• ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~pompa [31.60.146.*]
    rynek nie lubi prozni.!!!!
  • Re: ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~kolo [87.205.176.*]
    Ale numer, ty pompa chyba rzeczywiście robisz dla sprzedającego.
  • Re: ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~pompa [31.60.146.*]
    raczej kolo, gogle,mentalista i tym podobne ip. Widze lekki niepokoj u kola
  • Re: ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~mentalista [83.8.180.*]
    a ja awarie pompy od kilku miesięcy zamiast ciągnąć perełke to ją wypluwa.
    Niepokój, weź mnie nie rozśmieszaj. Sprzedający wali ile się da i nie zamierza kończyć. Aż strach pomyśleć co będzie do końca tygodnia jeżeli ktoś nie odbierze od niego tego pakietu, który chce sprzedać. Wyraźnie mu się spieszy. Wcześniej myślałem, że chodzi o wyniki ale jak widać jest inny powód i rzeczywiście może to być koniec kwartału. Jeżeli tak jest to zalecam akcjonariuszom zakup w aptece większą ilość nerwosolu bo nie będzie ciekawie przez najbliższy tydzień.
    Ja tam wolę normalne spółki np. BRE, Getin, Tauron, MCI. Ładne stabilne trendy tylko sobie spoglądam raz w tygodniu o ile znów jeste bogatszy. Dzięki tym spółkom podobają mi się też coraz to lepsze fury. Aż żal mi ich sprzedawać, ale kiedyś trzeba zrealizować zysk.
  • Re: ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~pompa [31.60.38.*]
    Jest proste pytanie.Po co tu siedzisz i marnujesz swój czas?Paranormalny chłopie nawet jakby był cały free float do sprzedania to dwóch dużych badylarzy go kupi.Cały czas jest gra na małą płynność ale to minie.
    A jeśli nie minie.
    Ja tu jestem (kilka razy już o tym pisałem) po to bo kiedyś pan prezes zrobił mnie w wała i trochę straciłem na tej spółce. Strata nie była zbyt pokaźna (w porę oprzytomniałem) ale postanowiłem, że tego tak nie zostawię i będę wytykał wszystkie bajeczki, które opowiada ludziom po to by takich jak ja było jak najmniej. To tyle o mojej obecności tutaj. Mam też dla was dobre wieści. O wyniki za Ikw. 2011 r możecie być spokojni. Przeksięgują sobie tym razem forest hill bo dostali pzp już w nowym roku ale jak znam życie wynik będzie tylko w sprawozdaniu jednoskowym po to by po całym roku nic nierobienia podrasować sobie wynik skonsolidowany na koniec 2011 roku. Potem w wywiadzie pan prezes powie na koniec 2011 roku jak wiele spółka osiągnęła i jaki jest z siebie dumny, a kursik będzie w okolicach 3-4 zł bo ludzie swój rozum mają i wyniki jak należy czytają. O, jaki rym na koniec mi wyszedł.
  • Re: ale numer tu jednak będzie ostro do góry Autor: ~kris b [83.21.204.*]
    brawo kollego pompa-beda z ciebie ludzie.kibicuje tobie z calego serce.nie dyskutuj z glupkami-zrob rzecz najprostsza -odsylaj do raportu.najbardziej mniezawodzi kolo-gosc z pojeciem zna raport tupa a pisze o 4 zl-zenujace.traktuje tupa jak zupel;nego bankruta i nie patrzy na liczby.to jeswyjatkowo zla wola i to z punktu widzenia kibica.no comment
    Wcale się nie obrażam, że tak mnie nazywasz. Ja cię rozumiem i mam do ciebie dużo szacunku. Raport TUPa znam bo nie lubię rozmawiać o czymś jeżeli nie wiem o czym rozmawiam. Polecam wam stronę 45 skonsolidowanego sprawozdania finansowego. Bardzo ciekawa. Zastanówcie sie nad nią.
    nowy schemat-nie mam nic do dodania.odsylam do raportu-tam jest wszystko nawet z potraceniem modeny.cwk-13.3 zl na akcje prawie bez dlugow.zarobieni na tupie mogaspokojnie realizowac zyski na tupie ponizej 6 zl.rekomendacja kibicow-sprzedaj-cena docelowa 4 zl-wolne wnioski-to sie naprawde robi nie smaczne
    Kris czy ty masz ADHD że tak naganiasz w amoku .No wiem że nierośnie, że nic nie pomaga ,że nie daje rady,że ciągłe spadki i spadki i łzy i załmanie i nieprzespane noce to wiemy .Dlaczego spada KRIS jeśli nie wiesz odsyłam do raportu .
    Ok Kris, mogę ci jedno obiecać. Nie odezwę się ani jednym słowem na tym forum, już nigdy jeżeli sprzedadzą biedronki. Może być ? Jak nie sprzedadzą to ty przestaniesz nazywać mnie głupkiem. Stoi?
    ja spie calkiem normalnie- w dodatku z rekoma na koldrze.natomiast kibice bez akcjii mowia o zaburzonym snie.nawet nie maja akcjii trupa sa a zalecaja nam tabletki nasenne-powiem wam krotko-pies was tracal-odsylam do raportu-dokladnie go poczytajcie a jesli po nim zalecacie sprzedaz-to jestescie nienormalni i jeszcze raz sie was pytam-po co interesujecie sie tupem.na cholere on wam- idzcie na stadion legii i tam sie wyladujcie.czysta schizofrenia
  • RNIGIYeCOHlHkeIhci Autor: ~axedwpcxlaw [168.9.37.*]
    zfZmaG zzmftjdrldmm, [url=http://jmnolouimuyd.com/]jmnolouimuyd[/url], [link=http://urxjpxszknlu.com/]urxjpxszknlu[/link], http://eqftsrxosdwv.com/
[x]
ALTA -0,31% 1,59 2025-11-13 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.