- poswiecic akcje i zwalic kurs nie ma sie gwarancji ze drobni beda im sypac bo obecna cena jest smieszna... i po prostu zasponsoruja komus tylko tanie akcje
- dlatego zostaje tylko blokowanie i czekanie az ktos zniecierpliwiony wysypie, gra na zmeczenie materialu
- a jak wpadnie jakis bonus po drodze w postaci przetargu to przez tydzien sie nie otworzy
- ewentualnie powinni przeprowadzic buy back i odsprzedac potem
jak nic się nie zmieni i będziemy się kisić na 1,04-1,06 - to dokupię za ...kilo; mam czas, a ryzyko, że za rok Entek będzie po 70 gr jest raczej niewielkie; do wyników za I kwartał zapewne nic się nie zmieni.
sa zyski ... szukaja nowych pracownikow czyli wszystko nabiera rozpedu ... przychodu znacznie wzrosly .. jest zysk...
jedyny minus to ze zarzad nie sprzedaje bajek tylko po prostu buduja firme bo z tego co widze to ludzie lubia byc oklamywani, wpuszczani w maliny...spolka jest chyba za porzadna na gielde...
mógłby ktoś na fixie spradzić ile faktycznie zostało tego po 1,06
dzisiaj poszło 70k po 1,06 ... wcześniej też dość sporo
ciekawe ile gościu w sumie miał 100k?
A co z tym entele- chyba słaby ten projekt, oglądałem dzisiaj te netbooki na targach edukacyjnych w Poznaniu. NTT ma tam stoisko, ale nie udało mi się porozmawiać z Panem chyba Kierownikiem ds. Projektów Edukacyjnych i zadać paru pytań - tak bardzo był zajęty długotrwałą rozmową z kim innym.
az tyle to chyba nie urosnie ..:) chociaz skoro optimus, cityinter , pronox ...tam nigdy bym sie az takiego wzrostu nie spodziewal a stalo sie faktem wiec kto wie...
Ogólnie spółki branży mają niski c/wk, ale jak to się zmieni i bedzie powiedzmy c/wk 2,5 to daje 4-5 zł na akcje. Wystarczy impuls, chyba warto poczekać.
animator rynku przekłada towar z kieszeni prawej do lewej i będzie spadało aż nie wytrzepie drobnicy do 0,80 gr wszyscy pękną przekonacie sie panowie przwżyłem to na kilku spółkach i zarobiłem musicie pęknąc panowie jak dwa raz y dwa wtedy będzie ruch do góry ja lece na karnawał do rio de janejro i do chile mam tylko 10000 tys