Siedzę na Petrolu, miałem chwile z wątpienia ale wytrzymałem i już jestem na dobrym plusie. Jak sprzedam to kupuje Mispol . Myśle że w krótce i tu będzie jazda .
co sie dzieje z mispolem-wchodzi agresywna podaz-papieru nie mam ale robia sie ciekawe rejony.wg mnie wszystko zepsuly zle wyniki albo litwini naciskaja aby kupic taniej
Z tego co widzę to nic złego nie dzieje się . Poprostu zjedzie na dół kanału czyli około 5,60zł . Tam zacznie się skup i wspinaczka do góry. Ot taki normalny tręd raz w dół raz w górę jak to na giełdzie. Takie sztuczne dołowanie tanim kosztem zobacz na obroty dzienne 1000akcji . Dlatego właśnie warto Mispol mieć na oku a nawet kupić w dołku Ja zaczekam trochę bo licze że jeszcze Petrol pociągnie do góry i wskakuje w Mispol.
albo ktos robi kolo piora litwinom albo chca postraszyc jutkiewicza-bo dobieral po 5zl.wyniki zrobily sie nieciekawe plus chaos informacyjny-nie wiadomo co z makaronami czy pmb.ja dzisiaj w ramach promocji zawitalem podskubujac.ale czemu pamapol na plusie
swego czasu wywalilem 1700szt po 7.75 po infie ze litwini nie chca pmb.i do tej pory nie wiem czy pmb jest skreslone-choc na ich stronach nie ma dementi.a swoja droga dziwni ludzie-malo oddalo w wezwaniu po 7.20 i nawe brali wyzej aby teraz oddawac po 5.8-schizofrenia
moim zdaniem Bakall wychodzi, tylko ze nie ma kto odbierac , jak narazie siedze na tym gownie kilka miesiecy i tylko mam coraz wiekszy wpierdziel, masakra
ja juz kolego skubie-wg mnie do 5 -ceny jutkiewicza nnie spadnie.fakty sa takie-litwini kupowali po 7.2 i 8.76.emisja pod pmb tez-po 6,58.-grupa bialostocka-ci zdrajcy chca teraz odkupic od mispola pakiet pmb.a kurs -po 5.6-uwalaja i drobnych i jutkiewicza i mega straty dla litwinow-a knf spi.co to ma byc.wg mnie b.atrakcyja cena-ja dobiream po troche/pozdro
mozna sobie tłumaczyc ze tu ktos zaniza, a prawda jest taka , ze ktos dobrze sypie, tylko ze brak popytu. Ktos na chama wychodzi z tej perełki, tylko dlaczego ? wyniki ? kupa z fuzji ? totalny paraliz przez litwinów ? a moze poprostu sypie ten od ktorego litwini nie wzieli bo wie ze wezwania nie bedzie ? i bedzie tu kiszonka ?
Tu nikt nikogo nie uwala to jest umuwione zmasowane działanie grupa białostocka sprzedała akcjie dla spółki HC1 (Spółka zależna w 100% od litwinów). A w zamian mogą poszaleć na giełdzie i jak się uda odkupić akcjie taniej , Taka nie pisana umowa. Podejżewam że mają czas do końca kwietnia.
no i wypadl z trup szafy-kto by sie spodziewal-pmb-potezne markowe zaklady.teraz widac ze litwini mieli racje ze im nie ufali.wnioski-jutkiewicz jes na zero.reszta uwalona a najbardziej litwini-srednia 8 zl.mispol nie upadnie .a moze i pmb sie uratuje-bo za duzy zaklad.mispol oddal 3 zl i teraz bez sensu sypac-bo mala plynnosc.robi sie ciekawie i ladna promocja.to jest wlasnie gielda-nie ma nic pewnego.dziwne ze nikt sie nie odzywa/pozdro