• TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~radca prawy [83.27.39.*]
    Nic tylko bić bravo .Co będzie już dawno pewnie postanowiono.j.Gdzie jest Bydgoszcz,gdzie Siewierz,gdzie Euroconstruction ,gdzie pieniądze za modene tam,będzie i forest hill .SAME sukcesy i wspaniale wtopy za wasze oszczędności przypadek hmmmm napewno.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~tupolew [83.20.25.*]
    Rośnie az łep urywa brawo niedorajdy jak zwykle mieliscie racje .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    nie ma chętnych do oddawania akcji i dlatego nie rośnie.....spekuła nie może odkupić....
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    jako ze do was nic nie przemawia mam dla was motto-''z glupkami sie nie dyskutuje przed glupkami trzeba sie bronic'''-wojciech cejrowski
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.8.188.*]
    Ciszaaaaaa w eterze bójcie się .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.8.188.*]
    Bo jutro wbrew krisowi wasza perełka może pokazać jaką jest wielką perłą.Zostało kilka godzin.
  • kolejne bardzo dobre info namawiam do kópna Autor: ~mentalista [77.255.214.*]
    TUP: Zakończenie negocjacji X-press Couriers w ramach listu intencyjnego z firmą z branży kurierskiej (raport nr 9/2011)
    08.03.2011 13:09

Raport bieżący nr 9/2011
    Podstawa prawna:

Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne

W nawiązaniu do raportu bieżącego 54/2010 w sprawie listu intencyjnego zawartego pomiędzy X-press Couriers Sp. z o.o. i "Quriers"- podmiotem z branży kurierskiej, Zarząd TUP S.A. informuje, że powziął w dniu 7 marca 2011r. informację, iż strony nie osiągnęły porozumienia.

X-press Couriers jest liderem warszawskiego rynku przesyłek miejskich, posiada sieć punktów obsługi klienta pod marką X-Store.

TUP S.A. posiada 72,07% udziału w kapitale i głosach na Zgromadzeniu Wspólników Spółki X-press Couriers.
    Robert Jacek Moritz - Prezes Zarządu
  • Re: kolejne bardzo dobre info namawiam do kópna Autor: ~mentalista [77.255.214.*]
    do kupna oczywiście
  • Re: kolejne bardzo dobre info namawiam do kupna Autor: ~metalista [77.255.214.*]
    Czas na kupno perełki z takim zarządem nawet bym się nie zastanawiał .Wyniki kwartalne już niebawem .Skoro tak bardzo ją zachwalacie to pewnie będą mega dobre dlatego kupowac kupowac sluchac krisa .
  • Re: kolejne bardzo dobre info namawiam do kupna Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    niestety :wyniki im będą lepsze tym większa zwała....
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.25.179.*]
    Dlaczego nikt nie kupuje to taka dobra spółka jest .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.25.179.*]
    Nie bać się odwagi .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    jak juz mentalista opanowal watek to mozemy byc spokojni-ma gleboka wiedze .lagodne spojrzenie i ani jednej akcjii tupa na rachunku ale czuje sie odwazny wydawac nam opinie-caly czas nas ostrzega-brawo kolego tak trzymac-motto-''wszystko ma swoj koniec''-stanislaw lem
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.222.*]
    Ale ja was prosze wręcz blagam kupujcie akcje tupa kupujcie .15 już niedlugo.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.222.*]
    więc o co chodzi Kris .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    ale po co mamy je kupowac jak je juz mamy tup nie jest jeden sam na gieldziei tez trzeba wyszukiwac inne nieodkrytei zapomniane perelki.ktorych anale i ulica nie zna.nigdy nie kierujcie sie tvncnbc ani rynkami dla idiotow-marnowanie czasu i uwagi.a te nowe lawice zoltodziobow cale dnie przy tym siedza.biedni ludzie
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Kris, nie masz się co okłamywać. Moritz robi co chce i śmieje sie jeszcze wszystkim w twarz. Ja już dziś ci powiem co teraz zrobi. Biedronek oczywiście nie sprzeda, forest hill i Siewierz nawet w tym roku nie dotknie (w przyszłym pewnie też), pieniedzy z Modeny też nie dostanie. Wyniki skonsolidowane będą na minus i to jest pewne ale jednostkowo TUP będzie na plus i to mu wystarczy, żeby wypłacić sobie 5gr dywidendy na akcje.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.8.189.*]
    W takim razie powiedz mi Kris skoro jesteś taki mądry.Dlaczego teraz prezes zapomniał o swawetnych videoczatach .Czy nie powinien z pewnych rzeczy się wytłumaczyć.Chyba miał byś do niego kilka pytań a on milczy cisza głucho wszędzie co to bęzie co to bęzie.Tatuś sprzedaje swoje akcje a on cisza ,Pagi nie wchodzi na giełde on cisza,Modena nie płaci raty a on cisza.Z Bydgoszczą nic sie nie dzieje o czym kolega kolo pewnie wiedział już w zeszłym roku podpuszczjąc was na forum prezes cisza,Temat Siewierza cisza,Wymieniać dalej.Tak sie zastanawiam czy on ma stracha czy poprostu was nie szanuje.Nie wiem co o tym myśleć może ktoś podpowie. Przekonaj mnie że takie jego działnie ma sens.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    jedyna roznica miedzy nami jest taka ze ja mam akcje a ty nie.doskonale wiem ze kadra tupa to lenie patentowane i zyja z emisji za 20 zl.mam tupa nie z milosci do moritzow ale co ma i gdzie ma a kom,entarz niech sobie sam kazdy doprawi
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kolo [77.253.245.*]
    Fakt jest jeden, jeżeli Moritz przeprowadzi w tym roku to co już kiedyś zrobił, czyli wypłaci dywidendę z jednostkowego zysku (bo ten zapewne TUP osiągnie po zaksięgowaniu wzrostu wartości Siewierza) przy stracie skosoliodowanej (ta też raczej jest pewna) to złudzeń już nie miejcie po co ta spółka istnieje. Napewno nie po to żeby coś zrobić czy w coś zainwestować. A jezeli mam rację to mam nadzieję, że ktoś kiedyś to zauważy i coś z tym zrobi.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.190.*]
    Zostaliscie ubrani czy obronicie 5pln
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.190.*]
    Apeluje co by wybic argumenty krisowi broncie kupujcie inwestujcie w tupa bardzo was o to prosze bo 15 już niedaleko.Dajcie szanse tym co myślą.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    obroty calkowicie prawie wygasly-odnosze nawet wrazenie ze tup jest juz pilnowany.wg mnie grunt przy ul.bazantow po uprawomocnieniu pzp-pojdzie za ptezne pieniadze.nawet porownywalne za modene-przyklady innych transakcji tego typu podalem.spolka moze mile zaskoczyc.tup tam nic nie musi budowac-pogoni za ciezkie pieniadze-to jest cenne miejsce dla diweleperow.za uzyskane srodki-poczatek siewierza lub bydgoszczy i nie trzeba zadnych obligacji-oczywiscie pod warunkiem ze moritz nalezy do rozgarnietych osobnikow.ps.pare miesiecy temu mialem krakchemie-od poczatku mmie interesowalo.na prozno jej bylo szukac u anali i w mediach-a takich perel mnostwo
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.166.*]
    Tup zaskakuje juz od kilku .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [77.255.166.*]
    LAT.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~metalista [83.8.185.*]
    KRIS jak tam twoje wzrosty.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    powies sobie lustro i mow do siebie.atomowa panika nikkei -20.a tup po 6 zl co dalej jestes slepy.a dzis dokupilem sobie nastepnego bankruta ganta a ty korzystajac z dramatu japonczykow wejdz tez na inne watki i rzyj do rozpuku rob biednym ludziom dalej wode z mozgu-
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    gratulacje dla tupowcow-przy takiej zwale nikt nie puszcza-tzn ze osiagnelismy chyba dno.tylko wybuch wojny atomowej moze cos zmienic.zgasly calkowicie obroty.a tumany czekajas na 4-a nikkei w 2 dni -20.moze wolne wnioski.ja juz bez was wiem ze tup ma dosc
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kolo [87.205.176.*]
    Sprzedawać rzeczywiście nie sprzedają ale kupujących też nie ma. Ktoś poprostu trzyma kurs by w piątek (podczs jazdy na południe) nie przebił dna z 28.12.2010r. Jak przebije to 4 zł jest pewne.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kolo [87.205.176.*]
    http://budownictwo.wnp.pl/r-moritz-tup-2011-r-bedzie-trudny,133938_1_0_0.html

Przeczytaj sobie i nie miej złudzeń - nieczego przez najbliższe 5 lat nie będzie ani forest hill ani Siewierza, Bydgoszczy też pewnie nie, pieniedzy z Modeny tym bardziej. Prezes już przygotowuje do tego wszystkich w swoich wywiadach. To jest proste jak drut, będą dalej udawać fundusz inwestycyjny, żyć z wirtualnych zysków z przeksięgowań, odsysać co się da na Cypr i wszystko zwalać na kryzys. Obudzicie się wszyscy za kilka lat w następnym kryzysie z zadłużoną po uszy spółką, zarządem któremu nikt nie udowodni działania na szkodę spółki, akcjami po 1-2 zł. Tylko, że wy będziecie biedni, a zarząd obrzydliwie bogaty.

• Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    to jest twoj poglad i w dodatku nie akcjonariusza-jeszcze raz dziekujemy za ostrzezenia.na dzisiaj bez tych wielkich planow klamczuszkow moritzow-same nieruchomosci komercyjne i grunty sa warte ok.12 zl na akcje.jesli tym menadzerom uda sie w koncu zaczac choc jeden projekt bedziemy pow.10 zl.kryzys to moritz ma w glowie-juz jest dawno po-to mowia rynkiakcji-albo udaje albo jest gluchy i slepy/
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.8.185.*]
    I DLATEGO AKCJE TUPA UROSŁY Z 9PLN NA 6PLN 30% SPADKU .Kris gratulacje masz perełke i nie wiesz komu ją wcisnąć.
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.8.178.*]
    To już powoli chyba koniec tupa .Toncie z godnością bez paniki .
  • Re: TO WAS ĆWOKI UBRALI Autor: ~mentalista [83.23.147.*]
    Wygląda na to że tytuł aktualny.
[x]
ALTA -2,16% 1,58 2025-11-07 14:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.