• wow Autor: ~wow [92.25.22.*]
    wow
  • Re: wow Autor: ~MPL [217.153.67.*]
    Dzisiejsza końcówka sesji to chyba zapowiedź czegoś większego , mam na myśli dalszy wzrost ! jak myślicie ?
  • Re: wow Autor: ~trez [195.117.31.*]
    jaja sobie robisz - kilka niby zakupów po 200 zł, inna sprawa że arkusz na S totalnie pusty ale pusty też jest na K. Może się nie znam na NC, zacząłem się tu bawic dla większej adrenaliny niż na głównym ale prześwietliłem kikadziesiąt firm i dla mnie ta jest na jednym z lepszych pozycji jeżeli chodzi o fundamenty (ale to może dlatego, że znam branże i jej perspektywy), 444tys papierów w obrocie o wskażnikach nie wspomnę bo to się pewnie i tak na NC nie do końca liczy. Zakładam, że spóła odpali ale raczej to nie będzie jazda jak na smoku, będzie rwanie akcji, kilka więszyc wyskoków (bez tego nie można kupic praktycznie nic) i powrotów na minimalnych obrotach - powodzenia
    powiem krótko brac papier
    ale cisza nikt tego nie ma - to dobrze wróźy
  • Re: wow Autor: ~dr [79.163.105.*]
    jakaś łąjza sypie codziennie, poniżej ceny zakupu; czyżby kredyt w Providencie?
    daj spokój jakie sypanie przy tych obrotach oto chodzi w zbieraniu - 10 tys papiera prawej i jest +20%
  • Re: wow Autor: ~dr [79.163.105.*]
    Ale ktoś inny trzyma rękę na klawiszach, żeby kurs nie zanurkował. Ogólnie,wkurzająca sytuacja.
    ktoś tu wogóle jeszcze jest?
  • Re: wow Autor: ~dr [79.163.110.*]
    A co tu pisać, k...mać, jakaś łajza sypie.
    myślę, że nie sypie ktoś chciał się pochwalic, że ma kaski na 4 tys sztuk papierka ktoś go skarmił bodajże na 2,14 i desperat oddał z 10- 15 % niżej. Papier będzie rwany zanim zacznie rosnąc stabilnie, swoje trzeba pewnie odczekac (a może nie) ale to jak dla mnie i tak lepiej niż linia śmierci na płasko przynajmniej się cos dzieje i co by nie mówic ktoś pozbierał dzisiaj troszkę a skoro nie było ciśnienia na wzrosty w drugiej części dnia ktoś wyrzucił swoje grosiki bez obrony - zobaczymy
    na całym parkiecie głównym równiez nie ma kompletnie ciśnienia na wzrosty a na NC szcególnie
    to było zbieranie, ktoś na końcu kilku akcjami zaniżył kurs - bez kompletnej reakcji lewej strony, 85% obrotu było brane z prawej, poczytałem wczoraj o firmie pierwszy raz na poważnie (strona internetowa, plany etc) zobaczcie a adv to podobna branża, tutaj kurs może się zachowywac podobnie, bardzo stabilny biznes a papier nie tak łatwo zebrac
    ale ktoś od 50 szt akcji robi sobie jaja rozumiem jeszcze 100 sztuk:)
    powiedziałbym - rozdziobią to kruki i wrony:)
  • Re: wow Autor: ~dr [79.163.123.*]
    A tu cisza oraz na forum Parkietu, to mi się podoba.
    nie wiem czy wiecie ale tutaj za zeszły rok obrachunkowy są jedne z lepszych wskaźników na NC, obrót około 6 mln, zysk netto 600 tys.
    FF 444 tys sztuk ale myślę, że realnie i tak jest mniej

firma, kończy rok rok obrachunkowy z tego co pamiętam w kwietniu
    to teraz widac ile jest papierka w realnym obrocie
    dobre, dobre wszyscy ustawili się w kolejce do sprzedaży co za kultoora sprzedazy
    no jednak to był początek końca - przynajmnije narazie - szkoda
  • Re: wow Autor: ~investor [79.188.87.*]
    Widzę, że niektórzy nie wytrzymali, a gdyby poczekali to jeszcze wczoraj mogli oddawać po 4.
    Jeszcze niech 10k akcji się przemieli i wracamy do wzrostów.
    trzymam mam tego na tyle niedużo i tanio, że potrzymam -dobra spóła, dzisiaj mam wątpliwości czy jest ktoś większy na papierze, do 4 to wszyscy co mają sprzedac to sprzedadzą - niby łakomy kąsek dla kogoś kto chce tym pograc ale zobaczymy
[x]
MPLVERBUM 0,00% 11,20 2025-11-06 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.