• Co za g.wno! Autor: ~A-a [83.5.4.*]
    jw.
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~czemu [83.10.178.*]
    czemu?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.73.63.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~rozsądny [89.76.191.*]
    Ale o co wam chodzi? Wczoraj była zwykła podbitka pod wyjście. Zresztą przecież nie pierwsza na tym papierze, więc powinniście się już przyzwyczaić. 9 listopad, 30 grudzień, 24 luty, czyli mniej więcej co półtora miesiąca macie podbitkę i potem wywalanie i zjazd do bazy, czyli do 14-15 zł.
    Powinniście być już przyzwyczajeni do takich numerów, więc nie bardzo rozumiem narzekania. Zresztą takie akcje są standardowym sposobem wyjścia z papierów po dużych wzrostach i stosunkowo małej płynności. Gdyby grubsi tak po prostu walneli w rynek to zbiliby do 10 zł, więc powinniście być wdzięczni za podbitkę. Sami też macie przy okazji możliwość wyjścia, odkupić po 14 i tak jeszcze kilka razy. Później dopiero jak już obroty całkiem siądą to będzie powolny zjazd pod własnym ciężarem do 11-12 zł, ale to za kilka miesięcy dopiero także macie czas...
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~ppdad [84.10.107.*]
    Ja tam przy 17 wyszedłem z inwestycji. 3 raz z rzędu kurs odbił się od 17 zł, żadnych informacji, wyników...to jak miał przebić opór na 17,4? Nie było szans.
    Teraz odbicie trendu i powolny spadek do 15,5...później znowu to samo:).
    Pozdrawiam
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~LIza [85.221.149.*]
    ....Czyli bedzie rosło.:-)
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~Ewa [79.184.187.*]
    ja jestem pewna na 100% ,że w poniedziałek będzie na zielono.Jeszcze tylu naganiaczy na spadki na tej spóleczce nie było.
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~JEŹDZIEC APOKALIPSY [178.73.63.*]
    nic nie będzie rosło, spadać będzie, nie ma prawa rosnąć !
  • Re: Co za g.wno! Autor: ~jjk [94.230.27.*]
    Dnia 2011-02-25 o godz. 20:13 ~JEŹDZIEC APOKALIPSY napisał(a):
    > nic nie będzie rosło, spadać będzie, nie ma prawa rosnąć !

nic nie będzie spadać, rosnąć będzie, nie ma prawa spadać !

• Re: Co za g.wno! Autor: ~ppdad [84.10.107.*]
    Ja wyszedłem przy 17 zł...i chętnie wrócę powyżej tej kwoty, ale 17,4 musi zostać przebite i utrzymane przynajmniej przez 3 sesje. Ja tą spółkę w dalszym ciągu obserwuje bo uważam ją za atrakcyjną...jednak póki co stoję z boku.
  • do: ppdad Autor: zezik1234 [194.106.193.*]
    Witam.
    ppdad chyba się tobie klawiatura zacięła bo piszesz to samo na kilku wątkach że wyszedłeś przy 17............... i takie tam pierdoły.
    Naganiasz strasznie aż pachnie amatorszczyzną.
    Po tych wpisach wiadomo że siedzisz w jednej ławce z naszą maskotką.
    Pozdrawiam
  • Re: do: ppdad Autor: ~ppdad [84.10.107.*]
    Do niczego nie naganiam. Skoro tak stawiasz na AT to sam powinieneś widzieć co jest i przy jakich oraz ilu informacjach spółka poszła ponad 17 zł. Bez dobrego info ta spółka nie poleci wyżej, więc amatorszczyzną jest wchodzić w nią przy takiej kwocie. Napisałem w dwóch wątkach bo spółką się interesuję i w dalszym ciągu uważam ją za atrakcyjną, jednak póki co mamy marazm. Zezik ja po Twoich wpisach za to wnioskuje, że mogłeś ode mnie zakupić pakiecik, bo widzę, że to 17 zł działa na Ciebie dość irytująco. Zresztą w poniedziałek zobaczymy jak będzie. Byki zyskują na zwyżce, niedźwiedzie na spadkach...a świnie idą na rzeź :). Pozdrawiam.
  • Re: do: ppdad Autor: zezik1234 [148.81.23.*]
    Witam.
    Wiesz to 17 to działa na mnie jak płachta na byka :) gdyż już kilka razy się odbijaliśmy.
    Odkupić nie mogłem od Ciebie gdyż uśredniałem na niższych poziomach a na spółce siedzę już kilka miesięcy.
    Wiadomo 17 zrobiło się dużym oporem i do przebicia jego będzie potrzebne mega info.
    Może w poniedziałek a jeżeli nie to znów pokisimy się troszkę.
    ps.Jeżeli nie naganiasz to przepraszam ale zmyliło mnie pisanie tej samej treści na kilku wątkach.
    Pozdrawiam
[x]
MWTRADE 5,63% 3,00 2026-03-25 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.