oczywiście w ciepłe kraje, można jeszcze sprzedać po 4, bo zaraz będzie 3. Ładnie pozbyli się akcyjek przed zwałką na szerokim, po raz drugi podbitka i opylenie leszczykom. Niestety ja jadę na północ, bo mam cieplutkie futerko. Adijosss!
Dnia 2011-04-07 o godz. 12:38 ~Zosia napisał(a):
> oczywiście w ciepłe kraje, można jeszcze sprzedać po 4, bo
> zaraz będzie 3. Ładnie pozbyli się akcyjek przed zwałką na
> szerokim, po raz drugi podbitka i opylenie leszczykom.
> Niestety ja jadę na północ, bo mam cieplutkie futerko.
> Adijosss!
sprzedaj po 4 i głowy nie zawracaj,ja tam czekam by odkupić co poszło niespodziewanie po 5,myślę że dostanę 1/4 więcej niż co miałam przed sprzedaniem? jak sądzicie uda się ?,czy znów będę musiała brać za 5 grosików?
groszolapy to same przygupy mysla ze za tydzien zrobia fortune za 2 tys zl Ja sie dawno z tego wyleczylam , przez jakis czas tez do nich nalezalem dlatego od czasu tu zagladam.z takim patro i jemu podobnymi tacy jak my nie mamy szans
Dnia 2011-04-08 o godz. 10:31 ~GPF napisał(a):
> ubrali sie ludzie na caly przyszly rok, Patro zrobil im
> podbitke a oni bezmyslnie powskakiwali-pogratulowac.
To sobie dokupiapo 3,4gr i spokojnie sprzedadza po 6gr lub 7 i beda zarobieni a ty bedziesz skakal i tabletki bral na uspokojenie. tak zrobilem pare razy i bez nerwow ,teraz terz mam po 6.5.4gr i czekam spokojnie.Pozdrawiam cierpliwych
sądząc po nicu to kolega sprzedał cause i władował wszystko w starka po 0,06, no to się popisałeś, pozostaje wywalić i odkupić cause, wtedy wyjdziesz na swoje
akurat to co sie dzieje na ATS mnie cieszy, bo bralem udzial w emisji i wyglada na to ze zarobie na niej. a to ze teraz ludzie daja sie tam dymac wynika z tego ze nie maja wielkiego pojecia o gieldzie, szczegolnie o emisjach, nie umieja policzyc i skalkulowac kiedy oplaca sie kupowac a kiedy nie.
dokładnie masz rację, Patro zależy tylko na emisjach i wszędzie są a na starku kłopot bo kurs nisko, albo spisał już starka na straty albo w niedalekiej przyszłości numer jak na urlopachpl - mistrzostwo świata w dymaniu i wyciąganiu kapitału