geniusz mecha uśrednia veno od 15 gr a dna ciągle nie widać - dziś już prawie zaliczyło 1 gr - niestety widełki zapobiegły dalszemu opadaniu - zmartwień nie ma będzie scalenia i każdy idiota kupi za ćwierć grosza tego truposza - idiota już na veno się nie udziela no bo każdy tam zna tego frajera 
czytajcie posty mechaidioty z veno - ubaw po pachy - kilka przykładów
VENO - gwiazda 2010
Autor  |  ~MechaGodzilla [79.162.16.*]    2010-01-04 23:21
Zobacz wątki dotyczące Veno
Zobacz profil Veno
Witam w Nowym Roku wszystkich rozsądnych akcjonariuszy, czyli tych, posiadających w portfelu akcje VENO. Właśnie wróciłem z narciarskiego Sylwestra i widzę, po lekturze postów, że kilku synów brudnej zuluskiej dziwki nie może sie mnie doczekać... Więc już jestem smakosze własnych hemoroidów...
VENO było jedną z dających najlepiej zarobić spółek NC w minionym roku. Gdyby nie przypadkowy spadek kursu z poziomu ok 20 groszy na obecne 8 - spółka byłaby bezwzględnym liderem takiej klasyfikacji. Czego zresztą dokona w bieżącym roku.
Czekajcie na wieści z Walnego. Kupujcie VENO - bo inaczej nie zarobicie dużej gotówki. Słyszę, że ludzie oszukani na Visionie coraz częściej sprzedają tą makulaturę i zaczynają kupować VENO. I bardzo dobrze. Tutaj na pewno odrobicie straty!
Forza VENO! 
Veno jest obecnie za bezcen!!!
Autor  |  ~MechaGodzilla [83.14.101.*]    2010-02-08 12:29
Zobacz profil Veno
brać po 5 grochów, zarobicie niebawem spokojniackie 100%. 
Brać po 5 grochów, niżej nie kupicie
Autor  |  ~MechaGodzilla [83.14.101.*]    2010-02-10 10:31
Zobacz profil Veno
i spóźnicie się na zysk... 
przygotowywanie VA pod inwestycję
Autor  |  ~MechaGodzilla [83.14.101.*]    2011-01-05 12:32
Zobacz profil Veno
http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=13295&ncc_index=VEN&id_tr=1
czyszczenie terenu wokół VA dla inwestora. Tylko tym można wytłumaczyć tę transakcję. 
Pogoda dla odważnych
Autor  |  ~MechaGodzilla [83.14.101.*]    2010-01-06 14:20
Zobacz profil Veno
są zawirowania, są i ofiary... Nie spodziewałem się, że strach niektórym zajrzy tak głeboko do rozumu... albo miejsc, gdzie on się powinien znajdować...
Ale dzięki temu, w kilku spokojnych zleceniach bez problemu dokupiłem dziś nieco ponad 500k po 6 groszy. Jak ładna niespodzianka...
Przypomnijcie sobie kulisy poprzedniej podwyżki na Veno... Może wówczas komuś otworzą się oczy... 
20-30 grochów
Autor  |  ~MechaGodzilla [83.14.101.*]    2010-02-04 16:34
Zobacz profil Veno
jak kurs znajdzie się w tych widełkach,liczę, że cymbałek, który tu przypomina moje posty sprzed wielu miesięcy, ponowi swoją sztukę... Ucz się cymbałku...