• co ze starkdev Autor: ~kk [83.17.118.*]
    Ruszy to jutro?
  • Re: co ze starkdev Autor: ~cel [80.50.127.*]
    technicznie, niespodziewane wybicie może nastąpić do świąt, ale jeżeli nie ruszy, to do wypadam z tego gniota!, szkoda czasu i kasy, to może być niewypał na dłuższy czas. a wy jakie macie spostrzeżenia ??
  • Re: co ze starkdev Autor: ~ola [217.97.224.*]
    No to Stark umoczył graczy
  • Re: co ze starkdev Autor: ~xxx [77.236.26.*]
    Moje spostrzeżenia?

Tego śmiecia za chwilę nikt nie będzie chciał kupić nawet za 1 grosz. Re split i od 10 groszy znowu jazda w dół.

Czy ta spółka coś produkuje? wraz ze swoimi "kompanami" (urlopy, firma wydmuszka na Cyprze, jakaś ekologiczna energia, fony itp.) to jeden wielki kanał. Pozdrawiam zapakowanych w ten szajs:P
  • Re: co ze starkdev Autor: ~mietek [109.243.240.*]
    ''xxx'' ty osiołku,gracz z ciebie jak z koziej dupy traba! ...xxx oddal bpc w samym dołku - jeszcze sam o tym napisal (cena ok 21gr ) ...teraz chlopina daje nam wskazówki na straku
  • Re: co ze starkdev Autor: ~modmot [79.185.176.*]
    Nie wiem jak wy, ale ja na podstawie tego -> http://www.stockwatch.pl/gpw/starkdev,komunikaty,wycena.aspx
    jestem spokojny jakoś o inwestycję w Starka - szczególnie patrząc na wskaźnik Altmana :).
  • Re: co ze starkdev Autor: ~xxxxxxxx [77.236.26.*]
    Człowieczku Mietek ...chyba mnie z kimś pomyliłeś...Życzę wam wszystkiego najlepszego z tym śmieciem... dobrze, że możesz chociaż żyć marzeniami bo tylko to takim jak ty pozostało
  • Re: co ze starkdev Autor: ~xxxxxxxx [77.236.26.*]
    Ruuuuuszy....zobaczysz jak ruszy ha ha ha
[x]
STARKDEV 0,00% 0,01 2013-12-11 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.