Jego taktyka jest wyrażnie nastawiona na wykończenie drobnicy.Powolutku,powolutku to on wykończy się sam. Nie musimy za bardzo się śpieszyć i wysilać,patrzeć co robi i od czasu do czasu skubnąć, a on będzie lżejszy. ::)))). ha,ha
Jeszcze tak dodatek. To nie jest jakiś tam Mostostal Zabrze gdzie akcji jest mnóstwo i kręcić można w nieskończoność.Tu akcji jest troszkę,przelicz ile ma Karbon,ile BGK,dodaj jeszcze ok 300 tys drobnicy i co jemu zostaje ?? Wystąpią braki na obstawienie arkusza sprzedaży i będzie musiał sam dobierać znowu.Już taki manewr powtarzał on kilka razy .
ma inwestorów ...głeboko w d..., zero informacji o inwestycjach w cihinach , spółka parch ,powinna zniknąc z gieldy, śiatowy lider łańcuchów, a zyski mają takie jak prywatne gabinety stomatologiczne w NYC czy Berlinie
Dnia 2011-03-27 o godz. 14:31 ~ameryk@777 napisał(a):
> ma inwestorów ...głeboko w d..., zero informacji o
> inwestycjach w cihinach , spółka parch ,powinna zniknąc z
> gieldy, śiatowy lider łańcuchów, a zyski mają takie jak
> prywatne gabinety stomatologiczne w NYC czy Berlinie
Widze ze chociaz akcje sprzedales,sentyment pozostal.Pzdr.
Nie mam wprawdzie akcji, ale miałem je w czasie poprzedniego wybicia. Też wydaje mi się, że coś się szykuje. Świadczy o tym chociażby coraz więcej "rzeczowych" komentarzy typu "fasing nie jest tak niedowartościowany jakby się wydawało" i "obroty jak w warzywniaku". Poza tym pojawił się cvbnm. To jest najlepszy sygnał wejścia. Biadolił przy szesnastu zł, a w kilka tygodni było 30. Chyba trzeba znowu wejść. Ryzyko małe, a 100% bardzo prawdopodobne.