• Bojkot Polaqua Autor: ~ktoś [83.7.164.*]
    Nie handlujemy , niech fundusze się męczą !
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: linquist [213.25.25.*]
    Ale hardcore na tej spólce, cena do wartości księgowej w jeden rok wzrosła z 1 do 2 bez znaczacej zmiany wartości akcji. A wydawało się, że dwa razy tego samego numeru nie zrobią. A tu znowu odpis. Mak ktoś jakiś logiczny pomysł co dalej, wyskakiwać czy trzymać.
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: ~maarrcin [77.255.46.*]
    mi się wydaje ze cena na kupno jest za wysoka powinno jeszcze spaśc i wtedy kupic w okolicach 17zł ja za tyle kupię nie za więcej
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: ~RRS [95.49.135.*]
    ja polę kupowałem po11-12 zeta ebitda była plus nikt się nie interesował sprzedałem razem z panem Markiem 26,50 - teraz kupiłem polski odpowiednik immostu po 0,98 gronia za ten rok zapłacą jeszcze dywidendę też mało kto się interesuje naganiam do cięcia strat i kupna EFH.
    po co się męczyć na poli mnie się udało dobrze zarobić na EFH też liczę na zarobek podobny co na poli - pozdrowienia i radzę poczytać o EFH .
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: dzaru [88.156.32.*]
    zacisnąć zwieracze i trzymać! wpompowane pieniądze jeszcze nie wyszły, więc trzeba cierpliwie poczekac.
    a jak zbankrutuje jak techmex na którym także zarobiłem pamiętam jak dziś jak fundusze wszystkimi sposobami podbijały kurs nawet na żywo w tvncnbs zachęcały do kupna bo wtedy zbierałem coś koło 6 zeta a parę dni póżniej wywaliłem powyżej 10 zeta po tej rekomendacji zabijali się o bankruta .
    a co do EFH to 6 miechów czekałem żeby zapakować się poniżej 1 zeta ale naganiam na papierek który ma paliwo do szybowania mam na myśli dywidendę i dobre wyniki i jeszcze dzisiejsza cena 1 zeta za akcję .
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: ~RRS [79.185.252.*]
    no i co panowie jak to jest pola była na -ebidta na plusie a płaciłem po 11-12 zeta pamiętam jak dziś pana Marka który na żywo w tvncnbs był zszokowany taką ceną w wywiadzie który udzielał a dziś kto kupuje bankruta po 18 zeta .
  • Re: Bojkot Polaqua Autor: ~średniak [83.18.151.*]
    Więc RRS szybciutko sprzedaj swoje akcje Poli
    aby ratować swój kapitał .
    coś niech hallo z tobą pytam się gdzie jest logika jak kręcę to napisz gdzie .....
    na gpw czuję się jak ryba w wodzie a TY jak się trzymasz średniak ....
[x]
POLAQUA 0,26% 3,89 2013-10-17 14:16:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.