Dnia 2011-03-18 o godz. 14:08 ~pio napisał(a):
> juź w grudniu pisałem że marzec kwiecien będzie dla
> parteksowych. Poziom 1 zeta będzie osiągalny. Tylko nie
> wywaljcie przy 0,70
faktycznie ktoś nie wytrzyymał i skupił w piatek kilka większych pakiecików, pytanie czy to już początek odpalu, czy dalej "grupa" bedzie dolować i czekać na tych którym puszczą zwieracze przy 0,30; Trudno jednoznacznie ocenić. Zgadzam sie co do tego, że jeśli przebiją 0,70 to nie sprzedawać bo spólka swobonie może podejść pod 1,20 i to bez spekuli, poprostu bedzie to dyskont ich bieżacych wyników i załozonych a mozliwych do osiągnięcia wyników w 2011. Moja rada .. przyglądać się spólce, ona może jeszcze długo być w widłach między 0,35-0,45 i można się zamrozić ale małe pakiety moim zdaniem warto poniżej 0,40 połknąć a później dokupić jak obroty wzrosną do 200k dziennie.
A mi się wydaje że to ustawiona akcja, po to aby byli członkowie RN mogli pozbyc sie swoich pakietów. Jeszcze według mnie sie troche pokisimy, ale spadku na 30 bym nie obstawiał. Mam nadzieję że przynajmniej FF sie poprawi.
Dnia 2011-03-21 o godz. 11:37 ~dv napisał(a):
> A mi się wydaje że to ustawiona akcja, po to aby byli
> członkowie RN mogli pozbyc sie swoich pakietów. Jeszcze
> według mnie sie troche pokisimy, ale spadku na 30 bym nie
> obstawiał. Mam nadzieję że przynajmniej FF sie poprawi.
Jeśli będzie tak jak mówisz to bedzie info /zgodnie z przepisami panjącymi zarówno na GPW jak i rynku NC/. Myślę jednak że cwaniaki z rady gdyby chcieli teraz definitywnie sprzedawć to podbitka byłaby większa. Ktoś sprzedaje bo musi ... a ktoś kupuje i przebiera nogami. Dzisiaj na zamknięcie spokojnie mogli wyłożyć ok. 30k. i bylo by 0,46 a tego nie zrobili, będa trzymać w tych widłach, nie zdziwię się jak jutro zdołują poniżej 0,40.
Najprawdopodobnij masz rację. Niezalznie od tego uważam że jeszcze nie przyszedł czas na tą spółkę. Warto ja obserwowac, ale sądzę że jeszcze kilka meisięcy jeżeli nie spadniemy niżej to będziemy w pzredziale 38-44 grosze.
Nie sądze bowiem aby I kwartał miał nas bardzo pozytywnie zachwycic. III kwartał z uwagi na banżeę będzie najlepszym. Oczywiscie to tylko moje przypuszczenia.
dzien dobry. ruchy sa pod to stare info (termin do jutra):
Zarząd Partex S.A. informuje, iż termin zakończenia negocjacji w sprawie uzgodnienia warunków objęcia akcji nowej emisji Partex S.A. przez Doellken Sp. z o.o., o których Emitent informował w raporcie bieżącym nr 14/2010 z dnia 04.11.2010 r. ulega przesunięciu.
Strony planowały zakończenie rozmów do dnia 31 stycznia 2011 r., jednak z uwagi na konieczność ustalenia ostatecznych, szczegółowych warunków na jakich Doellken obejmie akcje w kapitale zakładowym Emitenta, zakończenie rozmów ma nastąpić do 31.03.2011 r.
Przyznam że kupiłem dzisiaj ale nie dużo. Tu naprawdę potrzeba więcej info poza tym dałem się udupić Patrowiczowi na Foneco i muszę się tam trochę pokisić, ale wracając do Partexu, myślę, że rozmowy z Doklenem nie będą jeszcze dograne. Zobaczymy jutro.
Z tym co dzisiaj kupiłem nawet przy podbitce na 60 groni nie sprzedaje i też tak róbcie a możemy polecieć wysoko. Powodznka.