Dokładnie tak było, brałem udział w tym wszystkim, dopiero zaczynałem na giełdzie. A dzięki Dryniolowi i jego nagonce nauczyłem się, że wpisy na forach są g. warte.
powrót na 2 zeta realny, jest HOSSA na spółki spożywcze więc nie zdziwię się jak będzie tutaj 2 zeta, skrobia drożeje 100%%%więc zapowiadają się duże zyski dla spółki
eh...
lata mijają, a poziom niedorzeczności ciągle ten sam. Czemu miałoby tyle wzrosnąć? Przecież wtedy spółka miała kupę kasy ze sprzedaży browaru, a teraz, jeśli ceny skrobi się utrzymają, nawet jak przez kilka kwartałów zarobi kilkanaście milionów to i tak będzie to ułamek tamtej kasy. A ceny skrobi podlegają dużym wahaniom, więc są duże szanse, że np. za półtora roku znowu będą straty.
tak tylko wpadłam....i napisze ze fakt zarobilam sporo ale teraz spolka jest warta wielkie G....zostaly mi tylko pp wiec jak beda notowane to dajcie znac co je wywale
Niezrównoważoną monikę też pamiętam... 1000 różnych pomysłów i pisanie głupot.. nie trzymających się całości.... Przez 3 lata nie napisałem na forum ani słowa za to często czytałem , dziś mój debiut.... Celem nie jest ani naganianie, ani krytykowanie tylko powspominanie :) I tak wszystko co ma się stać jest poza zasięgiem tego forum.. Jedno jest pewne moim zdaniem na PPS , kurs był, jest i będzie mocno sterowany , ale taka jest chyba cała GPW w Polsce...