• co dalej z DIRECTES Autor: piciu001 [89.191.159.*]
    Ostatnio widać mizerne obroty na spółce, niestety po dość dynamicznym wzroście przyszedł czas powolnego opadania w przedziale 4 do 3 zł, w okolicach wsparcia jakie jest przy 3zł widać pojawiający się popyt jak tylko cena dochodzi do tych granic co świadczy o zbieraniu akcji. Na razie nie wiadomo przez kogo ale bynajmniej nie śpieszy mu się.
    Jak myślicie jaka najbliższa przyszłość naszej spółeczki....
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~Kajko [79.189.77.*]
    Skazana na wzrosty. Spójrz na arkusz zleceń. W sprzedaży do 3,78 masz około 1500akcji. Dalej nie widzę, bo mam podgląd tylko na 5.
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~direct [88.199.34.*]
    a ja se dzis usrednilem w dol brane wczesniej po 4zl i czekam dalej na cene ok 6zl(moze 9zl jeszcze sie zastanawiam) ale chyba 6 bo na 9 przyjdzie dluzej poczekac, a swoja droga BBI bralo po 4,50zl to ja na ich miejscu bym tez usrednil w dol i wybil spolke do tych 4,50zl ;)
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~Domowy Bankier [216.24.198.*]
    coś się zaczyna dziać
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~dir [89.191.147.*]
    zawsze się tutaj znajdzie taki co mnie od rana rozbawi
    "spójrz na arkusz zleceń"
    zlecenia zawsze się znajdą
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~Fan [83.28.169.*]
    Narazie bez szans raczej na wzrost, ktoś cały czas sypie - ile tego jeszcze ma nikt nie wie. Szkoda że pan bankier się nie wypowie na ten temat - rozjaśniło by to sytuacje, chyba że to właśnie on wywala papier.
    Pozdrawiam i pozostaje nam czekać - choć myślę że sporo czasu upłynie zanim zobaczymy coś wyżej
  • Re: co dalej z DIRECTES do 'dir' Autor: ~zsz [77.112.40.*]
    masz papier,czy sprzedałeś i czaisz kiedy odkupic.pozdro:)
  • Re: co dalej z DIRECTES do 'dir' Autor: ~dir [89.191.147.*]
    ja trzymam cały czas pisałem już ze 2 miechy temu że prędko go nie wywalę
    trochę mi tylko szkoda że kasa jest zamrożona ale wole wygrać 100% przez rok niż wtopić 50% przez jeden dzień

bankier sie nie wypowie na tym forum pisałem to już kilka razy
  • Re: co dalej z DIRECTES do 'dir' Autor: ~zsz [77.112.40.*]
    Dnia 2011-04-08 o godz. 17:16 ~dir napisał(a):
    > ja trzymam cały czas pisałem już ze 2 miechy temu że prędko
    > go nie wywalę
    trochę mi tylko szkoda że kasa jest zamrożona
    > ale wole wygrać 100% przez rok niż wtopić 50% przez jeden
    > dzień

bankier sie nie wypowie na tym forum pisałem to już
    > kilka razy

odnośnie papieru,to mam dokładnie to samo zdanie,a odnosnie bankiera-to ja wcale o niego nie pytalem:) pozdro
  • Re: co dalej z DIRECTES do 'dir' Autor: ~dir [89.191.147.*]
    odpowiadałem użytkownikowi Fan odnośnie bankiera
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~bobo [80.238.100.*]
    Czuje ze kroi sie powrot na pierwotne poziomy. Spadek byl jakas dziwaczna panika POMIMO doskonalych wynikow. Okolice 3.1 zostaly obronione i czuc wybicie. Bedzie dobrze :)
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~CWIEKU85 [87.205.243.*]
    W arkuszu zleceń liczba kupujących zmalała. To nie jest dobra informacja. Ważne żeby sprzedający przestali sypać poniżej 3.40-3.50
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~bobo [80.238.100.*]
    Nie sadze. Dzisiejsza sesja wygladala na korekte, papier calkiem niezle sie wybronil i wieszczy dalszy wzrost na dniach. Rzeczywistosc zweryfikuje. Osobiscie- dokupilem :P
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: piciu001 [89.191.159.*]
    Na papierze widać wzrost popytu w okolicach 3zł i jest to póki co wsparcie...
    Spółka fundamentalnie jest w dobrej kondycji, czekamy na jakieś info...
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~cwieku85 [77.255.33.*]
    Sytuacja jest zła. Kurs wynosi 3zł. Jak kurs spadnie poniżej 3zł to inwestorzy zaczną sprzedawać i tym samym spadniemy na dużo niższe poziomy.
    To sprzedaj i nie sraj tyle. Ustaw się na 2 zł i czekaj może coś wpadnie. Jeżeli kurs spadnie to ja osobiście sobie uśrednie i tak za 2-3 lata wyciągnę z tego kilka razy więcej.
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~spada [82.210.167.*]
    Jest źle, jest fatalnie, leci na łeb :((
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~cwieku85 [193.201.167.*]
    Po dzisiejszej sesji zauważyłem jedną pozytywną informację. W arkuszu zleceń pojawiło się dużo kupujących. Więc kurs powinien rosnąć:))
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~bebe [95.40.246.*]
    ani po lewej ani po prawej nieam zeadnych konkretnych zlecen narazie powolne opadanie
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~spada [82.210.167.*]
    Uciekajmy!!
    kupuj nie płacz żeby ci ktoś posypał
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~cwieku85 [77.255.240.*]
    Directes powoli zaczyna się rozkręcać.
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~Kajko [89.74.4.*]
    Mnie niepokoi wciąż duża podaż. Kto normalny sprzedaje tyle akcji w takiej cenie, widząc arkusz z lewej?
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~cwieku85 [77.255.240.*]
    Powinni jutro przestawić na wyższe poziomy. W arkuszu sprzedają wystawili akcji ponad 23 tys a kupujący pod 20. Wcześniej jak pamiętam kupujących było dużo mniej
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~zsz [77.112.244.*]
    styczeń 718 tyś wzrost o 49 % luty 781 tyś wzrost o 69 % marzec 1024 tyś tylko - 7% ale w opinii Zarządu Spółki niższy poziom sprzedaży w marcu 2011 r. w porównaniu z marcem 2010 r. wynika z tego, że w marcu 2010 r. Spółka dokonała znaczącego podniesienia stanów magazynowych, co miało znaczący wpływ na sprzedaż w tamtym miesiącu. Zatem spadek poziomu sprzedaży w marcu 2011 r. w stosunku do marca 2010 r. .jest wynikiem zdarzenia wewnętrznego w Spółce, niebędącego wynikiem zmian warunków rynkowych.

. Sprzedaż towarów pod marką direkt wyniosła w marcu 2011 r. ok. 223 tys. zł, co w porównaniu z marcem 2010 r., w którym sprzedaż tych towarów wyniosła ok. 145 tys. zł stanowiło wzrost o ok. 52%

JEST OK:) cały raport http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=16188&ncc_index=DES&id_tr=1
  • Re: co dalej z DIRECTES Autor: ~cwieku85 [193.201.167.*]
    I o to właśnie chodziło; zlecenie kupna na ponad 17 tys akcji. Żeby tylko sprzedający podnieśli poprzeczkę do min 3,5!!!!!
[x]
DIRECTES 0,00% 0,08 2012-11-15 16:10:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.