• czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~jaro [82.145.208.*]
    niech kazdy sobie da odpowiedz. ja pod koniec kwietnia urochamiam procedure przeciwko cc odnosnie wezwania obowiazkowego na zakup akcji wlasnych.sprawa ewidentnie do wygrania i nie sluchajcie co mowi ich adwokacina.knf jest innego zdania i moj adwokat tez.
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~ENE [79.163.7.*]
    dołączam się, tylko niech stracę wszystko,
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~jaro [82.145.208.*]
    oczywiscie w przypadku wygranej koszty adwokackie i koszty rozprawy zwraca strona przegrana. ...sprawa od razu pojdzie do mediow.pod koniec kwietnia bede zbieral chetnych pod pozew zbiorowy.....chyba ze ktos inny bedzie chcial to zorganizowac gdzie chetnie sie przylacze. ludziska miejcie troche honoru i nie dajcie sie dymac.....nie oddawac tak lekko reka ze strata poczekac troche. ..bo na innych spolkach wcale nie jest pewne ze odrobicie
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~yy [81.219.4.*]
    nareszcie cos madrego piszecie podzielam poglady i dolaczam sie do pozwu.... pozdrowienia dla myslacych
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~cierpliwy [78.8.65.*]
    po trędzie spadkowym musi być odbicie.
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~jaro [82.145.208.*]
    zgadza sie.ale tak naprawde mi zalezy zeby utrzec nosa oszustom i odzyskac swoja kase.i dziwie sie takim fipsztakom co maja po tysiac sztuk gowno ryzykuje strata i niesie w zebach zeby sprzedac po 70 pare groszy. ...poleci duren na inna spolke zaliczy znowu strate.....oh brak slow
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~yeah [77.253.222.*]
    i z takich ludzi zyje gielda o co ci chodzi gdyby nie oni to bysmy nic nie zarobili bo bogaci ci przeciez nie zaplaca tylko wlasnie tacy naiwniacy - ja tam czekam az do dna ( bede usrednial mimo ze mowia ze nie powinno sie tego robic) jesli tylko dojdzie do niego ta spolka - sprzedam papier tylko z zyskiem a jesli nie z zyskiem to trudno ale krwi wlascicielom napsuje bo oni beda zanizac kurs a ja usredniac az do bólu i jak chca wogole cos zarobic to mi dadza zarobic a jak nie to moje pare tys ja zarobie od nowa a oni ciekawe czy swoje miliony tez tak szybko zarobia jak ich wartosc spadnie o 50 % chociazby :) juz widze prezesa mine jak traci 40 mln a ja w tym czasie 10 tys :)
  • qYbXbEJZcmte Autor: ~lvlsuvjrc [178.218.224.*]
    O87tPM exwykunvplcp, [url=http://qwqjtmnqdxao.com/]qwqjtmnqdxao[/url], [link=http://bendtocioulz.com/]bendtocioulz[/link], http://yhutdazbroxr.com/
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    ciezka nauczka niestety....na walnym byl facet ktory zlozyl pozew o niewykonanie zeznania.
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~young [77.255.17.*]
    No wlasnie i nic nie wiadomo nadal w tej sprawie po drugie knf jak pisalem do nich to tez pisali ze odpowiednie organy to badaja i widac ze jak wszedzie w polsce bardzo szybko dzialaja. Spolka stoczyla sie na dno a ci pierdza nieroby i maja w dupie wszytko. Po 3 to temu buczkowskiemu z kompa powinien ktos dobrze ryja obic za te klamstwa i podpuche. Ma miliony to dla niego zagrywki z jakimis oszustami sa zabawa a ja stracilem przez tego pajaca mieszkanie.
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~trefl [79.191.244.*]
    jeżeli sprzedałeś to tak, stracileś, ja trzymam i dokupuje małe pakieciki, tymbardziej teraz, cały czas uważam że wezwanie będzie, choć wiem jak to brzmi w owych okolicznościach, co do pana B to niestety trafił na mocnago przeciwnika, który ma większe doświadczenie w niektórych sprawach, jak będzie to zobaczymy, ale jesteśmy bliżej niż dalej rozwiązań, pewnie , że najlepiej jak by się dogadali ale chyba już P na tym nie zależy, wg nich Komp jest winien kasę cce a na dodatek próbuje wyłudzić od cce kasę, jak jest na prawdę wypowie się sąd, ale przyznam, że jest to dość ciekawe
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~young [77.255.17.*]
    Nie sprzedalem ale zamrozilem kapital (juz w tym momencie niewielki w porownaniu do tego jaki byl) na dlugi czas i nie wiadomo czy nie na wieki bo poziom zlotowka z groszami mnie nie ratuje. Do tego czasu te pieniadze mogly byc pomnazane bo w okresie kiedy to gowno zaczelo spadac to wiele spolek jeszcze piekne wzrosty robily. Ja wiem ze w pewnym momencie wzrosty tu beda i to takie co niektorym sie nawet nie snily ale nie wiem kiedy tym ktorzy pakuja w to majatek zycia bedzie sie chcialo wywindowac kurs bo oni maja z czego zyc i im sie nie spieszy a mi troche tak.
  • Re: czy lepiej sprzedac po 0.76 czy po 1.16 Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    ja sprzedalem z duza strata jak dla mnie na wyzszych poziomach .teraz czesc odkupilem zeby dac sobie szanse mozliwosc odrobienia.lecz jakos czarno widze puki co pszyszlosc tej pseudo firme ...moze jakas spekulacja?
[x]
CCENERGY -1,27% 0,31 2025-10-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.