• Jest też inny scenariusz . Autor: ~ilam [95.50.253.*]
    Jak się nie dogada Patrowicz z Narkiewiczem to może być również niezły zjazd !!!

Prospekt Imagisu jest złożony. Poczytajcie wczorajszy PB. Narkiewicz moim zdaniem nie będzie za wszelką cenę wchodził w PCG. Może zapaść decyzja, że Imagis sam wejdzie na parkiet.

Calatrava objeła akcje za 2,5 zł i jak zdecydują się wywalić te akcje to zobaczysz co się będzie działo.

Aha, powyższy scenariusz zakłada to, że PCG zostanie z wielkim "dom patrone". Wszyscy akcjonariusze PCG chyba o tym marzą? Większościowy udziałowiec pan Patrowicz z 5% udziałem. Dopiero by się zaczęło.

Nie życzę tego nikomu.

Proszę o komentarze.
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~egon [82.160.24.*]
    i nic nam niedala ta emisja niby dla wiekszosciowych a cena byla smieszna a prezes zapewnial ze to dla dobra spolki a jak jest to widzimy
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~55v [95.49.95.*]
    prezio ze swoimi kombinacjami kiedyś wyląduje .........Trzeba mu zrobić wrogie przejęcie tak jak Vistula zrobiła Krukowi
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~ilam [95.50.253.*]
    Jak się nie dogadają to na następnym walnym zmieni się zarząd i prezia już nie będzie.
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~juan Diaz [87.99.116.*]
    ja myśle iż najlepiej będzie jeśli się niedogadają ! i imagis sam sobie zobaczy co o wycenach calatravy myśli rynek

scenariusz iż cala ma wywalić swoje akcje w dziesiejszych okolicach to nonsens ...
    ta emisja kosztowała ich więcej niż 2,5 za akcje

osobiście myśle iż będzie pat ze wskazaniem na Don P .

czyli listy intencyjne o miłości imagisu i pcg ... jakaś kolejna spółka córka

Cala robi błąd iż nie kupuje akcji na rynku jak Don ... ja nie wiem czy im się wydawało iż papier w którym ludzie utopili tony pieniędzy i który nie odbił nic od dna bessy mogą sobie przejąć po cenie emisyjnej z 2005 r i 2007 r

Don zobaczył że jest okazja .... nienapompowany materiał na balona

w tym przypadku Don jest naszym przyjacielem ....
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~ilam [95.50.253.*]
    Ja się nie dogadają to PCG zostanie z Patrowiczem. A co o nim myśli rynek sami wiecie. Akcje PCG nie wystrzeliły. Wręcz przeciwnie, są dziś tańsze niż w chwili informacji o przekroczeniu progu.

Imagis to firma, która cały czas przynosi zyski i ma bardzo duży potencjał. Narkiewicz próbuje bardziej rozwinąć jej skrzydła.

Skąd informacje, że CTC zapłaciła więcej niż 2,5 ??? Podziel się tą informacją.

Nie ma sensu zbierania z rynku skoro Imagis może być upubliczniony samodzielnie ? Za mała płynność. Patrowicz też nie skupował z parkietu. Nabyli akcje poza parkietem.

Ostatnio obejmowali po 2,5 więc dlaczego teraz ma nie być po 2,64 zł ?

Oczywiście jak posiadasz po 4-5 zł to przy Patrowiczu masz szansę wyjść szybciej (niż on sam). On zrobi z tej spółki balon, który kiedyś pęknie.

pozdr.
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~55v [95.49.95.*]
    za mała płynność.....ale przy tej cenie,a przy 3,6 -4 może być i większa. Ale tak to jest :chytry a nachalny dwa razy traci.Niech Narkiewicz spróbuje wprowadzić Imagis, zobaczy ,czy zbierze 75 mln. zl za niego
  • Re: Jest też inny scenariusz . Autor: ~ilam [80.238.107.*]
    hmm...

co tu się dzieje ???
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.