• do redaktora Autor: ~donek [83.14.126.*]
    Niestety nie miałes racji bo ja tam sobie 100% na ergisie w rok zarobiłem i był to wtedy zdecydowanie lepszy od wigu wynik .Ty prognozowałeś złotówkę a ja sobie za 3,5-3,6 sprzedałem.A to ze od roku nic tu sie niedzieje to inna sprawa.Masz rację ,że ta firma jest nędzna ale nie miałeś racji w zakresie przewidywanego kursu i tego że nie można na tym badziewiu zarobić.Moje zdanie o firmie jest podobne do Twojego z tą różnicą, że ja jestem eleastyczny.Jednak od roku nie mam akcji ergisu i nie zamierzam ich mieć ale sentyment pozostał...
    Też Cie pozdrawiam
    P.S.Jakiej społki szczególnie nie polecasz:może coś z szóstki:Jutrzenka,GNB,Kopex,Famur,STP,Azoty :)
  • Re: do redaktora Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Mam Jutrzenkę, z Famuru chyba zacznę powoli wychodzić (mam go już chyba 8 miesięcy)
    Kopex to moja wielka wygrana, ale od dawna już go nie mam.
  • Re: do redaktora Autor: ~donek [83.14.126.*]
    a nie wkurza cię jutrzenka, że powinna być w innym miejscu a cały czas nikt powazny tego nie kupuje i erste robi co chce
  • Re: do redaktora Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Oczywiście, że mnie Jutrzenka "wkurza", ale ciągle widzę w niej potencjał, może ten potencjał widzę nawet nie w samej Jutrzence, co w segmencie rynku w którym się znajduje.
  • Re: do redaktora Autor: ~donek [83.14.126.*]
    Niestety ja tez mam jutrzenkę i mnie ona lekko mówiąc wk...ia.GNB i kopex dla odmiany idą właściwym torem szczególnie GNB. Famura nie mam ale ciekawie sie rozwija jednak chyba kopex ze względu na niedowartościowanie względem famura wydaje się atrakcyjniejszy.STP jest ciekawy ale chyba mimo wszystko jeszcze nie czas na niego.Azoty-nie weszłem i tego żałuje...
  • Re: do redaktora Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    ...wszedłem.....
    a propos co to za pogadanki na wątku ergisu ?
    A sio zdrajcy -)))
[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.