• zakopać Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    Ci co liczyli, że po przejściu będą wzrosty a boją się obecnej sytuacji, to powinni wywalić albo zakopać i zapomnieć o papierze na dwa latka, chyba że wcześniej coś pozytywnego się wydarzy, wielokrotnie pisałem, że jest to inwestycja wysokiego ryzyka, albo będzie zarobek spory albo strata wiekszości lub nawet całości kapitału, a Ci co piszą. min AS po co tutaj kisić kasę, jak na innych można zarabiać, niech wie, że każdy ma inna taktykę inwestowania, dla mnie skakanie z kwiatka na kwiatek zawsze źle się konczyło(no prawie), a jak As jest taki kozak i zawsze zarabia niech poda typy na kilka miechów na czym będzie można sporo przyciąć, ja już tutaj naganiałem na GPF Cause:) siedzę od tamtego roku p 4 gronie, a tam jazda będzie szybka i mocna, już mam stratę z eui odrobioną, ale tutaj zostaje, najwyżej stracę, nie mam tutaj majątku zainwestowanego a w razie pozytywnego scenariusza może być całkiem fajnie:)
  • Re: zakopać Autor: ~wanad [83.27.0.*]
    Ale wymiękłeś. Szok !
  • Re: zakopać Autor: ~xax100 [212.67.153.*]
    Jak prosisz o informacje na czym można zarobić to co Ty tutaj robisz ? Może pomyśl sena o zakładach totolotka ? Najpierw wszystkich naganiałeś na wzrosty, później zgrywałeś ważniaka i śmiałeś się ze spadków a teraz sam umoczyłeś i rozpaczliwie klecisz zdanie, po zdaniu. Wszystkich którzy umoczyli jest mi żal ale Ciebie wyjątkowo nie :)

> Jak prosisz o informacje na czym można zarobić to co Ty
    > tutaj robisz ? Może pomyśl sena o zakładach totolotka ?
    > Najpierw wszystkich naganiałeś na wzrosty, później
    > zgrywałeś ważniaka i śmiałeś się ze spadków a teraz sam
    > umoczyłeś i rozpaczliwie klecisz zdanie, po zdaniu.

Dokładnie tak to wygląda.

No, ale przynajmniej wiadomo że ma akcje.
    Inni naganiacze sprzedali zapewne na górce.
  • Re: zakopać Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    czemu wymiękłem? ja mam na tym spore plecy i dalej trzymam, nie mam zamiaru wywalać, dla mnie giełda to kontrakty terminowe, a akcje to dodatek, mam tylko dwie spółki i bardzo mnie ciekawi rozwój eui, rozwój sytuacji
  • Re: zakopać Autor: ~AS [78.133.192.*]
    Słyszałem DOKŁADNIE taką samą gadkę pod koniec 2009 r. Kupujący po 1.50 też mieli zakopwać na dwa lata. Dwa lata minęły i co?

Z polecanek to na ORL będzie do wyjęcia jeszcze blisko 100% (a na pewno będzie powyżej 6 zł, bo zarząd chce przejść na główny).
    tylko różnica jest taka, że mnie obchodzi tylko moja kasa a nie innych a jesli tutaj nie piszą nie znaczy ze nie maja ciagle akcji...szkoda piany na to forum
    Skoro obchodzi Cię tylko twoja kasa to nie pytaj się w co inwestować bo nas wali w co zainwestujesz, dla nas również liczy się nasza kasa a nie sena9
  • Re: zakopać Autor: ~kk [83.14.86.*]
    Ja ten papier kupowałem po 1.22. Pamiętam - 9.12.09. Długo robiłem różne uśredniania, objęcie nowej emisji i skończyło się na średnim kursie 0.69 zł. Sprzedałem po 0.72. Teraz obserwuję i zapewniam, że jak słowa zamienią się w czyny, kupię ponownie. Może drożej, ale to bez znaczenia. Tymczasem czekam cierpliwie i pozdrawiam. Trochę nerwów EUI mi napsuło. Ktoś napisał że będzie można dobrze zarobić albo wszystko stracić. Taka prawda, choć ja wierzę w to pierwsze.
    to była ironia, a wy jak nie macie akcji to po co tutaj jestescie?
    Dlaczego wypisujesz w Parkiecie, że kurs spadnie do 30 groszy ( albo nawet niżej ? )
    Jeżeli Ciebie to interesuje przejrzyj dzisiejsze rozmowy na forum, tam umieściłem swoją wypowiedź co robie tutaj.
    bo tak moze byc, ja wierze w społke ale nie tak jak wy, chcecie miec krocie w tydzien
    Tak :) ja chce !!! A ty zakop się i czekaj jak kret w norze i czekaj! :)
    typowy polaczek:)
    anglik odpowiedziałby ci to samo
    sena9 :

Dlaczego wypisujesz w Parkiecie, że kurs spadnie do 30 groszy ( albo nawet niżej ? )
    masz odpowiedz na parkiecie, walcie pekacem
    byles tam na zmywaku i napiwki w eui zapakowales? co mnie angole?
    Tak byłem i się tego nie wstydzę :) Przypominasz mi swoim zachowaniem rozpieszczonego gówniarza 14 letniego mającego problemy z własną osobowością z ADHD. Proponuje najpierw się leczyć a jak się wykurujesz to zapraszam na EUI.
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.