• FASING -RAPORT Autor: gnisaf [217.236.224.*]
    Fasing jest zdecydowanie najbardziej niedowartosciowana spolka na GPW w Warszawie , ale juz bardzo niedlugo.
    W/g moich obliczen przy obecnej cenie to WK=0,23 CZ=4,5
    To naprawde bardzo zastanawiajace kto po tak niskiej cenie jeszcze sprzedaje!!!!
    Po nizej 50 zl to caly czas bardzo malo. No cuz, na ten pociag w wagonie restauracyjnym , popijajac 30-sto letnia Whisky i zakanszajac homarem ,w wykwintnym towarzystwie dostojnych panow z Wasami tylko nielicznym uda sie wykupic bilet.
    Mysle , ze trzy cyfry beda szybciej niz sie komus wydaje.
    Pozdrawiam.
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~tadek [178.182.34.*]
    Nie wiem jak to liczyłeś, co przyjąłeś za wartość księgowa ale jak ja się kiedyś zastanawiałem i próbowałem liczyć to mi wychodziło też coś koło wk na poziomie 0,25.
    Wystarczy przyjąć pod aktywa wartość ubezpieczenia na środki trwałe i obrotowe i już pewnie będzie blisko tego co nam policzyłeś ;)

Pozdro.
  • Re: FASING -RAPORT Autor: dworek [90.217.183.*]
    czyli nie sprzedawac - kupowac !
  • Re: FASING -RAPORT Autor: gnisaf [217.236.255.*]
    ......hhhmmmmm !!! Ciekawe ile ta zabawa jeszcze potrwa ?
    Ktos ewidentnie trzyma kurs , ale do czasu.....
    Dziwi tylko , ze po 25-30zl chetniej kupowali niz po takiej promocji....
    Nie bede sie bawil w zgadywanki kto?dlaczego?i w jakim celu?...
    Ja mam czas i podbieram , chociaz zapakowany na maxa.....
    i radze to innym , bo to naprawde wielka okazja !!!!
    pozdr
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Za bardzo nikt nie kupuje. Dziś stracili wg mnie 269 akcji, reszta to zwykłe przerzucanie samym sobie? Po 26 - 28 zł to sami łykali,bo brakowało im papiera do żonglowania. Oni też nie mają wyjścia, odkupić nie ma szans i topią już do końca , bo odpuścic nie mogą. Za duzo mają do stracenia na innych spółkach. Tak przydałoby sie z 10 kilo im wybrać. Jakby wtedy reagowali ??
  • Re: FASING -RAPORT Autor: gnisaf [217.236.255.*]
    Takie zagrywki moze mialyby sens , gdyby mogl zebrac wiecej akcji, ale nie na tym poziomie cenowym . Przy tak malym FF grajac taka metoda umoczy wszystko co ma !!!
    a my mu w tym pomozemy !!!
    Pozdr.
  • Re: FASING -RAPORT Autor: gnisaf [217.236.246.*]
    Nieoddawac hu...wi akcji , niech przezuca swoje, wyraznie jest zdenerwowany, wycofac wszystkie sprzedaze, zobaczymy co on wymysli......
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~MAG [195.182.52.*]
    ortografię masz okropna no ale trudno, podyskutuje z Tobą bo za wiele osób póki co się ta spółką nieinteresuje.

Spółka jest w trendzie spadkowym. wiadome z tym sie nie walczy mówi pierwsza zasada GPW.

Masz jakieś techniczne wyliczenia kiedy może być wsparcie i próba złamania tego trendu?

zastanawia mnie okolica 14,30-14,70zł

jak coś masz konkretnego to czekam i pozdrawiam MAG
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~kk [79.185.196.*]
    MAG głupoty wypisujesz :::))).Jaki tred spadkowy,chyba z księżyca ??? Jednen dureń pcha w dół i topi akcje,bo zawsze ktoś podbierze ::))). Ten trend spadkowy 10 k akcji to by wywróciło do do góry i tego dołującego, ale niech jeszcze poprzerzuca i troszkę jeszcze utopi papieru.Nawet ten automat ,który on podłącza jemu nie pomoże :::))) ha,ha.
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~kk [79.185.196.*]
    Popatrzcie na tą dzisiejszą pakietówkę :))),ładny pakiecik 5 k . Znowu pewnie wsparcie dla topielca ::))). Wszystkie dostępne akcje drużyna zbiera,żeby dalej topić?? Jakie mogą być inne wersje tej pakietówki ??
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~majka [82.177.100.*]
    jaki ktoś ma interes w tym że akcje przez niego posiadane mają nizszy kurs??????

moim zdaniem problemem na tym papierze jest mega mała płynność

ja jestem drobną inwestorką i miałam problemy ze sprzedażą

więksi nie pakują sie w ten papier bo poprostu nie ma komu sprzedawać

a skupic dużej ilości a później wywindowac kurs i sprzedac wysoko tez sie nie da

i moze nie ma zadnych teorii spiskowych zadnych trzymaczy tylko sami siebie gotujecie

faktem jest ze ostatnio gdy troche kupowałam fasa to po zebraniu papiera o kilkadziesiat groszy do góry pojawiały sie natychmiast zlecenia na k duzo nizej-dokładnie jakby ktoś ten kurs blokował (taakie wrazenie odniposłam)

tylko nie wiem jaki ktoś moze miec w tym interes

pozdrawiam

ps.
    też uważam ze spółka godna uwagi
    tylko wchodzic za małą kasę
    ja teraz fasinga nie mam wiec chyba jestem obiektywna : )
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~fds [87.206.252.*]
    troche masz racje

"pakietówka" 5k jest tego doskonałym przykładem

2 poprzednie byly podobnej wielkosci chyba ok 6k smiech na sali
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~fds [87.206.252.*]
    mysle ze emisja mogła by rozruszac spółke w dodatku wąsatym przydalo by sie troche gotówki i taki scenariusz obstawiam z przyszłosci, przy takim FF tutaj nikt grubiej poza kompletnym idiota nie bedzie sie ładował
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~Kasiarz [89.174.197.*]
    majka ... na 100% jesteś w błędzie.... nie będę pisał skąd wiem
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~CZARNOZLOTY [213.134.151.*]
    NA 90% PROPONOWALI CI PAKIETOWKE. JAKIE WARUNKI?
  • Re: FASING -RAPORT Autor: ~cvbnm [95.40.163.*]
    Jesteś żałosny. .
[x]
FASING 1,60% 12,70 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.