• Nowe Info Autor: ~jezet [93.154.179.*]
    Grzegorz Golec powołany do rady Miraculum.
    http://www.rynek.pekao.com.pl/news/kat/emitent/id/1609604/p/
    Jak wiemy związany nie tylko z Rubiconem ale przede wszystkim z Supernova, dla której pracował, Supernova oczywiście zajmuje się Wyposażeniem salonów SPA w Kosmetyki. A więc, jesteśmy nie tylko coraz bliżej układu ale również budowy prawdziwego giganta na rynku
    Miraculum, Hygenica, czyżby Supernova, i kto jeszcze?
    Uwierzcie w tę spółkę, bo warto.
    Jeszcze jeden link o Panu Grzegorzu http://www.nfivictoria.pl/pdf/G_Golec.pdf
  • Re: Nowe Info Autor: ~Wróg twojego wroga [82.160.133.*]
    No rzeczywiście, robi się pięknie i ciekawie. A na uwagę myślę zasługuje też to,
    że baton zniknął, tzn 70 kilo zostało, ale pękła ta bariera psychologiczna że szkoda próbować bo tam stoi 200 kilo. Myślę że teraz będzie tylko lepiej.
  • Re: Nowe Info Autor: ~Ania [83.22.101.*]
    jakie pieknie ludzie ? syf i to totalny , to juz nie ta sama kolastyna co w 2007 , co teraz z niej zostalo , wszystko sprzedali zostala tylko spolka ktora przejeli w 2007 jaki Miraculum
  • Re: Nowe Info Autor: ~ADX [95.41.182.*]
    Te żale to adresuj do poprzedników pani prezes Nowakowskiej. Gdyby w tak nieodpowiedzialny sposób nie zadłużyli spółki nie byłby potrzebny ani układ ani sprzedarz działek.
  • Re: Nowe Info Autor: ~Wróg twojego wroga [82.160.133.*]
    Też tak myślę, bo to że spółka dziś jest tu gdzie jest nie zawdzięcza temu zarządowi tylko tamtym zarządom, które wybierał tamten akcjonariat. Ten zarząd zaś, to widać krok po kroku stara się wyciągnąć spółkę z upadłości, zamieszczane są artykuły w Parkiecie, wywiady w telewizji, reklama w prasie dla kobiet itd łącznie z zatrudnianiem osób w spółce które łączy ze sobą jedno, mają wiedzę i wpływy w branży. Nie wiem dlaczego też to info o uzupełnieniu rady przeszło na forum bez echa, przecież to kolejna osoba w spółce, która raczej wniesie więcej pozytywnego, niż debatowanie na temat ilości sprzedanych kremów przez internet. Tak to ważne, ale dzieją się ważniejsze rzecz, czemu nikt ich nie zauważa, przecież wystarczy wziąć taką wypowiedź prezesa Hygeniki że celem jest grupa. Nie wiem co dla was jest ważne ale mam wrażenie, że nie to co trzeba.
  • Kiepsko to widze Autor: ~BOB [79.184.94.*]
    Wszyscy chcieliby rozwoju firmy , Ja też i to jest normalne ale oferowany przez Miraculum towar powiedzmy sobie szczerze jest kiepskiej jakości . Spółka miała ostatnio przychody głównie ze sprzedaży działek , ale wyprzedaż majatku to nie droga do sukcesu . Wiem że zaraz rzuci się na mnie zgraja tych co utopili kase w akcjach , ale prawda jest taka że bez dobrego towaru nic z tej społki nie będzie .
  • Re: Nowe Info Autor: ~Darek [83.4.143.*]
    co ty wogole tu jeszcze robisz nie masz akcji wiec juz nie jecz w kolko tego samego ... pilnuj swojego Polcolorit i tyle w tym temacie a nie w kolko to samo paplasz ustaw sie na tym swoim 0,88 to moze sie doczekasz ... pozniej zakladaj znowu tematy i pisz smieci o 3 zl
    a calej reszcie cierpliwosci zycze :) a noz na dobre te spadki nam wyjda :P
  • Re: Nowe Info Autor: ~jezet [93.154.136.*]
    Powiem tylko tyle, wczorajszy spadek nie był planowany, sesja rozpoczęła się dobrze szło w górę i ok, ale później podaż paniki (sytuacja w Japonii i na giełdach ogólnie) zrobiła to co wyszło. No cóż na złe też nie wyszło bo spółka jeszcze bardziej się przeczyściła, można było jeszcze co dozbierać, ale jeżeli ogólne nastroje inwestorów na GPW się nie poprawią, to my też stoimy, pamiętajmy przy tym iż zarząd ciągle kieruje pracą organiczną firmy. Zobaczymy jak będzie dziś, życzę najlepszego.
  • Re: Nowe Info Autor: ~wizard144 [83.28.120.*]
    Mówiłem że się będę śmiał :D hahaha! Oddawajcie dalej za bezcen xD hahaha!
  • Re: Nowe Info Autor: ~czek [83.5.80.*]
    Nikt już nie chce oddawać po tej cenie, obroty cieniutkie musimy przeskoczyć na inny poziom
  • Re: Nowe Info Autor: ~wizard144 [83.28.126.*]
    Yep, albo spuscic do 0,89 aż się zlękną i popuszczą, albo wybicie na 1,03 i spadek nastepnego dnia na 0,96 zeby sie przestraszyli.

padaraksa.
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,57 2026-06-19 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.