• średnia 5,38 co robić? Autor: ~ubrany [89.76.191.*]
    Wywalać z 15% stratą?
    Do ilu może spaść? Technicznie to chyba dopiero 3,20 mamy wsparcie?
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~rwpae [46.112.9.*]
    Podziękuj w pierwszej kolejności fds'owi i innym za bezpardonową nagonkę na zakup akcji Photona mimo,że nie mają o tej spółce zielonego pojęcia.
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~photon [178.36.130.*]
    e, ja mam śrendią ok 6,5 zł i nie pękam..
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~re [78.8.45.*]
    nic, czekać lub dokupywać, w marcu obecna cena będzie marzeniem
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~fds [87.206.252.*]
    nie wiem czy w marcu czy kwietniu czy lipcu

ale spadki nie sa naturalne wiec tak szybko jak spadalo jak odpowieednia ilosc papiera przejdzie do kolejnych rak bedzie zapierdalac w góre, negocjuja tez pare MW na słowacji powinno pójsc jakies info za pare tygodni ;) realizowanie strat na spółce która spada bez konkretnego powodu jest debilizmem
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~bobo [80.238.100.*]
    Tyle tylko ze wyceny na nc nie opieraja sie na faktycznej kondycji spolek, lecz na spekulacji i impulsywnym dzialaniu drobnych. Wobec czego spadac moze jeszcze jakis czas do niespotykanie niskich poziomow, chociaz perspektywicznie papier oceniajac- jest mocno niedoszacowany :)
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~re [62.87.164.*]
    Trwa chwilowa przepychanka na poziomie 5 zł (do czasu). Raport miesięczny za luty może być dużym zaskoczeniem. 2 MWp na Słowacji już budują i czekamy na kolejne infa o 4-6 MWp (chyba w marcu). No i myślę, że niebawem coś usłyszymy o jakiejś nowej inwestycji do własnego portfolio we Włoszech. Tak czy inaczej wiosna zapowiada się dość ciekawie.
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~szeląg [178.36.134.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/63-analiz-rynek-akcji/7709-photon-energy-analiza-wykresu.html
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~zwis [46.126.168.*]
    Photon to spolka wybitnie przyszlosciowa, ale zanim kolorowa przyszlosc sie zrealizuje musi sie wyjasnic wiele watpliwosci, m. in.
    - otoczenie prawne dla inwestycji w fotowoltaike w Europie i zwiazene z tym stawki FIT
    - ekspansja spolki na rynki Wloch, Niemiec i Australii(?)
    - czy tzw TCI, ktory spolka raportuje, przelozy sie na faktyczny wzrost wartosci ksiegowej

Osobiscie uwazam ze fotowoltaika ma swietlana przyszlosc, ale zeby sie bawic w Photona trzeba w to wierzyc, byc cierpliwym i silne nerwy.

pozdrawiam

• Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~fds [87.206.252.*]
    masz po czesci racje i sie zgadam ze pare wątpliwosci może i jest ale moim zdaniem wszystko jest bardziej in plus

kwestia tylko tego ze jak sie to wszystko wyjasni to nie bedzie juz takiej okazji do zarobku jak jest teraz :)
  • Re: średnia 5,38 co robić? Autor: ~pincet [79.186.20.*]
    Masz racje zwisie, polac mu :)
    Trzymamy, jeszcze bedzie pincet
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.