• NIECH PRZECZYTA TO KAZDY POSIADACZ AKCJI S4E!!!! Autor: ~tomi [79.162.82.*]
    czy ktos elokwentny moglby przygotowac jakis krotki material na temat S4E?
    chodzi mi o cos takiego co moznaby wklejac na innych forach internetowych zeby zainteresowac jak najwieksza liczbe osob nasza spolka.
    biorac pod uwage to jaki mamy obrot to wystarczy ze chociaz kilka osob zwrociloby uwage na S4E i ruszylibysmy z kursem do gory.
    co wy na to?
  • Re: NIECH PRZECZYTA TO KAZDY POSIADACZ AKCJI S4E!!!! Autor: ~VG [188.165.226.*]
    Ja bym sobie darował coś takiego. O każdej dobrej spółce, a zakładam że S4E taką jest inwestorzy sami się dowiedzą w stosownej chwili.
    Widać że ktoś zbiera ten papier, chociażby dzisiaj cały obrót należał do jednego inwestora. Ten ktoś ma cholernie dużo cierpliwości i jest mu pewnie nie na rękę żeby było głośno.
    Teraz pewnie kurs zejdzie w dół żeby nie wzbudzać podejrzeń i pewnie o to w tym wszystkim chodzi.
    Pianie na innych forach o spółce zupełnie nie mam sensu, bo nawet jak się ktoś skusi to będą to przypadkowe osoby które wykruszą się prędzej czy później i zdołują kurs na krótko.
    Jak się spółka będzie rozwijać , przynosić zyski, wzmacniać fundamenty będzie dobrze, niczego więcej nam nie potrzeba ...
  • Re: NIECH PRZECZYTA TO KAZDY POSIADACZ AKCJI S4E!!!! Autor: ~ddd [87.96.31.*]
    a ty tez analizujesz wszystkie spolki na gieldzie zeby wybrac sobie najlepsza???
    ja uwazam ze warto zwrocic innym uwage ze istnieje taka spolka jak S4E.
    jesli kurs sie wybije na wyzszy poziom to zrobia nowa emisje akcji ktora jest niezbedna do dalszych przejec ktore sa w planie.
  • Re: NIECH PRZECZYTA TO KAZDY POSIADACZ AKCJI S4E!!!! Autor: ~VG [64.120.135.*]
    Mam S4E w portfelu, wierze że spółka jest dobra, ale wcale nie mam pewności że jest najlepsza dlatego ten papier stanowi u mnie tylko ułamek portfela.
    Panowie szacunek, ale przeceniacie wpływ for internetowych na wycenę spółek, zresztą większość tu przecenia.
    Na S4E jest tak mała płynność że to właściciele zadecydują czy kurs wybije czy nie, i czy zrobią nową emisję czy nie. Na pewno nie przyczyni się do tego żaden czytelnik forum bankiera czy innego forum inwestycyjnego którego olśni jakiś super merytoryczny post zamieszczony tutaj.
    Szukający dobrych spółek znajdą je prędzej czy później to pewne, a na S4E jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie trzeba będzie jeszcz z rok jeszcze poczekać ...
[x]
S4E -2,46% 39,60 2025-10-24 15:48:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.