanaście groszy.

Ps. Nikt nie ma średniej 90 groszy - chyba że kupił przed emisją i nie wykonał PP.
    Wciąż trzeba cos prostować :))

Miłego dnia.
  • Re: AS puchnie z dumy Autor: ~seja [83.2.170.*]
    as ,wanad prosze ustąpcie z tego forum
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.