no i spada, pewnie niedługo będzie można akumulować po 3 grosze :) to 50 % mniej niż niektórzy dziś robili zakupy :) popyt zaraz ucieknie z 4 groszy i zamieni się w wielkie S - kto pierwszy ten lepszy. Turniej skoków w dól rozpoczęty :D co ta firma wogóle robi dla podniesienia wyceny swoich akcji?
Dnia 2011-04-06 o godz. 16:01 ~Zosia napisał(a):
> no to ładnie mnie ubrali po 6gr na wiosnę, zamiast mini
> to kożuszek, ehh żałujcie !!
jeju ja kupiłem miliona po 6 grosza ! , jutro wypierdolę chociaż po 4 , co tam 20 tys.zł ,odrobi się na pknorlen, ponoć rusza na 100zł , wy też tak zróbcie , mówię wam !
dobrzy jesteście jak se żarujecie... bo tylko to nam zostało.... i znowu nas w kuku zrobili... ja naszczęście siedze od paru mies..po 5 gr... ale to norma że mam chwasty które nie idą...gorzej mam na visionie?? siedze 2 lata ..i tam nie widze niccc..... a żal jak sie ma kasy żeby dokupić i wyść z tych gów... jakośśśś...no h... poczekam tylko nadzieja mi została... mam nadzię że zosi ciepło po futerkiem bez mini....
2 lata się kisić na jakimś ścierwie? Przecież to nie ma sensu!!!
Czemu zamiast starka nie ładujecie się w gpf?
Z groszówek to tylko ta firma ma realne szanse na ostre wybicie w górę. Póki co takie tam jednogroszowe wzrosty od kilku dni, ale ostry up się zbliża...
będzie jednak wybicie jak pojawi się więcej na S po 5 i 6 groszy, także dostawiajcie swoje pakiety na S by jak najwięcej byki mogły zebrać w tych cenach przed wybiciem.
bierze po 5gr, biora po 6gr, potem sypie po 4gr
mysle ze teraz straszy zeby sie leszcze wysypali po 4gr myslac ze bedzie 3gr znowu
jak sie duzo ustawi na S po 4 i 5gr wtedy sie nie zdziwie jak jednym zleceniem tuz przed fixem zabierze 4 i 5 gr a na fixie zapier.oli 6gr czekajac juz ze zleceniem na nastepny dzien po 7gr
taki wariant jest do zrealizowania przy kapitale 2-3 mln zl bo nie wiadomo ile beda sypac extra na kazdym groszu
mega obrot wtedy zrobi swoje bo zostana wytluczeni leszcze, przyjdzie swieza krew ktora bedzie kupowac drozej
wtedy mamy szanse na wzrosty i zmiane trendu
kiedys tez przyjdzie chyba pora tych po 4gr zeby rosnac po 100% w 3h
tutaj wtedy sie beda zmieniac trendy na rosnace w krotkim i srednim terminie wiec podejrzewam ze bedzie to min 300% wzrost czyli z 4gr na 15gr lub te okolice
zrobilo sie ciekawie po dzisiejszym zamknieciu
z wykresu wychodzi ze byla rewolta w ostatnim miesiacu
duzo papieru zmienilo rece
wskazniki zawinely wskazujac KUPUJ wiec chyba juz pora sie zapakowac zeby nie przeplacac jak przyjdzie cala ta cholota i rzuci sie na akcje
wtedy zapewne wydmuchaja kurs szybko i wysoko