Ostatnio widać mizerne obroty na spółce, niestety po dość dynamicznym wzroście przyszedł czas powolnego opadania w przedziale 4 do 3 zł, w okolicach wsparcia jakie jest przy 3zł widać pojawiający się popyt jak tylko cena dochodzi do tych granic co świadczy o zbieraniu akcji. Na razie nie wiadomo przez kogo ale bynajmniej nie śpieszy mu się.
Jak myślicie jaka najbliższa przyszłość naszej spółeczki....
a ja se dzis usrednilem w dol brane wczesniej po 4zl i czekam dalej na cene ok 6zl(moze 9zl jeszcze sie zastanawiam) ale chyba 6 bo na 9 przyjdzie dluzej poczekac, a swoja droga BBI bralo po 4,50zl to ja na ich miejscu bym tez usrednil w dol i wybil spolke do tych 4,50zl ;)
Narazie bez szans raczej na wzrost, ktoś cały czas sypie - ile tego jeszcze ma nikt nie wie. Szkoda że pan bankier się nie wypowie na ten temat - rozjaśniło by to sytuacje, chyba że to właśnie on wywala papier.
Pozdrawiam i pozostaje nam czekać - choć myślę że sporo czasu upłynie zanim zobaczymy coś wyżej
ja trzymam cały czas pisałem już ze 2 miechy temu że prędko go nie wywalę
trochę mi tylko szkoda że kasa jest zamrożona ale wole wygrać 100% przez rok niż wtopić 50% przez jeden dzień
bankier sie nie wypowie na tym forum pisałem to już kilka razy
Dnia 2011-04-08 o godz. 17:16 ~dir napisał(a):
> ja trzymam cały czas pisałem już ze 2 miechy temu że prędko
> go nie wywalę
trochę mi tylko szkoda że kasa jest zamrożona
> ale wole wygrać 100% przez rok niż wtopić 50% przez jeden
> dzień
bankier sie nie wypowie na tym forum pisałem to już
> kilka razy
odnośnie papieru,to mam dokładnie to samo zdanie,a odnosnie bankiera-to ja wcale o niego nie pytalem:) pozdro
Czuje ze kroi sie powrot na pierwotne poziomy. Spadek byl jakas dziwaczna panika POMIMO doskonalych wynikow. Okolice 3.1 zostaly obronione i czuc wybicie. Bedzie dobrze :)
Nie sadze. Dzisiejsza sesja wygladala na korekte, papier calkiem niezle sie wybronil i wieszczy dalszy wzrost na dniach. Rzeczywistosc zweryfikuje. Osobiscie- dokupilem :P
To sprzedaj i nie sraj tyle. Ustaw się na 2 zł i czekaj może coś wpadnie. Jeżeli kurs spadnie to ja osobiście sobie uśrednie i tak za 2-3 lata wyciągnę z tego kilka razy więcej.
Powinni jutro przestawić na wyższe poziomy. W arkuszu sprzedają wystawili akcji ponad 23 tys a kupujący pod 20. Wcześniej jak pamiętam kupujących było dużo mniej
styczeń 718 tyś wzrost o 49 % luty 781 tyś wzrost o 69 % marzec 1024 tyś tylko - 7% ale w opinii Zarządu Spółki niższy poziom sprzedaży w marcu 2011 r. w porównaniu z marcem 2010 r. wynika z tego, że w marcu 2010 r. Spółka dokonała znaczącego podniesienia stanów magazynowych, co miało znaczący wpływ na sprzedaż w tamtym miesiącu. Zatem spadek poziomu sprzedaży w marcu 2011 r. w stosunku do marca 2010 r. .jest wynikiem zdarzenia wewnętrznego w Spółce, niebędącego wynikiem zmian warunków rynkowych.
. Sprzedaż towarów pod marką direkt wyniosła w marcu 2011 r. ok. 223 tys. zł, co w porównaniu z marcem 2010 r., w którym sprzedaż tych towarów wyniosła ok. 145 tys. zł stanowiło wzrost o ok. 52%
JEST OK:) cały raport http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=16188&ncc_index=DES&id_tr=1