spokojnie spokojnie bez paniki zanurzą i odbiją wszystko w arkuszu do góry - obroty widać że są, zmienili tylko styl, zdołować i zgarnąć. Kiedyś tygodniami skubali - potem było straszenie na S, teraz juz profesjonalniej, myslę że jest dobrze i dlatego coś się dzieje.
ludzie zastanówcie się nad spotkaniem z lekarzem - wszyscy tu macie manie prześladowczą ze chcą was wydymać z akcji itd itp... teorie spiskowe tutaj są naprawdę śmieszne ... zastanówcie się co wam się rodzi w głowach ...
Kolego makarone, nie wiem czy jesteś obiektywny i czy śledziłeś przez ostatni rok tą spółkę. Tu naprawdę wsród nas nie ma głupków, może jedynie zdesperowani i sfrustrowani tą sytuacją. Jak cie to zastanawia, przesledz sobie kondycje spólki, wyniki, spasuj to z jej zachowaniem. Wszystko stanie się dla ciebie jasne i może nas zrozumiesz - pod względem że naprawdę jesteś obiektywny. Hej
fundamenty super , perspektywy ok
ale po co tu siedzicie i zastanawiacie się nad tym kto tu steruje kursem
nie udzielałem się na tym forum ale , coś we mnie pękło jak co dzień czytać tu można o teoriach spiskowych niczym u S.Kinga ...
Ja nie jestem grubas ale mały drobny siedzę tu już ponad rok , przez ten rok zarobilłem na patentusie 2 razy najpierw w maju a drugi raz teraz. Za pierwszym razem 19% a teraz okoł 20% na tym ostatnim wybiciu.
Zastanawiam się tylko poco tu czekacie na 20 - 30 czy 100 ZŁ za akcje jak można było tu już osiągnąć około 40% stopę zwrotu. Ja nie jestem chciwy mi to wystarczy , ale zbieram na dole i oddaje górą a nie czekam na śliwki na wierzbie i nie opłakuje spadków , nie tłumacze tego teoriami spiskowymi. Jak będziecie tylko zbierali i czekali na 30 złoty /papier to się doczekacie najpierw nerwicy. I proszę nie nazywajcie mnie spekulantem bo ja inwestuje w patentusa , nie boje się zostać z tym papierem na długo ,długo ...
I zastanówcie się teraz czy ten wasz sternik to nie masa krytyczna działań podobnych do moich ...
jaki ten "makarone " mądry.Tylko gdyby duzo nas zrobiło tak jak on sugeruje,to stenik by osiągnął cel i kurs pociagnąłby w drugą stronę na 5 zł. Wtedy wszyscy pisaliby jak głupio zrobili sprzedając.Tu nie ma dobrego wyjścia. Ja tez sprzedałem trochę po 3,4 to niby na tym na dzień dzisiejszy wyszedłem na plus, ale.... ?..
Zenek- mógłbym tobie bardzo szybko udowodnić,że program steruje kursem spółki i której. To jest bardzo widoczne nawet dla laika. Przypuszczam,o tym masz blade pojęcie. i piszesz głupoty tak zgpdnie z wytycznymi.
Dnia 2011-03-09 o godz. 15:37 ~zenek napisał(a):
> największe płaczki od roku siędzą właśnie na tym watku
> ...nieudacznicy..listy piszecie do prezia..itd.
płaczki...
Zeniu-babo,czy jest coś o czym nie wiemy? Czy jesteś insiderem? Jakie listy do prezia? Jak tak to skąd o nich wiesz? Czy jesteś ze świty i omijają cię awanse i frukta? Zapomniałem,ty nie umiesz odpowiedzieć... Nie masz tego w umowie. PATrz uważnie. JAro
jedni zale wylewaja inni kase zarabiaja ... nic tu po mnie , przytulajcie sie do swoich mazen dalej , zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie... ja mam znowu troche w kapeluszu a jak polecimy na polnoc to znowu oddam ... ale nie przy 20 zlotych ...smiech na sali...tego tutaj nie zobaczycie
Moim zdaniem z zakupami należy poczekać do wyników.Jeżeli będą dobre ( a powinny być dobre ) ,wtedy uderzyć w nich z kupnem,inni też trochę podłączą. Zobaczycie jak będą uciekać z zleceniami sprzedaży. Znam to z innej spólki. Teraz pozwolić niech rządzą i żonglują transakcjami i zleceniami i na forum.