Tu przydałoby się odbicie, ktoś upierdala kurs i elegancko wychodzi z papiera.... Pytanie tylko czemu ma to służyć? Czy w spółce jest aż tak źle czy co? Bo już nie wiem:) Drogie surowce to zmora na tym papierze, gdyby dało się to w jakiś sposób załatwić to byłoby super, inaczej zyki będą cienkie
Na razie to widać że ktoś wali papierem, chociaż nie widać aby sypał dużymi ilościami, przecież ostatnio wolumen sprzedaży przez cały dzień średni to około 10 000 akcji, dużymi pakietami z tej spółki się nie da wyjść bo mając w portfelu ze 40 000 akcji można byłoby zjebac kurs o 20% jak nie więcej:) Nie wiem czy wywalają bo czegoś się boją, czy wywalają bo nerwy są coraz większe, oczekiwania co do spółki były inne a tutaj już blisko 2 lata nic się nie dzieje, nie zdziwiłbym się gdyby ktoś stracił cierpliwość, tym bardziej że sporo spółk cały czas daje nieźle zarabić...
Jetsem ciekaw co masz na myśli poprzez - nieudane inwestycje na ukrainie???? Zachodzę w głowę, nowy prezes jest od miesiąca skąd wiesz że to błędna decyzja?
nieudolny byl raczej poprzednik ...
no wlasnie i dlaczego niby nieudana inwestycja na ukrainie ... ?
problemem sa drogie surowce i tu trzeba szukac
a moze Curver pomoze w tym temacie ??
Dzisiaj pierwszy raz wystraszyłem się trochę, ktoś ewidentnie wywala papier i z tego co można zauważyć to jeszcze nie skończył, a może dopiero zaczyna????
A co Ci to da? Jak wszyscy są tak pesymistyczni to znaczy że będzie dobrze:) Ja zmartwiłem się nieco tym że cały czas ktoś walił z prawej , ale z drugiej strony ktoś to na tym poziomie już odbierał, kurs po przełamaniu ostatnich minimów miał prawo się zjebać na roczne minima ale tego nie zrobił i w tym szuakałbym "pocieszenia". Ponadto przecież jeszcze niedawno akcje kupowali i Pawlak i Moska, wydaje się więc że wiedzą co robią, no chyba że nie;) Ten tydzień może być bardzo ciekawy bo muszą być podjęte jakieś decyzje, ponadto mają coś więcej powiedzieć o tej ofercie Skurwera
caly czas mam wrazenie ze coraz mniej akcji jest ...
ale takie wrazenie mam od roku ...
wiec juz sam nie wiem ...
strasznie to jakos wszystko sie pogmatwalo ...
moze to przez tego poprzedniego prezia - a tak nawaisaem mowiac skad go Moska wytrzasnal ...
a ten nowy - jakis znany, nieznany ... ?? skad gosc jest ... ??