• do he Autor: ~andrzej [188.33.68.*]
    a skąd wiesz że odbicie będzie tylko na 75 gr?może to ty je zrobisz dlatego znasz cenę?
  • Re: do he Autor: pollaczek [88.153.142.*]
    wie bo tak mu sie podoba i pieprzy sobie pod nosem, ja moge powiedziec, ze bedzie +400% i kto mi zabroni?
  • Re: do he Autor: ~he [78.8.69.*]
    po pierwsze nie jestem "tym" bo takich to forum koło nosa lata....

po drugie po ostatnim wyłamaniu i spadku sporym jest duża szansa na wybicie .....

ja nie podaje ze do 0,75 wzrośnie tylko 0,66-0,75 w tych granicach iże jest tak szansa

po trzecie mógłbym wam napisać powody dlaczego będzie dalej spadać........

nikogo nie straszę i nie nawołuje żebyście sprzedali akcji czy tez kupili ........ po prostu jestem realistą .....

Mało tego pewnie zaraz się znajdą i będą na mnie psy wieszać że przyszedł dobrodziej i chce pomóc....

odpowiedź moja : wolę pomagać takim jak wy oraz innym mniej doświadczonym inwestorom ....zyskuje doświadczanie oraz uczę się bo zawsze ktoś się inteligentny nawinie i można wymienić się poglądami nawet jeśli są czasem przeciwstawne......
    Jeśli będzie nas więcej to będziemy skubać tych większych a nie na odwrót...........

To tak w skrócie..............
  • Re: do he Autor: ~abes [80.50.55.*]
    jeśli uda się w przyszłym roku wejść im na główną, wg mnie możliwe nawet 4-5 zł. spółka przecież ma solidne fundamenty, a czemu jedyne czym się sugerować to cena emisyjna czy wartość ksiegowa akcji? mimo tego że ekspertem nie zamierzam się mienić, w dłuższej 1-2 letniej perspektywie wydaje się że moze być tu solidny zarobek. ale to tylko moje amatorskie zdanie. co o tym myślicie? pozdrawiam akcjonariat!
  • Re: do he Autor: k-locki [213.17.151.*]
    co do wybicia to nie prognozuje żadnej ceny docelowej bo wpływ na to ma wiele czynników nie tylko analitycznych. natomiast pewne jest że zaniżenie kursu było zamierzone i jest chwilowe więc nie wiem czemu sie tak spinacie, bo i tak na tym zarobimy i tak. pytanie jest tylko jedno - w jakim terminie?
    ja narazie czekam, jeżeli cena zacznie przebijać się przez 0,65 zacznę uśredniać, bo będzie to impuls do dalszych wzrostów.
    dalszych spadków nie przewiduje!

• Re: do he Autor: pollaczek [178.202.208.*]
    dalej przewalaja miedzy soba zeby strach wzbudzic :-)
  • Re: do he Autor: ~he [81.168.168.*]
    dla przypomnienia jeszcze jeden wątek...........
[x]
BALTICON 3,00% 20,60 2025-09-25 11:14:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.