Dnia 2011-03-07 o godz. 10:58 ~NumizmatykPFK napisał(a):
> Mecha a veno to nie lepsze ścierwo wiec się niepodniecaj
no wlasnie kros sprzedal 10 tys akcji czy 900 zl wez koles sie nieosmieszaj ....wlasnie widac jacy kolsie tu inwestuje 1000 zl zainwestowal i sral pod siebie buhahahahahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dnia 2011-03-07 o godz. 17:55 ~MechaGodzilla napisał(a):
> piaskownia, heheheh
lepiej napisz coś kretynie o ludziach bez wyobraźni i podpowiedz jak się buduje barykady na górkach
bez wyobraźni...
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2009-08-04 13:11
Zobacz wątki dotyczące Veno
Zobacz profil Veno
ci, którzy sprzedają po 13, 14, 15 grochów, w ogóle nic nie uszczkną z wielkiego sukcesu VENO. Smutni frajerzy...
Komunikat Specjalny nr 2
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2009-08-06 13:55
Zobacz profil Veno
ponownie stawiam zaporę na 12 grochach. Daje szansę na wzrost. Twarda bariera oznacza, że kierunek w którym winien podążać kurs jest tylko jeden: północ. Taka sytuacja winna wyeliminować nerwowość wśród realnych inwestorów. Nie musicie oglądać się za siebie.
Reasumują, rozwój wydarzeń zależy tylko od Was. Jeśli macie siłę, kurs pójdzie wyżej. Jeśli nie, będziemy nudzić się dalej.
geniusz mecha uśrednia veno od 15 gr a dna ciągle nie widać - dziś już prawie zaliczyło 1 gr - niestety widełki zapobiegły dalszemu opadaniu - zmartwień nie ma będzie scalenia i każdy idiota kupi za ćwierć grosza tego truposza - idiota już na veno się nie udziela no bo każdy tam zna tego frajera
czytajcie posty mechaidioty z veno - ubaw po pachy - kilka przykładów
VENO - gwiazda 2010
Autor | ~MechaGodzilla [79.162.16.*] 2010-01-04 23:21
Zobacz profil Veno
Witam w Nowym Roku wszystkich rozsądnych akcjonariuszy, czyli tych, posiadających w portfelu akcje VENO. Właśnie wróciłem z narciarskiego Sylwestra i widzę, po lekturze postów, że kilku synów brudnej zuluskiej dziwki nie może sie mnie doczekać... Więc już jestem smakosze własnych hemoroidów...
VENO było jedną z dających najlepiej zarobić spółek NC w minionym roku. Gdyby nie przypadkowy spadek kursu z poziomu ok 20 groszy na obecne 8 - spółka byłaby bezwzględnym liderem takiej klasyfikacji. Czego zresztą dokona w bieżącym roku.
Czekajcie na wieści z Walnego. Kupujcie VENO - bo inaczej nie zarobicie dużej gotówki. Słyszę, że ludzie oszukani na Visionie coraz częściej sprzedają tą makulaturę i zaczynają kupować VENO. I bardzo dobrze. Tutaj na pewno odrobicie straty!
Forza VENO!
Veno jest obecnie za bezcen!!!
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2010-02-08 12:29
Zobacz profil Veno
brać po 5 grochów, zarobicie niebawem spokojniackie 100%.
Brać po 5 grochów, niżej nie kupicie
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2010-02-10 10:31
Zobacz profil Veno
i spóźnicie się na zysk...
przygotowywanie VA pod inwestycję
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2011-01-05 12:32
Zobacz profil Veno
http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=13295&ncc_index=VEN&id_tr=1
czyszczenie terenu wokół VA dla inwestora. Tylko tym można wytłumaczyć tę transakcję.
Pogoda dla odważnych
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2010-01-06 14:20
Zobacz profil Veno
są zawirowania, są i ofiary... Nie spodziewałem się, że strach niektórym zajrzy tak głeboko do rozumu... albo miejsc, gdzie on się powinien znajdować...
Ale dzięki temu, w kilku spokojnych zleceniach bez problemu dokupiłem dziś nieco ponad 500k po 6 groszy. Jak ładna niespodzianka...
Przypomnijcie sobie kulisy poprzedniej podwyżki na Veno... Może wówczas komuś otworzą się oczy...
20-30 grochów
Autor | ~MechaGodzilla [83.14.101.*] 2010-02-04 16:34
Zobacz profil Veno
jak kurs znajdzie się w tych widełkach,liczę, że cymbałek, który tu przypomina moje posty sprzed wielu miesięcy, ponowi swoją sztukę... Ucz się cymbałku...