• jakby to powiedzieć Autor: ~hmm [91.150.201.*]
    bez rewelacji
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~haro [89.78.158.*]
    Ale jesteś delikatny !
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~mm [82.177.83.*]
    jest sprawozdanie:

http://demo.e-pap.pl/espi?plik=dane/20110321/20110321_173806_0000168434.xml&xsl=depesza3.xsl&id=hyxq68qa41#start
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~marre [85.238.222.*]
    a na co liczyles? na kokosy? dopiero zaczeli cos dzialac a juz widze co niektorzy milionow by chcieli... raport taki jaki sie spodziewalem
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~jan [46.113.122.*]
    marre o czym ty p..sz jakie miliony na sam początek wystarczyłoby aby nie było strat a na wzrosty możnaby było zaczekać - nie muszą być duże po kilkanaście % dziennie wystarczy 2-3% tygodniowo ale nie takie ujebanie kursu , skoro ty i pewnie inni spodziewali się takiego raportu to skąd ten spadek - widocznie raport nie jest taki jakiego się spodziewano
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~jan [46.113.122.*]
    można by powiedzieć że jesteśmy w czarnej dupie, wszystko wskazuje na to że trzeba się ewakuować i ratować co się da bo chyba lepiej nie będzie - przynajmniej się nie zapowiada, śmieć i tyle
    no to przeciez nikt Cie nie trzyma na spolce.... masz wolna reke, wystawiasz zlecenie i juz Cie nie ma tutaj skoro nie wierzysz w co zainwestowales a uwalili spolke nie pod raport bo za mala ilosc akcji sie przemielila przez te pare dni... nie wiem kto to robi i po co ale to robi i bez gotowki mu nie przszkodze
    bez popytu nic nie zrobisz i nie podniesiesz kursu a dla kogos kto chce uwalic wspaniala okazja bo liczy na to ze ktos sie zdenerwuje (bo fakt mogloby to ladniej wygladac) i odda
    a i widac po wpisach ze nie wielu tu ludzi chyba siedzi... zostalo z akcjami
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~antoni009 [91.94.19.*]
    raport jest jaki jest , nie miał być inny , chyba rynek to już dawno zjadł ,
    może jutro troszkę spadnie w związku z nim
    więc ja będę gotów do kupna
    a jak inni ?
    ja koszyka nie nadstawie... dopiero moze za 1-2 miesiace bedzie gotowka do inwestycji takze powodzenia w zakupach i oby na wyzszych poziomach
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~eskulap [212.67.134.*]
    Pojawiam się i znikam.
    - a pamiętacie jak mówiłem, że was z giełdy wyleczę. Teraz już a późno, niech was święta trójca befa leczy z wieśniakiem na czele.
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~manolo [83.8.166.*]
    a pamietasz jak twoj lekarz powiedzial ze Cei wyleczy ... i co ..tez stwierdzil ze juz za pozno
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~manymany [83.28.54.*]
    to jutro witamy 0,9x i prawdopodobnie dalszy zjazd dopóki jakieś pozytywne infa nie pojdą
    widze stali bywalce maja cos do powiedzenia :D jak zwykle
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~alec [91.206.65.*]
    kurs nisko, ale pakietówka po 1,63, mogliby te 66k z rynku wciągnąć PKC

http://stooq.com/t/bt/
    i przeczytajcie caly raport a nie same wyniki ktorych nie wiem jaki optymista zakladal ze beda dobre po strategii obranej zaledwie w czerwcu 2010 roku...
    racja, należy przeczytać cały raport, wydaje mi się, że nie jest zły. /to moje zdanie/

lepszych wyników nikt się chyba tutaj nie spodziewał

czekam, co sadownik powie, bo on ma lepsze rozeznanie niż ja
    racja, należy przeczytać cały raport i poznać ich działania na przyszłość
    wyniki takie są jakie są inne nie mogą być
  • Re: jakby to powiedzieć Autor: ~fibonaci [83.175.178.*]
    a ja wam powiem tak - obecne wyniki nie maja znaczenia, przecież sam prezes pisał że 2011 rok to ma być na rozkręcenie działalności, dopiero 2012 ma przynosić zyski, nawiasem mówiąc to jak to sobie wyobrażacie otwieranie placówek, płacenie nowym ludziom, to wszystko kosztuje stąd tyle gotówki potrzebne, był też wywiad na początku roku o prawach poboru jak mnie pamięć nie myli, to by przecież przyśpieszyło rozwój, byłaby kasa i może te placówki by się szybciej otwierały jak dla mnie to nowy getin, ale coś na ten temat nic nie mówią albo ja nic nie widziałem, co do kursu, szkoda że taka cena... psują ludzie niepotrzebnie rynek, przecież mogli w wezwaniu odpowiedzieć, a po co sprzedawać po tych cenach, tylko te pakiety na koniec mnie zastanawiają po co i dlaczego, przecież to 1/3 całego obrotu,
    byla wzmianka o emisji w drugiej polowie roku... nawet gdzies tu wklejalem artykul z pb

nie sie to rozwija swoim tempem jaki potrzeba i z glowa
[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe