Podejrzana ta wiedza "technika"?? c/wk =0,5 i spółka za cały rok ma zyski.Jest wiele spółek z potężnymi stratami i c/wk=1,5 i za bardzo nie spadają .Coś tu nie gra ??
dostęp do informacji nie jest równy
i w efekcie nawet ktoś kto w ten sposób spekuluje rośnie w siłę
sprzedać przed słabymi wynikami kupić od rozczarowanych a twardziele dalej mrożą kasę
kto na tym zyskał? a kto ich sponsoruje?
czy prezes ogłaszając na łamach gazety bardzo dobre wyniki i ogłoszenie strategii na 5 lat w najbliższym czasie nie manipulował kursem?
wniosek jest jeden spółka może mieć lepsze lub gorsze wyniki ale taki stosunek władz spółki do inwestorów nie powinien być tolerowany przez KNF, czy skończy się na karach finansowych czy może ...
cytuje.........
...,,dostęp do informacji nie jest równy
i w efekcie nawet ktoś kto w ten sposób spekuluje rośnie w siłę
sprzedać przed słabymi wynikami kupić od rozczarowanych a twardziele dalej mrożą kasę
kto na tym zyskał? a kto ich sponsoruje?
czy prezes ogłaszając na łamach gazety bardzo dobre wyniki i ogłoszenie strategii na 5 lat w najbliższym czasie nie manipulował kursem?
wniosek jest jeden spółka może mieć lepsze lub gorsze wyniki ale taki stosunek władz spółki do inwestorów nie powinien być tolerowany przez KNF, czy skończy się na karach finansowych czy może ...
Ostatnio zasięgnąłem opinii u odbiorców Fasinga.Pracowałem w górnictwie w Jastrzębiu i Bogdance (odnowiłem dawne znajomości w dozorze)
Z tymi ich produktami przynajmniej w polskim sektorze nie jest tak ,,różowo,,
----tyle w temacie
Przypuszczam,że zarządzanie przez polaków niemcami nie jest łatwe (dotyczy Becker Prunte.............?)
PS
.Spekuła siedzi i to mocna:zachodnia,wschodnia,warszawska................no i miejscowa.EFEKTY widać.
Wschodnia dopiera ------i nie puści po tych cenach nawet do 2013 roku......he,he
--------------------------------------------------------
Co do ,,zarządzających,, firmą---- komentarz zbędny.WIARYGONOSC-----ZEROWA
no comment
skąd wiedziałem? A od czego jest Metastock do AT, kto używa z głową ma większe szanse przewidzenia kursu , analiza techniczna bierze wszystko pod uwagę bez wgłębiania się w szczegóły.
nie pisz takich glupot wyniki są takie jakie ma ta spólka od lat, a kapital w oczach rośnie,z analizy .......co wynika że spadnie do 15zł, kurs sterowany przez ktosia ...niech zwali te gówno do 5ZŁ