po pierwsze nie jestem "tym" bo takich to forum koło nosa lata....
po drugie po ostatnim wyłamaniu i spadku sporym jest duża szansa na wybicie .....
ja nie podaje ze do 0,75 wzrośnie tylko 0,66-0,75 w tych granicach iże jest tak szansa
po trzecie mógłbym wam napisać powody dlaczego będzie dalej spadać........
nikogo nie straszę i nie nawołuje żebyście sprzedali akcji czy tez kupili ........ po prostu jestem realistą .....
Mało tego pewnie zaraz się znajdą i będą na mnie psy wieszać że przyszedł dobrodziej i chce pomóc....
odpowiedź moja : wolę pomagać takim jak wy oraz innym mniej doświadczonym inwestorom ....zyskuje doświadczanie oraz uczę się bo zawsze ktoś się inteligentny nawinie i można wymienić się poglądami nawet jeśli są czasem przeciwstawne......
Jeśli będzie nas więcej to będziemy skubać tych większych a nie na odwrót...........
jeśli uda się w przyszłym roku wejść im na główną, wg mnie możliwe nawet 4-5 zł. spółka przecież ma solidne fundamenty, a czemu jedyne czym się sugerować to cena emisyjna czy wartość ksiegowa akcji? mimo tego że ekspertem nie zamierzam się mienić, w dłuższej 1-2 letniej perspektywie wydaje się że moze być tu solidny zarobek. ale to tylko moje amatorskie zdanie. co o tym myślicie? pozdrawiam akcjonariat!
co do wybicia to nie prognozuje żadnej ceny docelowej bo wpływ na to ma wiele czynników nie tylko analitycznych. natomiast pewne jest że zaniżenie kursu było zamierzone i jest chwilowe więc nie wiem czemu sie tak spinacie, bo i tak na tym zarobimy i tak. pytanie jest tylko jedno - w jakim terminie?
ja narazie czekam, jeżeli cena zacznie przebijać się przez 0,65 zacznę uśredniać, bo będzie to impuls do dalszych wzrostów.
dalszych spadków nie przewiduje!