Lepiej nie gratuluj..Ilu umoczyło na tym badziewiu co kupowało po cenie emisyjnej 21 plz..Są mocno wkurzeni,że tak zostali wyrolowani przez tych oszustów i naciągaczy..
Nie rozumiem co sie dzieje na tej spółce. Tu w ogóle nie ma obrotu.
jestem w miarę świeży na giełdzie, ale pewne kanony nie są mi obce. Czytasz rekomendacje, analizujesz je i następnie bedąc w posiadaniu akcji wystawiasz zlecenie sprzedaży, najlepiej w okolicach tej rekomendowanej ceny.
I własnie tak zrobiłem. Kupiłem akcje w końcu 2010 roku, zobaczyłem jakie sa rekomendacje więc wystawiłem moje 777 akcji po 13,00 zł. Zrobiłem to już na początku stycznia, a zlecenie nie jest dalej zrealizowane...
To skandal, tym bardziej ze wystawiem troche ponizej rekomendacji (nie jestem chciwy z natury)wiec teoretycznie nie powinno byc zadnego problemu z realizacja.
Wiecie moze co sie tu dzieje? Nie ma obrotu czy co?
Dnia 2011-03-04 o godz. 09:42 ~początkujący napisał(a):
> Nie rozumiem co sie dzieje na tej spółce. Tu w ogóle nie ma
> obrotu.
jestem w miarę świeży na giełdzie, ale pewne kanony
> nie są mi obce. Czytasz rekomendacje, analizujesz je i
> następnie bedąc w posiadaniu akcji wystawiasz zlecenie
> sprzedaży, najlepiej w okolicach tej rekomendowanej ceny.
I
> własnie tak zrobiłem. Kupiłem akcje w końcu 2010 roku,
> zobaczyłem jakie sa rekomendacje więc wystawiłem moje 777
> akcji po 13,00 zł. Zrobiłem to już na początku stycznia, a
> zlecenie nie jest dalej zrealizowane...
To skandal, tym
> bardziej ze wystawiem troche ponizej rekomendacji (nie
> jestem chciwy z natury)wiec teoretycznie nie powinno byc
> zadnego problemu z realizacja.
Wiecie moze co sie tu
> dzieje? Nie ma obrotu czy co?
Obrót jest ale na niższym poziomie cenowym. Wystaw zlecenie sprzedaży po aktualnym kursie giełdowym lub blisko niego to będą chętni na kupno. Cena rekomendacji ma niewiele wspólnego z chętnymi na ich kupno.
no wlasnie CAŁros...dalej w swiecie basni zyjesz, w przeswiadczeniu ze beda mega wielkie wzrosty....A tu z dnia na dzien coraz nizej. pamietasz swoje rekomendacje ze po 11 to brac bo taniej nie bedzie? pokory chlopcze...