technicznie, niespodziewane wybicie może nastąpić do świąt, ale jeżeli nie ruszy, to do wypadam z tego gniota!, szkoda czasu i kasy, to może być niewypał na dłuższy czas. a wy jakie macie spostrzeżenia ??
Tego śmiecia za chwilę nikt nie będzie chciał kupić nawet za 1 grosz. Re split i od 10 groszy znowu jazda w dół.
Czy ta spółka coś produkuje? wraz ze swoimi "kompanami" (urlopy, firma wydmuszka na Cyprze, jakaś ekologiczna energia, fony itp.) to jeden wielki kanał. Pozdrawiam zapakowanych w ten szajs:P
''xxx'' ty osiołku,gracz z ciebie jak z koziej dupy traba! ...xxx oddal bpc w samym dołku - jeszcze sam o tym napisal (cena ok 21gr ) ...teraz chlopina daje nam wskazówki na straku
Nie wiem jak wy, ale ja na podstawie tego -> http://www.stockwatch.pl/gpw/starkdev,komunikaty,wycena.aspx
jestem spokojny jakoś o inwestycję w Starka - szczególnie patrząc na wskaźnik Altmana :).
Człowieczku Mietek ...chyba mnie z kimś pomyliłeś...Życzę wam wszystkiego najlepszego z tym śmieciem... dobrze, że możesz chociaż żyć marzeniami bo tylko to takim jak ty pozostało