A co na tym walnym zdarzyc sie moze. Zapewne spolka nie podzieli sie zyskiem, tylko zachowa w calosci na kapital obrotowy, a zarzad dostanie absolutorium i tyle. Wazniejsza bedzie reakcja rynku na zakup akcji przez zarzad w maju (22 bodajze) po 1,14 zl. Niby taniej niz wycenia rynek, ale z drugiej strony to jest program motywacyjny, a akcje maja 2 letni lock up. Poza tym to i tak drozej niz kapital na akcje, czyli pozytywny wplyw na kapital.
ale żeś musiał śmieszny ynwestorku guuupot napisać skoro admin cię usunął hehe. szkoda że nie widziałem tych twoich wypocin zawsze to troche można się pośmiać by byłooo
Dnia 2011-03-08 o godz. 08:32 ~hehe napisał(a):
> ale żeś musiał śmieszny ynwestorku guuupot napisać skoro
> admin cię usunął hehe. szkoda że nie widziałem tych twoich
> wypocin zawsze to troche można się pośmiać by byłooo
Twoje słowa są tak mądre, że nawet usunięty przez admina post widać. Ale masz siłę przebicia !!! Pozdrawiam i życzę sukcesów w sidłach budopolu. :):):)
skoro admin uważa, że nie jesteś leszczem, usuwając mój post to napiszę, że jesteś mistrzem, bo zapewne moje niedawne krótkie po 1,40 ode mnie przejąłeś.
Nie mogę bo wtedy mogą posądzić o "szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi". Prawo jest prawo, należy je respektować. Pozdrawiam labik :)