Oczywiście to żart.!Bardzo wierzę w walor,ale zachowanie kursu i animatora doprowadzil,że nie mogę już patrzeć na notowania i nie kupię juz 1 szt akcji nawet za 1 PLN .
podzielam Twój nastrój - ja też obserwuje z miną cytryny:) wyzbyłam się niestety ze stratą ale jak dojdzie do 4 zł to odkupie a tym czasem rekompensuje straty w innej spółce i to równoważy mi lepszy nastrój - być może kiedyś zarząd nagrodzonej spółeczki przestanie świetować i wróci do pracy dla dobra swojego a i my na tym skorzystamy Pozdrawiam
z braku pozytywnych wydarzeń to się o personalia pyta, jak to się ma do spółki giełdowej? - a niech tam - z zagłębia miedziowego :) - Jan wytrwałości !
skup się na zyskach - po to tu jesteśmy :)) - ale wiesz jak to jest jak coś nie wychodzi to jest czas oczekiwania a w czasie oczekiwania mówi się o pierdołach:)- pozdrawiam:)
mnie ta spółka pozbawiła snu ,być może dlatego ze nie godzę się z porażką ale coby nie dewagować jest potencjał tylko cierpliwość- jak to mówią - kupić i "zapomnieć" a po jakimś czasie sobie przypomnieć :))) - to jest sens - mam to na celowniku - obaczym jak sprawy się mieć będą , łatwo nie odpuszczam :)