Niepokój, weź mnie nie rozśmieszaj. Sprzedający wali ile się da i nie zamierza kończyć. Aż strach pomyśleć co będzie do końca tygodnia jeżeli ktoś nie odbierze od niego tego pakietu, który chce sprzedać. Wyraźnie mu się spieszy. Wcześniej myślałem, że chodzi o wyniki ale jak widać jest inny powód i rzeczywiście może to być koniec kwartału. Jeżeli tak jest to zalecam akcjonariuszom zakup w aptece większą ilość nerwosolu bo nie będzie ciekawie przez najbliższy tydzień.
Ja tam wolę normalne spółki np. BRE, Getin, Tauron, MCI. Ładne stabilne trendy tylko sobie spoglądam raz w tygodniu o ile znów jeste bogatszy. Dzięki tym spółkom podobają mi się też coraz to lepsze fury. Aż żal mi ich sprzedawać, ale kiedyś trzeba zrealizować zysk.
Jest proste pytanie.Po co tu siedzisz i marnujesz swój czas?Paranormalny chłopie nawet jakby był cały free float do sprzedania to dwóch dużych badylarzy go kupi.Cały czas jest gra na małą płynność ale to minie.
Ja tu jestem (kilka razy już o tym pisałem) po to bo kiedyś pan prezes zrobił mnie w wała i trochę straciłem na tej spółce. Strata nie była zbyt pokaźna (w porę oprzytomniałem) ale postanowiłem, że tego tak nie zostawię i będę wytykał wszystkie bajeczki, które opowiada ludziom po to by takich jak ja było jak najmniej. To tyle o mojej obecności tutaj. Mam też dla was dobre wieści. O wyniki za Ikw. 2011 r możecie być spokojni. Przeksięgują sobie tym razem forest hill bo dostali pzp już w nowym roku ale jak znam życie wynik będzie tylko w sprawozdaniu jednoskowym po to by po całym roku nic nierobienia podrasować sobie wynik skonsolidowany na koniec 2011 roku. Potem w wywiadzie pan prezes powie na koniec 2011 roku jak wiele spółka osiągnęła i jaki jest z siebie dumny, a kursik będzie w okolicach 3-4 zł bo ludzie swój rozum mają i wyniki jak należy czytają. O, jaki rym na koniec mi wyszedł.
brawo kollego pompa-beda z ciebie ludzie.kibicuje tobie z calego serce.nie dyskutuj z glupkami-zrob rzecz najprostsza -odsylaj do raportu.najbardziej mniezawodzi kolo-gosc z pojeciem zna raport tupa a pisze o 4 zl-zenujace.traktuje tupa jak zupel;nego bankruta i nie patrzy na liczby.to jeswyjatkowo zla wola i to z punktu widzenia kibica.no comment
Wcale się nie obrażam, że tak mnie nazywasz. Ja cię rozumiem i mam do ciebie dużo szacunku. Raport TUPa znam bo nie lubię rozmawiać o czymś jeżeli nie wiem o czym rozmawiam. Polecam wam stronę 45 skonsolidowanego sprawozdania finansowego. Bardzo ciekawa. Zastanówcie sie nad nią.
nowy schemat-nie mam nic do dodania.odsylam do raportu-tam jest wszystko nawet z potraceniem modeny.cwk-13.3 zl na akcje prawie bez dlugow.zarobieni na tupie mogaspokojnie realizowac zyski na tupie ponizej 6 zl.rekomendacja kibicow-sprzedaj-cena docelowa 4 zl-wolne wnioski-to sie naprawde robi nie smaczne
Kris czy ty masz ADHD że tak naganiasz w amoku .No wiem że nierośnie, że nic nie pomaga ,że nie daje rady,że ciągłe spadki i spadki i łzy i załmanie i nieprzespane noce to wiemy .Dlaczego spada KRIS jeśli nie wiesz odsyłam do raportu .
Ok Kris, mogę ci jedno obiecać. Nie odezwę się ani jednym słowem na tym forum, już nigdy jeżeli sprzedadzą biedronki. Może być ? Jak nie sprzedadzą to ty przestaniesz nazywać mnie głupkiem. Stoi?
ja spie calkiem normalnie- w dodatku z rekoma na koldrze.natomiast kibice bez akcjii mowia o zaburzonym snie.nawet nie maja akcjii trupa sa a zalecaja nam tabletki nasenne-powiem wam krotko-pies was tracal-odsylam do raportu-dokladnie go poczytajcie a jesli po nim zalecacie sprzedaz-to jestescie nienormalni i jeszcze raz sie was pytam-po co interesujecie sie tupem.na cholere on wam- idzcie na stadion legii i tam sie wyladujcie.czysta schizofrenia