• spotkanie Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    jeśli ktoś będzie na spotkaniu, to prosiłbym o relację, ja niestety nie mogę być
  • Re: spotkanie Autor: ~wanad [83.27.17.*]
    Się waham.
  • Re: spotkanie Autor: ~jato [83.2.170.*]
    to juz panika sie robi
  • Re: spotkanie Autor: ~feniks [95.48.94.*]
    przy okazji można tanio dokupić , spółka w trakciedynamicznego rozwoju ,nieświadomi rnie wiedzą co czynią.
  • Re: spotkanie Autor: ~jojo [157.158.9.*]
    Mogę ci teraz napisać co będzie: nowa emisja
  • Re: spotkanie Autor: ~wanad [83.27.17.*]
    Pytanie po ile i jak duża.
    Ale tego na spotkaniu nie powiedzą, choć kwestia finansowania ich zabawy w biotechnologię powinna być kluczową sprawą dla obecnych tam inwestorów.

Ps. Piszę zabawy - bo przychody są wciąż zabawne. Proszę po mnie nie jechać.
  • Re: spotkanie Autor: ~abc [194.28.169.*]
    Ty Chłopie jesteś bardzo bogaty! tak trafnie przewidujesz to co się wydarzy tydzień w przód, to się nazywa "jasnowidztwo" Cudowna cecha akcjonariuszy euim. A główni akcjonariusze na pewno są zainteresowani rozwodnieniem swojej kasy? Myśl logicznie a nie pisz bzdur! chyba, że o to ci chodzi zamieszać innym w głowach.
  • Re: spotkanie Autor: ~orzeł [95.48.94.*]
    Zarząd spółki Euroimplant S.A. ma przyjemność zaprosić Państwa na pierwsze spotkanie po debiucie na rynku regulowanym dla Akcjonariuszy oraz Inwestorów. Spotkanie będzie okazją do bliższego zapoznania się z profilem działalności spółki oraz jej najbliższymi planami. Odbędzie się w siedzibie spółki przy ul. Kruczej 13, w Rybiu (gm. Raszyn),dnia 14.04.2011 r. (czwartek) o godz. 10:30

Prosimy o potwierdzenie przybycia pod adresem beata@publicia.pl bądź telefonicznie pod numerem (22) 100 54 85 do dnia 12.04.2011r.

ale mamy inwestorów tępo przewidujących , od kiedy to na spotkaniach kreuje się plan emisji, spotkanie na pewno będzie ciekawe i dużo wniesie pozytywnych wiadomości o konkretnych planach spółki , myśleć - na rynek główny nie przechodzą spółki bez konkretnych perspektyw, decyzja poprzedzona jest głęboką oceną KNF.
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.