• Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~Kacper2009 [78.8.44.*]
    Tym co zostali na weekend z trupem współczuję.
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~ap [46.113.154.*]
    Ja brałem po 42-46 gr. I mam nadzieję, że wyjdę przynajmniej na zero. Ale obawiam się, że jak pójdzie panika to będę tylko liczył straty. A wszystko przez cholerną awarię sieci - byłem w piątek poza netem... Swoją drogą - czy mogę w tej sytuacji dochodzic roszczeń od dostawcy Internetu?
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~marian-realista [95.41.19.*]
    Załatw sobie w końcu bezprzewodowy, działa szybciej lub wolniej ale zawsze działa - dobra rada. Kabel zawsze jakaś myszka może przeciąć - niestety.
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~Wampir [87.206.35.*]
    W poniedziałek trzeba przygotowac z kumplami z 3 melony i to wszysko zebrac bankruta ...... cheee.. cheeee...... choc likwidacja ponoc wycofana . Może w przyszłm tygodniu coś dowiem , infomacji jest bardzo mało ......
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~Czarny Piotruś [217.153.67.*]
    Likwidacja wycofana :D buahaha, człowieku postępowanie umorzone ze względu na to, że nie ma w Spółce nawet tyle kasy, żeby przeprowadzić postępowanie, jakby akcje były papierowe na okaziciela to przynajmniej byłyby warte tyle co papier a teraz większe cwaniaki grają w gorącego kartofla z leszczami- przerzucają akcje między sobą na różnych poziomach a kto zostanie na koniec z papierem na koncie ten ma pecha :D
    Tutaj nawet nie ma mowy o tym, żeby ktoś chciał kupić spółkę w celu przejęcia, bo zadłużenie jest większe niż koszty wprowadzenia nowej spółki na giełdę.
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~re [178.252.18.*]
    bzdury gadacie
  • Re: Ja będę spał spokojnie.. Autor: ~Buc [87.206.35.*]
    BRAĆ TE SMIECIOWE PAPIERKI !!!! akcji mało, gówno kosztują , a może nie jest tak żle , tak że niech sobie rzucają pakiecikami z rana a tak ogólnie tak się martwią cudzą kasą nowa jakośc na GPW. Pójdą do nieba za tą dobroc hiiii hiii JEDZCIE NA SCHABOWEGO DO RESTAURACJI FIRMOWYCH CHEEEE>>>CHEEE
[x]
POLREST 0,00% 0,47 2016-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.