Dnia 2011-03-22 o godz. 08:59 ~lumbago napisał(a):
> jw
To chyba jest oczywiste.Nawet atom tu nic nie pomoże bo to poprostu śmieć pospolity jest.Jaki ja jestem szczęsliwy,że wywaliłem tego gniota.Mówie Wam ulga niesamowita.
Dnia 2011-03-22 o godz. 09:36 ~zbankimuiwdynke napisał(a):
> Znowu prawo TIMA - było po 0,95 i też nima - na tym polega
> wyleszczalnie kolego szczęśliwy.
tak - zostałeś
> wyleszczony.
pozdrawiam
Wczoraj było prawo TIMA a dziś go nima-na tym polega ubieranie kolego zbankimuiwdynke.
Spodobał mi sie pierwszy logiczny komentarz "szczęśliwego" wczoraj wieczór.
Nainformację o rekomendacji napisał cytuję " o kurwa ". - reakcja prawidłowa.
niestety wkróctce potem znowu zaczął swoje : gniot, badziew itd...
a tak apropo - gdzie jest "niestety to fakt" ? - tez się wyleszczył.
Poszedł myśliwy na polowanie i zobaczył niedźwiedzia.Postanowił wieć na niego zapolować.
Mierzy, mierzy i już ma naciskać spust a tu niedźwiedź uchyla się i znika za brzózką. Nagle myśliwy czuje klepanie po ramieniu, odwraca się a tu wielka łapa zwierza który mówi:
- wiesz stary, ja mam taka zasadę: jak ktoś do mnie strzela a mnie nie upoluje a ja go przechytsze - robi mi laskę!
Wkurzony wrócił do domu z postanowieniem że jutro ubije bestię.
Kolejnego dnia myśliwy uzbrojony w sztucer znowu podkrada się do niedźwiedzia.
Mierzy to w korpus to w głowę ale nie może się zdecydować który strzał będzie śmiertelny, już prawie na posłać kulkę a tu pach...niedźwiedź umyka słysząc szelest, schodząc z linii strzału i pola widzenia. Oczywiście po paru chwilach podchodzi niedźwiedź i mówi:
- stary, zasady już znasz! na kolana i do pały.
Po paru minutach otarł myśliwy zabielone usta, zaklął pod nosem i obiecał sobie w duch że teraz to już zerwie skalp z łba zwierza.
Następnej nocy dobrze się ukrył i zasadził się na niedźwiedzia. Kiedy ten wylazł z krzaków
myśliwy wziął go na cel i nie chcą już za długo zwlekać postanowił oddać szybki strzał. Wziął ostatni głęboki oddech aby uspokoić mocno bijące serce, spojrzał jeszcze raz w lunetę a tu ...nie ma niedzwiedzia. Po chwili z mgły wyłazi niedźwiedź, idzie do myśliwego i mówi:
- coś mi się wydaje stary, że ty tu wcale nie przychodzisz polować!
szczęśliwy ma racje. Analogia rekomendacji 1.12 - rek.1.51 taka była, kurs 0.93 - rek. 1.49, kurs minimum z analogi 0.7x . Obligacje muszą być wciśnięte po dobrej cenie. Zwała musi być.
Te, "Anioł", ty to chyba razem ze "Szczęśliwym" razem sypiacie gdyż tak się dobrze dogadujecie? Ale jak tak to są dla was inne fora, takie specyficzne :))
Dnia 2011-03-22 o godz. 10:14 ~ANIOŁ napisał(a):
> szczęśliwy ma racje. Analogia rekomendacji 1.12 - rek.1.51
> taka była, kurs 0.93 - rek. 1.49, kurs minimum z analogi
> 0.7x . Obligacje muszą być wciśnięte po dobrej cenie. Zwała
> musi być.
Znowu pięknie poubierali marzycieli o zielonej energi.
Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień ;D itp hehe :) Cierpliwość popłaca! Nie trzymam od roku ale już kilka miesięcy i wierze że bedzie warto :) zamiast skakać po społkach ;]
wybadali ze nie ma popytu wiec postawili 100k na S po 0,94 i wiedza ze nikt im tego nie podbierze...
sypcie im wiec po 0,93, zł ale raz dwa.
Im szybciej zapełnią koszyki tym szybciej polecimy na 1,48zł
Dnia 2011-03-24 o godz. 10:26 ~nedzny gracz napisał(a):
> wybadali ze nie ma popytu wiec postawili 100k na S po 0,94
> i wiedza ze nikt im tego nie podbierze...
sypcie im wiec po
> 0,93, zł ale raz dwa.
Im szybciej zapełnią koszyki tym
> szybciej polecimy na 1,48zł
"Co ma wisieć, nie
> utonie"
Niema się co dziwić,że nie ma popytu.Nikt nie ma zamiaru być dymany przez jakichś popierdolonych cwaniaczków co się bawią batonikami raz na K a raz na S.Zwalą papier na 70gr odbiorą Wam co macie i wtedy zrobią jazde.