Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jakby to powiedzieć

a ja wam powiem tak - obecne wyniki nie maja znaczenia, przecież sam prezes pisał że 2011 rok to ma być na rozkręcenie działalności, dopiero 2012 ma przynosić zyski, nawiasem mówiąc to jak to sobie wyobrażacie otwieranie placówek, płacenie nowym ludziom, to wszystko kosztuje stąd tyle gotówki potrzebne, był też wywiad na początku roku o prawach poboru jak mnie pamięć nie myli, to by przecież przyśpieszyło rozwój, byłaby kasa i może te placówki by się szybciej otwierały jak dla mnie to nowy getin, ale coś na ten temat nic nie mówią albo ja nic nie widziałem, co do kursu, szkoda że taka cena... psują ludzie niepotrzebnie rynek, przecież mogli w wezwaniu odpowiedzieć, a po co sprzedawać po tych cenach, tylko te pakiety na koniec mnie zastanawiają po co i dlaczego, przecież to 1/3 całego obrotu,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać