• JESZCZE PROMOCJA Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Jutro bedzie super tak mysle .Decyzja nalezy do Was, ryzyko niewielkie .
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~dragon bull [95.50.0.*]
    mały przystanek i w drogę
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~Zosia [80.50.127.*]
    oczywiście w ciepłe kraje, można jeszcze sprzedać po 4, bo zaraz będzie 3. Ładnie pozbyli się akcyjek przed zwałką na szerokim, po raz drugi podbitka i opylenie leszczykom. Niestety ja jadę na północ, bo mam cieplutkie futerko. Adijosss!
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~Frania [79.184.143.*]
    Dnia 2011-04-07 o godz. 12:38 ~Zosia napisał(a):
    > oczywiście w ciepłe kraje, można jeszcze sprzedać po 4, bo
    > zaraz będzie 3. Ładnie pozbyli się akcyjek przed zwałką na
    > szerokim, po raz drugi podbitka i opylenie leszczykom.
    > Niestety ja jadę na północ, bo mam cieplutkie futerko.
    > Adijosss!

sprzedaj po 4 i głowy nie zawracaj,ja tam czekam by odkupić co poszło niespodziewanie po 5,myślę że dostanę 1/4 więcej niż co miałam przed sprzedaniem? jak sądzicie uda się ?,czy znów będę musiała brać za 5 grosików?
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~mika [87.1.219.*]
    Fon i Atlantis mają 9 % ERGA>>>>>> MOSKA I PATROWICZ to mieszanka wybuchowa..
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~GiveMeChanceAgain [188.47.149.*]
    Dnia 2011-04-07 o godz. 14:11 ~mika napisał(a):
    > Fon i Atlantis mają 9 %
    > ERGA>>>>>> MOSKA
    > I PATROWICZ to mieszanka wybuchowa..

to Moska zwinął ten pakiet 8 melonów po 5 groszy?,coś się kroi grubego?,pisz jaśniej
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~maro82 [89.74.179.*]
    groszolapy to same przygupy mysla ze za tydzien zrobia fortune za 2 tys zl Ja sie dawno z tego wyleczylam , przez jakis czas tez do nich nalezalem dlatego od czasu tu zagladam.z takim patro i jemu podobnymi tacy jak my nie mamy szans
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~zyga51 [89.74.179.*]
    Jest super udalo sie kupic po 4gr teraz czekam na 3gr panikarzom trzeba podziekowac
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: slawek_wr [193.239.56.*]
    Ja tu widzę dystrybucję na całego, ale każdy widzi co chce.
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~GPF [178.42.241.*]
    ubrali sie ludzie na caly przyszly rok, Patro zrobil im podbitke a oni bezmyslnie powskakiwali-pogratulowac.
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: zyga51 [89.74.179.*]
    Dnia 2011-04-08 o godz. 10:31 ~GPF napisał(a):
    > ubrali sie ludzie na caly przyszly rok, Patro zrobil im
    > podbitke a oni bezmyslnie powskakiwali-pogratulowac.

To sobie dokupiapo 3,4gr i spokojnie sprzedadza po 6gr lub 7 i beda zarobieni a ty bedziesz skakal i tabletki bral na uspokojenie. tak zrobilem pare razy i bez nerwow ,teraz terz mam po 6.5.4gr i czekam spokojnie.Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~GPF [178.42.241.*]
    w porzadku, ale co jesli ktos wrzucil cala kase po 6gr. to za co teraz usredni?
  • Re: JESZCZE PROMOCJA Autor: ~Zosia [80.50.127.*]
    za chwilkę -40% , jedziemy na 3 grosze.
  • Re: do GPF Autor: ~kifer [46.113.250.*]
    sądząc po nicu to kolega sprzedał cause i władował wszystko w starka po 0,06, no to się popisałeś, pozostaje wywalić i odkupić cause, wtedy wyjdziesz na swoje
  • Re: do GPF Autor: ~GPF [178.42.241.*]
    nie zartuj, siedze grubo ubrany w GPF a Starkowi sie przygladam. wlasciwie Patro jak dyma wszystkich dookola.
    tu to mały pikuś, prawdziwe dymanko odbywa się na ATS
  • Re: do GPF Autor: ~GPF [178.42.241.*]
    akurat to co sie dzieje na ATS mnie cieszy, bo bralem udzial w emisji i wyglada na to ze zarobie na niej. a to ze teraz ludzie daja sie tam dymac wynika z tego ze nie maja wielkiego pojecia o gieldzie, szczegolnie o emisjach, nie umieja policzyc i skalkulowac kiedy oplaca sie kupowac a kiedy nie.
    dokładnie masz rację, Patro zależy tylko na emisjach i wszędzie są a na starku kłopot bo kurs nisko, albo spisał już starka na straty albo w niedalekiej przyszłości numer jak na urlopachpl - mistrzostwo świata w dymaniu i wyciąganiu kapitału
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.