• olek, zyga i inni ! - CENROZAP! Autor: dejokat [95.160.117.*]
    Nieufność na CZP jest tak wielka bo teraz widzimy ile akcji było pożyczonych - do których się przyznaje zarząd.
    Podejrzewam że drugie tyle było pożyczonych po cichu.
    Daje to potężną wielkość manipulacyjną.

Druga sprawa - forum.
    Wkurzacie panowie - wrzeszczycie i naganiacie na spadki. Dlaczego tak agresywnie?
    To się po jakimś czasie utwierdza u czytających i wy wiecie o tym.
    Robicie to bez celu? Wątpię!

Można to robić ale jakoś może z umiarem, ale tu ten umiar został dawno przekroczony.

Dlatego nie dziw sie olek, że człowiek czasem ulega emocjom.

A wpływ szczekania na kurs?
    Przecież każdy zna to forum i już nieraz przekonał się że wielu z nas pisze tu prawdę, a więc nie mów że pisanie tutaj idzie w gwizdek.

Ja sam pluję sobie w brodę kiedy nie posłuchałem niejakiego "hutka" który na długo przed ogłoszeniem wyników Hutmena namawiał wielkim głosem KUPUJCIE HUTKA!!

CHYBA PAMIĘTASZ OLEK CO BYŁO?
    A WIĘC NIE MÓW ŻE TO PISANIE POZOSTAJE BEZ ECHA.

A naganianie na spadki w przypadku Centrozapu jest od co najmniej pół roku zwykłym wprowadzaniem w błąd -olek!!!

Dlatego tak napisałem bo nie pochwalam naganiania i wprowadzania w błąd!!!

Pozdrawiam.
  • czy nadal uważasz, że naganialiśmy na spadki? Autor: ~olek [194.63.132.*]
    jeśli tak to jesteś wyjątkowym "twardomózgiem" - bez urazy.
    Może powinieneś napisać : ....... należało się słuchać (podobnie jak w przypadku hutmena)
  • Re: czy nadal uważasz, że naganialiśmy na spadki? Autor: dejokat [83.4.56.*]
    Różne są przyczyny różnych zachowań. Czasami irracjonalnych zachowań. Jeżeli żałuję że nie posłuchałam Hutka to jest to dowód na to że na giełdzie nie ma reguł i chociaż głupotą jest słuchanie życzliwych i nieżyczliwych naganiaczy jednak dużo jest tutaj ludzi bazujących na ludzkiej głupocie. Tyle w temacie.
  • Re: czy nadal uważasz, że naganialiśmy na spadki? Autor: ~komu ???? [159.205.143.*]
    czekam i patrze komu się sprawdzi ???????????
  • Re: czy nadal uważasz, że naganialiśmy na spadki? Autor: hanys705 [94.251.159.*]
    Już nie ma na forum pierwszego błazna Centka,Zygmunta,to co będzie dalej?
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.