• Moja Teoria Autor: ~atonowiec [81.88.24.*]
    Dawno mnie tu nie było a myślę że dno już było :) i nie spadnie więcej! Nie spadnie nie tylko że ja kupiłem czy inni, bo ja nie sprzedałem czy podaż była i jest mała ale z wielu powodów . Ciekawa dyskusja się toczyła ( nikt się nie przyzna kupił- sprzedał- sami .......etc. ), kurs leciał i leciał , (PIĘKNĄ NAGONKĘ ZROBILIŚCIE ) . Nagle wszystko się uspokoiło !!! ( Przemyślane ) Teraz może być słabe zbieranie ,jutro mocniejsze ( do tego dziwnykomunikat, co po niektórzy pomyślą że to żart ). Po komunikacie bardzo mocno w górę i to będzie 1 szczyt,delikatny zjazd, kiszenie -dalsze odbieranie od mniej ..... . Słabość drobnego akcjonariatu ( na wszystkich spółkach ) jest wielka, nie chodzi o forum tylko w notowaniach a nade wszystko na WALNYCH ZGROMADZENIACH . Czy tu się coś odmieni- NIE .Będziecie Firmie klaskali! Z pewnej to okazji, przygotuję liścik, - swiatło dzienne ujrzy w innych okolicznościach .A pociąg odjeżdża.
  • Re: Moja Teoria Autor: ~flugo [83.3.53.*]
    klaskac będę tylko z jednego powodu
    SPRZEDAŻ SPRZEDAŻ SPRZEDAŻ
    reszta to marność
  • Re: Moja Teoria Autor: ~xyz [217.96.0.*]
    Mi na razie wystarczy aby spółka zaczęła prowadzić normalną komunikację nawet w Petrolu (przywoływanym na tym forum w kontekście Atona) wygląda to lepiej, oczywiście że na koniec i tak karty rozdają grubi, ale jest też coś takiego jak dobry obyczaj który też ma swoją wartość, zauważ proszę że pomimo braku spekatakularnych sukcesów kurs się jakoś trzymał do wczesnej jesienie 2010 a potem się zaczęło w tym czasie spółka pierdziała nie wiadomo czym a nie rzetelnie udzielała informacji nt spraw bieżących.
  • Re: Moja Teoria Autor: ~analityk [79.186.144.*]
    EMITUJĄ WARANTY - JAK W PETROLINVEŚCIE !!! SZYKUJE SIĘ MEGA WODOSPOAD !!! OSTRZEGAM !!!!
  • Re: Moja Teoria Autor: ~dejw [62.111.231.*]
    Mam 2 (alternatywne) pytania:
    1. Gdzie sprzedają te szkalne kule
    (lub)
    2. Co Ty bierzesz (palisz, pijesz etc)

;))))
  • Re: Moja Teoria Autor: ~mm [81.83.224.*]
    aż miło patrzeć, jak ci, którzy zbierają teraz za 3,40-3,50 zarobią... Ja sam wskoczyłem obiema nogami w ostatnich tygodniach i chociaz chwilowo jestem do tylu, to jestem dobrej mysli :)
  • Re: Moja Teoria Autor: ~we [194.117.241.*]
    Dnia 2011-03-31 o godz. 15:38 ~mm napisał(a):
    > aż miło patrzeć, jak ci, którzy zbierają teraz za 3,40-3,50
    > zarobią... Ja sam wskoczyłem obiema nogami w ostatnich
    > tygodniach i chociaz chwilowo jestem do tylu, to jestem
    > dobrej mysli :)

Zarobią ale tylko jeśli Aton będzie zarabiał.

Inaczej nici z zarobku.
  • Re: Moja Teoria Autor: ~szkoda [156.17.15.*]
    Ostatnie próby podbicia kursu a potem juz tylko smutne skutki braku polityki i konsekwencji. Szkoda naszych słów,
    szkoda
  • Re: Moja Teoria Autor: ~mario [46.112.29.*]
    to twoje przemyślenia ?

czy podparte konkretną wiedzą?

ynwestor ......
  • Re: Moja Teoria Autor: ~złota rączka [86.135.218.*]
    ponad 10% od dna szybciutko poszło , miałeś rację atonowiec ale dalej możesz nie mieć, nie będzie żadnych komunikatów!!!!!! A będzie lawinowo przyspieszony odbiór!!!!!! i z rana +10 pod koniec kolejne +10 Będą brać dużo z prawej.następne dni, dalej kolejne górki . Dawno nie było tu paniki kupna, może to 1 kwietnia! Nawet możemy podejść pod 6, tak tak pod 6zł Poczatek mocnego wzrostu przed nami i kto nam zrobi psikusa,biedny kawery, ławek.wr,pełno naganiaczy ale oni są za biedni!!! Każda gruba świnia jest za mądra by w tendzie wzrostowym podkładać własną świnię. Moja praca w złoto się obraca!
  • Re: Moja Teoria Autor: ~złota rączka [86.135.218.*]
    Apel do drobnych , do, załóżmy 4zł anulujcie zlecenia sprzedaży duzi będą wystawiali swoje to podbierajcie je, niestety u mnie już pieniążków brak nie wesprę was.Zobaczycie panikę dużego!
  • Re: Moja Teoria Autor: ~nemo11 [83.142.230.*]
    Atonowiec ma szklaną kulę i wszystko się sprawdziło, chyba że ty z zarządu?. Co do walego to się wie , nie będzie nikt zadawał dociekliwych pytań już Prezes o to zadba!!!! Zapewne walne będzie w czerwcu . Kwiecień już chyba odpada , maj nie sądze, nie pasuje . A i ja na tę okoliczność coś skrobnę na forum .
    Złota rączka, zawarłeś pakt z maklerem, czy kimś dużym sterującym kursem? akcjonariuszami atona? Podziw! Jestem również optymistą co do poniedziałku , jednak do 6zł ????? to zbyt dużo .
  • Re: Moja Teoria Autor: ~atonowiec [46.21.168.*]
    Zawsze oni, wielcy będą lepsi od nas, kilka czynników wskazuje jednak na ruch w górę, jutro ? - kiedy i jak mocno ? wiadomo że nic od nas nie zależy . Drobni muszą kupić od union ( tylko nie po 4zł ha, ha o ile oni wychodzą, niemożliwe, może ich szefostwo prywatnie teraz kupują .
    Na raport tylko rzuciłem okiem , nie mamy żadnego wpływu na kurs , oni mają układy i zamierzony cel . Jadę dalej wypoczywac .
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.