• >9E Autor: ~SHP [83.238.100.*]
    witam,
    obieciałem że odezwe się jak będziemy ponad 9E...

a więc jestem :)!!!!!!!

pięknie odkupili pakiet ponad 50tys na 8.9 E.

jest dobrze.
    jak tak bedzie az do wyników to ja nie wiem.....

pzdr
    shp
  • Re: >9E Autor: ~Jan [89.77.171.*]
    zaraz widełki się zapowiadają. :)
  • Re: >9E Autor: ~bankrut [193.104.45.*]
    I teraz tylko się modlić, aby powyżej 9 euro dzisiaj zostało, bo pamiętam już niejedno takie wybicie, które źle się kończyło ;). Później tylko 12 euro, 20 euro, 100 euro i sky is the only limit ..
  • Re: >9E Autor: ~Mimi [83.7.229.*]
    shp,
    wreszcie trochu optymizmu :)
  • Re: >9E Autor: ~max [89.228.81.*]
    jest dobrze , będzie lepiej ;)
    pozdrawiam wytrwałych
  • Re: >9E Autor: ~sss [184.78.90.*]
    oby.
    ja tez jestem ze swoim skromnym pakietem.
    pozdro ekipo.
  • Re: >9E Autor: ~mirek73 [83.29.96.*]
    Mirek pozdrawia.
    W ubiegłym tygodniu się skróciłem ale nadal mam 2700 akcji.
    Mirosław A. Gleiwitz Oberschlesien
  • Re: >9E Autor: ~nic nie wiem [91.189.24.*]
    Melduję 2000akcji kiszonych rok
  • Re: >9E Autor: ~aaa [81.210.22.*]
    do zamknięcia chociaż poczekajcie..
  • Re: >9E Autor: ~shp [83.238.100.*]
    zamknięcie nie ma znaczenia.!!!!!!!!1

jest wybicie pełną gębą!!!!!

więc....

pzdr
    shp
  • Re: >9E Autor: ~mirek73 [83.29.96.*]
    A nie mówiłem?
  • Re: >9E Autor: ~szeląg [178.36.183.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/63-analiz-rynek-akcji/8395-orcogroup-w-kierunku-kluczowego-oporu.html
  • Re: >9E Autor: ~Maciej [79.188.73.*]
    Jutro prujemy na 40 zł, amoże jeszcze dizś ataken we Francji na 10 €.... ;)
  • Re: >9E Autor: mr.money [178.180.249.*]
    Zaczęło się!!! - a to dopiero początek tego co nas czeka.

Bardzo duże zakupy we Francji (połowa dnia a jest już 240 tyś wolumen w Paryżewie). Duże pojedyncze tranzakcie na kilka tysiecy papieru a są też po 60 tyś. To poważne zainteresowanie papierem w końcu się ujawniło. Niestety ujawnia się też strona podażowa która wywala papier przy każdym wzroście i to często są to oferty ukryte. Dzisiaj, gdyby nie batony (np. te 60 tyś na poziomie 8,99 łyknięte przez 1 tranzakcję) to mielibyśmy kilka widełek do góry... To może hamować wysokie wzrosty na intraday-u.

Technicznie wygląda to rewelacyjnie, po zdecydowanym przełamaniu silnego oporu 8E, lekkie cofnięcie z około 8,7 na około 8,2 i odbicie na trampolinie potwierdzające wyznacznie dalszego silnego trendu wzrostowego do przejściowego poziomu 12 E i dobicie do poziomu 25E. Choć poziomy te w moim opinii wcale nie muszą się sprawdzić. Tak naprawdę, trudno teraz szacować na jakim poziomie zatrzyma się wzrost, - to zależy od skupu przez Orco i funduszy które zainwestują w ten papier. Myślę, że górna linia może być na poziomie 40 - 50 Euro jeszcze w tym roku.

Coraz więcej osób wie nieoficjalnie lub doliczyło się na podstawie komunikatów spółki, że wyniki za 2010 będą dobre i zamkną się zyskiem, co jest przełomowym rokiem dla Orco. Przewiduję dalsze wzrosty przed podaniem wyników, a zostało jeszcze 2 tygodnie.
    A jak ogłoszą, to winda w górę w ciągu 1 dnia jest pewna.

Cały czas powtarzałem, że w przypadku Orco najwięcej zarobią ci, co wykażą się cierpliwością do tego cholerstwa... :)
    Ja już zarobiłem na samochód, ale w tym roku zarobię na nowy dom ! - i Wam tego samego życzę.

pozdrawiam wytrwałych, mr.money

• Re: >9E Autor: ~klubbe [87.205.183.*]
    8100 szt na pokladzie na wachaniach mozna ladnie wyciagnac ale jest ryzyko
  • Re: >9E Autor: ~paluszko [95.91.143.*]
    jedno mnie zastanawia, jeżeli na horyzoncie widać 5-krotną przebitke, jak piszesz to chyba tylko debile by wywalali. To skąd tyle podaży?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.222.12.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Rentier [79.186.68.*]
    Zawsze jest wywalanie, to tworzy obrót. Jedni wierzą we wzrosty a inni uważają, że jutro kurs zwali się o 10% i wtedy wejdą jako cwaniaki. Cóż to jest giełda. Jutro zobaczymy kto wygrał, czy Ci co zostali, czy też Ci co wyszli.
    :)
  • Re: >9E Autor: ~orco storm [86.131.220.*]
    niedługo 1 przed tą 9 powinna być - i to powinno ucieszyć posiadaczy tych akcji
  • Re: >9E Autor: ~klubbe [87.205.183.*]
    podoba mi sie koncowka we francji niech pilnuja 9 euro

mam nadzijee ze nas sen sie spelni 51 zl do wynikow a potem jazda hehehe
  • Re: >9E Autor: ~Igorkwiatek [77.112.163.*]
    Dziwią mnie Ci co dzisiaj sprzedawali, zwłaszcza w Polsce, po takim potwierdzeniu wybici we Francji

Pozdro dla 3majcych ;)
  • Re: >9E Autor: ~cameleons [89.74.235.*]
    Witam Kolegów z pakietem Orco - śledzę wątki forum na bieżąco, nie wypowiadam się często ale dziś aż się serce raduje. Oby tak dalej do wyników - mam prośbę - czy możecie podać link do notowań papieru Orco we Francji?!
  • Re: >9E Autor: ~bankrut [85.198.196.*]
    http://rss.boursorama.com/cours.phtml?symbole=1rPORC
  • Re: >9E Autor: mr.money [188.146.74.*]
    Proszę bardzo:
    http://www.euronext.com/trader/advancedmarket/advancedmarket-2594-EN-LU0122624777.html?selectedMep=1

Końcówka we Francji - to kropka nad i potwierdzająca to co wcześniej pisaliśmy.
  • Re: >9E Autor: ~hAliG (Hungary) [89.134.163.*]
    http://www.bse.hu/newkibdata/106306514/OPG___convening_notice_EGM_25_March_2011___English_version___FV.pdf

Real time chart:

http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/analyse_technique-plein/&plein=1
  • 9E Autor: ~Rentier [78.8.73.*]
    Chyba można już być optymistą w temacie utrzymania 9 euro.
    Następny skok na 10,25 e i to najlepiej jeszcze w tym tygodniu.
    Jest dobrze. Powoli i bez bolesnych korekt. Zbierają papier, oj zbierają. Pakują do worków ile wejdzie tyle wezmą. To napawa optymizmem.
  • Re: 9E Autor: ~shp [83.243.109.*]
    tez to zaobserwowałem.

jeszcze rok temu po takich wzrostach mielibbysmy conajmniej 5-8% korekty.

teraz mozna powiedzieć :nic.

tak wiec widac, że jest coraz lepiej.

ja trzymam mocno akcje jak nigdy i ani myślę, o oddatniu, tymbardziej, że oddalilem sie mocno od swojego poziomu 0% zarobku :)

pzdr
    shp
  • Re: 9E Autor: ~Rentier [78.8.73.*]
    Dla pełni potwierdzenia trendu wzrostowego pozostaje przebicie jednej kwoty.
    Jest nią 51 zł wg polskiej GPW a to jest max z 23.08.2009 czyli ok 12,5 euro.
    Po tym przebiciu mamy już z górki czyli do górki.
  • Re: 9E Autor: ~shp [83.243.109.*]
    :)

pamiętna dla mnie data....

wtedy to byłem zarobiony prawie 300% i nie oddalem...... ehhhhhh

pzdr
    shp
  • Re: 9E Autor: ~Rentier [78.8.73.*]
    A już wydawało się wtedy, że pooooolecimy na 100 zł. Niestety cwaniacy podbili pod wyjście. Teraz zapewne też zbierają cwaniacy, ale jak znam życie giełdowe to do potrzymania z 300%-400%. Możemy więc spokojnie trzymać papier do 30 euro. Potem ja uruchamiam stop'y.
[x]
ORCOGROUP 5,71% 4,44 2025-09-19 16:15:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.