• Dziękuję Irku Autor: ~larus [46.112.97.*]
    Irku,

Dziękuję Ci za rady. Właśnie wszystko wywaliłem i czekam na 30 groszy.
    Jesteś bardzo w porządku, że nam doradzasz.

P.S. Napisz jeszcze coś ciekawego jak będziesz miał chwilę.

• Re: Dziękuję Irku Autor: ~Irek [83.26.228.*]
    ja nie piszę do posiadaczy ............. lecz niedoszłych kupujących !!!!!!!!!!!!
    nie kupujcie teraz śmiecia !!!!!!!!!!...........bo jest za drogo.........
    podobnie piszę od kilkunastu miesięcy tj ......od absurdalnej wyceny 2 zł..........!!!!!!!!!!
    poprzez niższe poziomy..........i obecne 70 groszy ----- to nonsens ?????
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~ggg [88.199.25.*]
    Ja też Ci dziękuje.To,że wywaliłem z małą stratą,mogło być Twoją zasługą.Gdybym trzymał do teraz byłbym dużo bardziej stratny
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~RADY [77.222.225.*]
    szkoda ,że takich mądrych jest mało . Ja kiedyś zaryzykowałem na STORMM skończyło sie TRAGICZNIE
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~ka [83.7.132.*]
    Ale teraz, gdy ma nastąpić wybicie w górę już nie słuchajcie tego Irka:)
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~Wróg twojego wroga [82.160.133.*]
    Jakie wybicie, to jeszcze tylko nielicznym się wydaje że spółka niżej nie będzie, bo i tak jest nisko, tak ludzie Jago doprowadziło kurs zrembu który jest w o niebo lepszej sytuacji nie tylko finansowej do 60 gr, akcje takich koncernów jak Duda gdy sobie nie radziły chodziły po 30 gr, więc wasze to nawet nie za 30 ale za 10 gr kupować mogą o ile wcześniej nie wkroczy KNF i prokuratura jak na Texie tam skończyło się 2 fixem. Radzę myśleć nie łudzić się
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~Irek [83.26.234.*]
    mam właśnie taką nadzieję że tu wkroczy KNF i prokuratura ,,,,,,,,,,,
    bo tu już powinna być ogłoszona upadłość............składniki majątku nie pokrywają straty ....
    długi to ok. 50 baniek ...........a majątek ok. 30 baniek..........
    ZŁODZIEJE W PÓŁ ROKU WYPROWADZILI ZE SPÓŁKI MASĘ KASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PRZYPOMINAM STRATA LOTU WARTEGO KILKA MLD TO 200 MLN.............
    A TU............??????..................WIĘC KIEDY UPADŁOŚĆ..........???????
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~Wróg twojego wroga [82.160.133.*]
    I właśnie bo gdyby komukolwiek zależało na ratowaniu spółki to zamiast ciągłego transferu pieniądza, złożono by wniosek o upadłość tak jak to się zwykle robi, żeby uchronić się przed roszczeniami wierzycieli, później jest czas na pracę organiczną, restrukturyzację, szukanie inwestorów, tak jak robiła to Monnari, Miraculum była Kolastyna, czy Duda. Tu zaś mami się tylko leszczy że będzie dobrze, popatrzcie sami bankier to przede wszystkim forum gdzie leszcze szukają opinii, jak wzrosła na Jago aktywność, coraz więcej ubranych, bo wszyscy co mogą uciekają. Prosty fakt, jeżeli spółka ma tyle długu i tylko tyle aktywów to jak je spłaci, prędzej czy później wierzyciele upomną się o swoje, jeśli nie będzie wniosku a wtedy to nie tak że na drobne rozmienią spółkę, ale kto wie, może dematerializacja akcji i bazar. To tylko moje zdanie, ale może warto posłuchać, byłem kiedyś na podobnej spółce po sąsiedzku, tam też miały być kokosy wyszło jak u was, podobna polityka, dlatego chcę wam powiedzieć że tu się nie ma ku dobremu.
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~wev [62.141.208.*]
    jaka upadlosc jaki uklad o czym ty piszesz??? smieszny przegrany czlowieku, obecnie sytuacja jago jest stabilna jak nigdy , a wyprzedaz aktywow jest wynikiem konsekwencji,strategii oraz zmian zachodzacych w systemie rozliczeniowym miedzy producentami a dystrybutorami-skrocone zostaly terminy platnosci itp wiec potrzeba bylo gotowki aby wyprostowac powstala sytuacje ,obecnie jestesmy po restrukturyzacji i
    pierwsze 2kartaly pokaza prawdziwe oblicze firmy jago sa-)
    tyle tylko zeby to wiedziec trzeba wykazac minimum checi a nie siedziec przed kompem i pisac bzdury majac w pamieci to ile nam jago zabralo-)))
    do wypocin irka to pierwszy raz moge sie z nim zgodzic kurs jest trzymany,ale nie po to zeby ubierac-)
  • Re: Dziękuję Irku Autor: ~Irek [83.26.237.*]
    !!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,KNF...........i prokuratura powinni zbadać ,,,,,,,,,gdzie wywiało kasę........
    4 lata temu nastąpiło wrogie przejęcie !!!!!!!!!!!.........po zawaleniu się regałów.......
    kurs się załamał..........ktoś to wykorzystał.......!!!!!!!!!!.........wiadomo kto.....!!!!!!!!!!
    nadrukował śmieci............sprzedał po 7 zł..........wyprowadził kasę.......?????
    więc tu powinno juz dawno być 30 groszy.........!!!!!!!!!!............ i prokurator..........
  • I co dopóki nie bedzie na pokładzie inwestorów typu mariusz patrowicz o Autor: ~cierliwy [78.154.81.*]
    I co dopóki nie bedzie na pokładzie inwestorów typu mariusz patrowicz o wzrosty bedzie trudno
  • Re: I co dopóki nie bedzie na pokładzie inwestorów typu mariusz patrowic Autor: ~ka [83.7.128.*]
    Popatrzmy rozsądnie. Skoro pan Irek nie ma akcji, bo uważa, że to bankrut, to mnie bardzo dziwi, dlaczego poświęca tyle czasu i energii na informowanie nas, że tu będzie wielki dół, spadki, bankructwo. Dlaczego to robi? Pomyślmy... Dlatego, że jest szlachetnym człowiekiem i chce uchronić innych przed stratą? I dlatego codziennie siedzi cały dzień i piszę, ostrzega? Mnie, choć mam trochę tu akcji nie chce się nic pisać, a on, wiadomo, że nie ma, a jednak jest taki aktywny. Siedzi cały dzień, jakby normalnie tutaj pracował. Wielu rzeczy nie rozumiem.....
  • Re: I co dopóki nie bedzie na pokładzie inwestorów typu mariusz patrowic Autor: dzidzius. [46.112.142.*]
    Niektorzy lubią niespodzianki
    Ale mysle ,ze Jago zadziwi jeszcze wielu
  • Re: I co dopóki nie bedzie na pokładzie inwestorów typu mariusz patrowic Autor: hanys705 [94.251.157.*]
    Iruś jest ubrany w akcje Jago jak baribal w futro na zimę,więc teraz musi mocno uśredniać,aby sprzedaż mniej bolała.Poprzednia firma Go ubrała,ta dołożyła,więc nie znęcjmy się nad nim.Uśredniaj w spokoju i na pierwszej podbitce wywal to skrócisz sobie męki.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.