kto ma akcje zakupione poniżej 3 zeta, niech ucieka stąd jak najdalej.Ja to zrobiłem i tyle.
Bedą miliony akcji, zyski papierowe na Calatrawie i Narkiewich opchnie PC cos za parę ray więcej , jak zapłacił.
i przejmie kontrolę nad PC.
Czemu nie wprowadzi tego badziewia na rynek i niech rynek go wyceni, tylko wpycha go na siłę za szokujące papierowe pieniądze PC i jeszcze przejmuje spólkę.
Takie jaja to tylko na naszej giełdzie z błogosławieństwem naszej szanownej komisji pozoru-nadzoru.
Maja 4 % akcji....
Przez 2 sesje poszło prawie 2mln akcjito 18% całości...
Jeżeli jest NOWY GRACZ , to mogą zapomnieć o emisji,
a kurs leci na cenę sprzedaży przez PREZESA, CZYLI 8 -9 ZŁ...
Taki wał, to nie może przejśc, by płacić tyle , za coś co kupili parę razy taniej!
Jak zmusili Prezesa , by działał na szkode spółki.
Na to są paragrafy!!!!!!
tyle akcji było w obrocie o boże nie gadaj o przejęciu kontroli bo mnie zciska....
będzie emisja i to cholernie duża bo z kąd pcguard weźmie prawie 40 mln na min 51% znając życie emisje PCguard obejmie caltrava... doprowadzi potem do połącznia imagis i pcguarda, w rezultacie nie straci ani grosza a będzie miała spółke wartą ok 100 mln ,
kurs daleko nie poleci, nie rozumie dlaczego rynek odebrał pozytywnie tak spora kapitalizacje imagis,przecież raz ze to nie jest dobrze płacić za coś więcej niż jest warte ..
Poobserwujcie papier,jeszcze nie było PKC, celowo nikt nie podciąga kursu.,bo to im nie na rękę, ale widać,że i akcjonariat nie głupi. Przesuwamy zlecenia sprzedaży wyżej